Micka

Medlemmer
 • Content count

  543
 • Joined

 • Last visited

About Micka

 • Rank
  Afhængig

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Så har jeg ansøgt dig på FB
 2. Jeg er med
 3. Os mig
 4. Ej øv Det er så trist når folk forsvinder. Og du har helt ret @januar2017 - det havde været bedre med en lukket privat FB-gruppe.
 5. Jeg er også helt afklaret med at vi ikke skal have flere børn - to har altid været drømmen, og nu har vi to sunde og raske børn Men derfor bliver jeg stadig vemodig ved tanken om hvor hurtigt tiden går og hvor hurtigt de små bliver store og selvstændige. @januar2017 husk at friheden langsomt kommer snigende igen, for hvert år bliver de bare nemmere og nemmere - men nyd babytiden og overvej at få nummer 2 snart, så I ikke når af mærke for meget af friheden igen inden I skal starte forfra med babystadiet. Jeg synes det har været monster hårdt at gå fra at have en fuldstændig selvkørende stor dreng, der bare kan alt selv, til at starte helt fra start igen med natteroderi, bleskift, opstart af amning/mos/mad osv - der er det en fordel at vide at alting bliver nemmere og nemmere
 6. Uha, hun har super travlt hende Ellie - håber at både hun og I kan følge med De bliver så hurtigt store, jeg kan tude over tanken om at jeg ikke skal opleve at have en baby igen - prøver virkelig at nyde hvert et øjeblik med min lille musling Manden starter på sit nye job i dag, i denne uge er han væk fra morgen til ca. kl 18.30, og fredag er han væk hele dagen og så er han i Århus hele næste uge og ugen efter igen - jeg er godt nok spændt på praktikken i det her, men tænker at det jo bare er praktik, og gudskelov for at jeg har barsel.
 7. Du er så god til at lægge billeder op af altid glade Karoline Her er min lille grinebider
 8. Dejligt at I nu er flyttet og rigtig kan starte jeres liv på Fyn Jeg glæder mig også helt vildt til at flytte i hus! To måneder endnu. Og ja, det er da mega dårlig stil ikke lige at advare om sygdom, specielt når man har en lille baby. Stakkels Amilia, hun må have været træt i dag. Manden har været på herretur fra i torsdags og kommer hjem i morgen. Det har faktisk været overraskende let at være alene med børnene - vi har hygget os og været inde i centrum i går til fejring af Københavns 850 års fødselsdag og i dag var vi til høstgudstjeneste i den lokale kirke, hvor der var mad og aktiviteter efterfølgende. Super hyggeligt og rigtig godt arrangement.
 9. Respekt @Maj 2014 - jeg er virkelig imponeret over at I kan leve for så få penge, der kunne vi uden tvivl lære en del. Jeg overvejer at forlænge min barsel til 1/1-18 - kan mærke at min mave vil have det bedre med at Chloé når at blive 10 måneder inden hun skal starte op. Jeg har faktisk lige i dag skrevet hende op til dagpleje, så må vi se om der når at blive en plads ledig og hvad vi så egentlig synes om den tildelte dagplejer. Chloé er bare så glad for tiden, hun er virkelig skøn og total nuttet Hun har her til aften drukket sin anden fulde flaske
 10. Det er også nogle sindssygt flotte stole - dem skal I helt sikkert ikke slæbe med rundt. Jeg har ikke fundet en løsning endnu, men skal have spurgt min far om han kan køre Louie i skole hver morgen - min far arbejder i Haslev og kører fra Frederiksberg, så det er selvfølgelig en lille omvej for ham, men vil måske forlænge hans transporttid om morgenen med 15-20 minutter, så jeg satser på at han kan hjælpe.
 11. Nu skal jeg ikke 'jinxe' det, men Chloé har spist en lille portion havregrød i dag Det er store fremskridt, og jeg aner håb forude
 12. Fedt med bed rockers @januar2017 - jeg skal også have fundet nogle brugt Og ja, sig sandheden til din onkel, og hvis I ikke har klapstole, kunne I overveje at købe måske bare 4 og tage dem med i stedet. Bare af ren nysgerrighed, hvilke stole har I? Årh hvor dejligt med en lille sovende baby i armene igen - det havde jeg også i aftes/nat da vi fløj hjem Vi fik suget lidt mere Frankrig til os, og kigger på at tage derned igen til oktober Chloé blev ammet kl. 1 i nat da vi lige var kommet hjem, fik en tår kl. 8.30 og vågnede først kl. 10 Desværre måtte jeg stå op kl. 6.30 for at smørre madpakke til Louie - kaffe er min bedste ven i dag.
 13. Jo, det er hårdt, men hvis det kan hjælpe hende til at blive vant til sin egen seng og færre forstyrrelser giver færre opvågninger, så er det bare 'win win'
 14. Jo, hun vågner stadig mellem 1 og 3 gange - men jeg håber bare at det hjælper at hun ikke bliver forstyrret af vores bevægelser. Hernede har hun sovet i en rejseseng, og ikke sin lift som hun normalt sover i derhjemme, og det har hun ikke sovet anderledes af. Det virker til at hun nyder den ekstra plads. Overvejer at købe bed rockers til hendes seng, så hun kan vugges lidt i den, men nu må vi se. Vi skal til bryllup den 9. september, så inden da skal hun helst kunne spise andet end mælk fra mig og falde i søvn selv (og som minimum kunne puttes af andre end mig).
 15. Øv med endt barsel for Thomas, det må have været skønt at I har haft hele sommeren sammen alle tre Min mand holder fri resten af august måned, så han kan afspadsere de ekstra timer han havde nået at optjene, så vi får også lidt tid sammen i denne og næste uge. Vi har aftalt at vi skal arbejde på at få Chloé til at tage en flaske og få hende på eget værelse og sove. Vi er i Frankrig nu, rejser hjem i aften og jeg har den største klump i halsen og våde øjne Hold nu op hvor jeg savner det her sted og vores liv her. Louie har sovet hos hans bedste kammerat fra i går til i dag, og jeg gruer allerede for endnu en afskedsscene mellem de to Nu vil jeg suge alt det jeg kan ud af Frankrig for denne gang!