Vinnus

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    13,537
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

Indlæg oprettet af Vinnus


  1. On 12/11/2016 at 8:36 PM, Camillat said:

    Aah, jeg ville jo koebe det, det er min str! Men jeg har lige mistet og foeler det er antijinx i forhold til en ny.... Og saa kommer jeg endda til Aarhus lige om lidt! 

    Åh det gør mig ondt at høre at du skulle igennem det :(

     

    Det er ikke solgt endnu, så det venter bare på en ny. 

    Det kan sagtens komme til Århus, når du engang kommer i lykkelige omstændigheder igen 


  2. Just now, Barbamama said:

     

    I get it :kram

     

    Men en terapeut er og kan ikke alt. Han kan og SKAL IMO igang med at arbejde med det selv. Uden "undskyldninger" om loft, fortid, andre mennesker eller whatever. Bare igang med at finde sine evner ogog få sat ord på dem :sm talenter 

    Jeg er helt enig med dig :kram2

    Det er jo lige det med at han skal jo ville det selv. Indtil videre sidder han fast i offer rollen, men det er en hel anden historie som ikke hører til her 


  3. 4 minutes ago, Barbamama said:

    Hvis han virkelig inderligt mener, at han er værdiløs og ikke kan noget, så tænker jeg, at det er vigtigere at arbejde med dét end med at kunne lave en ansøgning. Altså... første skridt er at han bliver klar over, hvad han kan tilbyde en arbejdsplads. Det skal han vide, for at kunne vise/fortælle det til dem.

     

    Ellers mht ansøgning, så var der engang en jobkonsulent, der præsenterede mig for en simpel opskrift, der hed noget i retning af:

     

    - 2-3 linjer med præsentation og motivation for at man søger jobbet

    - Punktopstilling af, hvad man fagligt kan bidrage med (fx evner eller viden indenfor et givent fagområde, eller at være dygtig til at kommunikere eller formidle)

    - Punktopstilling af, hvordan man som person er en gevinst for stedet (fx humoristisk, loyal, smilende, optimist, hjælpsom...)

     

    Den har jeg selv brugt med succes :)

    Tro mig, det forsøger jeg også at overbevise ham om. Men pt er der ikke råd til terapi pga loftet, så derfor fokuserer han på at få job, så der kan blive råderum til den slags. 

    Men hans fortid er bare ikke fyldt med succesfulde historier, og ja du kender jo den historie med om man ser glasset som halvfuldt eller halvtomt. 

     

    Men jeg snupper lige din formel, for den kan jeg arbejde med. :)


  4. 1 hour ago, mille1981 said:

    Når jeg læser ansøgninger er det vigtigt for mig at mærke at ansøgeren vil jobbet samt at jeg får af vide hvorfår jeg skal ansætte personen. Det lyder banalt, men når en revisor søger job som inkassomedarbejder har jeg brug for at kende årsagen og motivationen til jobskiftet (meget karikeret, men ikke desto mindre et eksempel fra det virkelige liv). 

     

    Derefter skal han spejle jobannoncen. Fortæl hvilke af de krav de efterspørger som han lever op til. Det kan godt være i punktform så man hurtigt kan se han matcher kravene. 

     

    Endelig kan han til sidst måske skrive noget om hvad han derudover kan tilbyde der kunne være attraktivt for stillingen. Men det kommer helt an på hvor langt det øverste er. 

     

    Husk at mange arbejdsgivere kigger på CV'et før ansøgningen, så det er vigtigt at hans CV også passer til den stilling han søger. 

     

    Du er meget velkommen til at vise ham mit svar. Alternativt kan jeg se hans ansøgning igennem, men jeg vil nødigt skrive den for ham. Det er vigtigt at den afspejler ham, så han ikke komme til samtale og de forventer noget helt andet end det han er. Jeg er sikker på han kan en masse og er super dygtigt til det. Han skal bare tro på det! 

    Det er lige dine sidste to sætninger der sætter en automatisk stopper for ham.

     

    Han synes netop ikke at han kan noget og at han tværtimod er værdiløs :(

     

    Han laver i stedet en remse om hvad han har lært på uddannelsen og hvilke steder han har været. 


  5. K søger job nu som radiograf...  

    Og han giver mig mildest talt grå hår, for han er opgivende på forhånd og synes ikke han duer til at skrive ansøgninger. 

    Så vi har brug for HJÆLP :)

     

    Er der nogen der vil kigge på hans ansøgning, for jeg kan ikke forklare ham hvordan det skal se ud?

     

    Indtil videre består den af en opremsning af hvad han har lært på uddannelsen og det er vist ikke godt nok :(


  6.  

    1 hour ago, PernilleMaj said:

    Jeg er imod aktiv dødshjælp. For mig er det ikke op til mennesker at bestemme om vi skal herfra eller ej. Og jeg synes ikke det fuldstændig kan sammenlignes med dyrs aflivning, for jeg synes bestemt at der er en forskel (hvordan kan jeg ikke lige forklare).

    Og så er jeg også bange for at det vil blive en glidebane, hvor man ender med at åbne mere og mere for det - og hvis man først tillader aktiv dødshjælp skal vi så også tillade manipulering med æg/sædceller så vi kan få designer børn. For ikke at tale om, hvem der egentlig bestemmer om det er tid.

    Jeg er enig.  

    Jeg synes bestemt ikke at man kan sammenligne med hvordan vi behandler dyr. 

    Hvor stopper det så? Hvem bestemmer livskvalitet og hvornår det skal slutte?  

    Nej jeg er glad for at vi har ikke har aktiv dødshjælp.


  7. Ja, det var ikke min favoritoplevelse, i hvert fald :rolleyes

    :haha Ok, så hellere gylp, trods alt! :D

    Min venindes søn har tisset sig selv i munden; jeg venter stadig på den dag Elias kommer til at gøre det ;) :p

    Det har Sirius også gjort 3 gange :)

  8. Altså, jeg kan godt forstå det. Synes bare det er frækt at det skal registreres som UlOVLIGT fravær. Jeg ringer jo også melder mig syg, 30 min inden jeg skal møde - så snart jeg ved at jeg er for syg til at komme afsted..

    Det er ulovligt fordi ellers møder folk ikke op. Hvis man blot kunne ringe 30 min før, så er der jo ingen pointe i at man skal sendes ud.

    Din funktion er at du kommer ud, har noget at møde op til, det er din forpligtelse.

    Derfor ser de det som ulovligt.


  9. Jeg skulle i aktivering i dag. Træning.

    Jeg havde det skidt da jeg stod op, så lagde mig og tog en lur. Skal køre hjemmefra 1015, så besluttede at jeg ville vente til 9.45 med at se om ikke jeg blev frisk.

    Ringer så 9.45, fordi jeg ikke er mere frisk, tværtimod kan jeg lige tilføje dårlig mave.. (Tænker omgangssyge er på vej, en af børnene i dagplejen har lige været syg)

    Og her får beskeden at de notere jeg er syg, men at det er ulovligt fravær fordi jeg skal ringe inden kl 9!!! Hvad er det da for en lorte regel?! Så hvis man bliver syg mellem kl 9 og 10.30, skal man simpelthen møde syg op, medmindre det bliver registreret som ulovligt fravær???!!

    det er jo ikke sådan at jeg har en funktion, eller laver noget hvor de skal tilrettelægge noget efter om jeg er der eller ej.

    Da jeg var i aktivering hvor det var træning, så hed det at vi skulle melde syg inden kl 8, hvilket jo er som på en almindelig arbejdsplads

  10. Jeg smadrede min mobil... Øv

    Nu har min far været så sød at sponsore lidt til en ny plus jeg har solgt ud af mine vikler..

    Og så er der problemer med den nye med at modtage sms'er. :boo

    Jeg synes det her er op af bakke


  11. Vi har også mange gange ansat folk der har været i løntilskud/praktik eller korttidsvikarer hos os. Så der findes altså firmaer der ikke kun tænker på billig arbejdskraft og at udnytte systemet :kram

    Jeg håber du finder noget snart. Om ikke andet, så blot de 6 timer om ugen der kan holde dig fri af loftet :kram2

    De 6 timer er reelt arbejde, og indbefatter ikke job praktikker.

    Jeg er fritaget for 225 timers reglen grundet angst og depression.

    De 225 timer er et område for sig selv og har som sådan ikke noget med loftet at gøre. Det betyder blot, at hvis man har haft 225 timer reelt arbejde, så bliver man ikke trukket yderligere 1000 kr pr mdr. "Bonus" er så at man har ret til lidt mere boligsikring (men ikke nær så meget som Før ) og der bliver modregnet øre for øre i kontanthjælp.

    Jeg har hørt mere positivt om folk der blev ansat fra vikariat så jeg håber på Held den vej :)


  12. Jeg kan godt forstå din frustration - og vel er det provokerende de steder, der glat væk scorer billig/gratis arbejdskraft og ikke ansætter. Skulle du få mulighed for praktik, så vil jeg alligevel anbefale dig at tage imod det. Jeg har flere gange været med til at ansætte nogen, hvor et veloverstået praktikophold eller løntilskudsjob har været dét, der bragte ansøgeren op i bunken og til samtale :)

    Jeg vil også hellere tage imod praktik uanset hvad :) jeg vil enormt gerne ud igen. Derfor er jeg blevet ved og ved med at søge, selvom jeg ikke er vurderet klar.

    Det der er mest frustrerende er at min sagsbehandler ikke vil indstille mig til det selvom jeg selv beder om det.

    Derfor regner jeg med at tilmelde mig et vikarbureau når min barsel udløber. For jeg vil ikke hænge her mere ( og det var min plan længe Før dette loft kom på tale, bare til info )


  13. Hurra for det her lorte kontanthjælp loft :gal og udbetaling Danmark som ikke kan regne.

    Vi mister over 3000 pr mdr fordi de snyder Kenneth for hans del af boligsikring.

    Godt så... Så hedder det havregrød til mig fremover og minus frokost.

    Nå ja jeg er jo bare en af de der dovne nassere, der bare skal tage mig sammen og finde et job


  14. :kram Det lyder godt nok presset :( Hvad er det for noget med snyd, kunne det ikke "bare" være en fejl? :unsure

    Og hvorfor er det nu, du ikke siger ja til praktik, hvis de gerne vil det? :unsure Altså det giver jo ingen penge nu, det ved jeg, men en fod indenfor... :unsure :kram2

    Det er nok en fejl, men det burde ikke ske, specielt ikke når folk skæres. Oversigten ser vildt mærkelig ud plus de har Slet ikke beregnet efter loftet. Hvilket betyder at jeg slet ikke er berettiget til noget som helst boligstøtte modsat de 979 kr som jeg burde få.

    Pt er jeg på barsel, men jeg blev ikke selv tilbudt praktik fordi kommunen ikke mener at jeg er rask nok.

    Få foden ind??? Tror du virkelig på den? Den slags sker ikke længere. Her omkring udnytter virksomheder at de kan få folk i praktik og der kommer bare nye ind, når den ene praktik udløber.

    Jeg troede også at det kunne hjælpe, og ville gerne i praktik. Men det er bare de færreste steder, som ansætter. Det andet er jo billigere for dem.

    Undskyld hvis jeg lyder hård og kynisk, men det er desværre min erfaring :kram2


  15. Hurra for det her lorte kontanthjælp loft :gal og udbetaling Danmark som ikke kan regne.

    Vi mister over 3000 pr mdr fordi de snyder Kenneth for hans del af boligsikring.

    Godt så... Så hedder det havregrød til mig fremover og minus frokost.

    Nå ja jeg er jo bare en af de der dovne nassere, der bare skal tage mig sammen og finde et job


  16. Hmm... Jeg er faktisk ikke vild med yaro som ringslynge - jeg synes der er for meget stof :D :rolleyes

    Men vævningen er lækker og rigtig fin, så tænker den må være god som vikle! Jeg har også en yaro Dandy fv, som er min absolutte go-to for tiden - der er jeg vild med den ekstra bredde ;)

    Jeg tror det er mønstret der gør at den glider besværligt, for min dandy i silke er utrolig nem at indstille i ringslynge hvorimod quantum er en kamp

  17. Jeg har også en yaro vikle som ringslynge. :D

    Er quantum god? jeg glæder mig vildt ti at få den! :yay

    Den er stiv selvom det er bomuld. Jeg har den lyseblå som ringslynge og den tardis blå som vikle.

    Det er ikke dem jeg griber mest efter, da mønstret gør at de ikke glider så nemt.

    Dandy er klart at foretrække :)


  18. Jeg er en af dem med en proppet taske :D

    Mindst 2 sæt skifte tøj og mindst 4 smække er et must her pga gylperi. Dertil kommer der minimum 3-4 stofbleer, almindelige bleer (har altid som minimum 3 med ), vådservietter, pusleunderlag, poser, legetøj, flasker, pulver, termokande med vand i, min pung, nøgler, læbepomade, lommeletter osv.