mnm

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    20
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About mnm

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. mens her også..æv--virkelig skuffet denne gang.
  2. jeg synes det er meget vigtigt at pointer at hun ikke er frikendt!!! politi,kommune,læger har stadig stærk mistanke men desvære ikke nok beviser..derfor er tiltale frafaldet.Der er stor forskel.Men uanset hvad håber jeg virkelig at der bliver taget hånd om de børn,da alle børn fortjener det bedste.
  3. øv,altså.. :( ser ud som am at vi kan følges ad til testgruppe uge 8..ca..Da jeg stod op i dag var mens.kommet i stride strømme..blev så skuffet,følte at denne gang var den der,det passede så fint med udd osv..men nej-skuffet!!så fik man da prøvet en valmed forkert test streg,åbenbart.Kan mærke at jeg bare blev mere ked denne gang,ved godt at jeg har sunde og raske børn,men vil altså gerne have en til..hulk.snøft. :kram
  4. Har en lang historie,men kort er jeg mor til 3,og min mand har jeg den sidste med. som er 3 år nu.vi har nu forsøgt selv med PB i 13 md.havde en SA i uge 7 d,13 nov og mens d,21-12,11..har fået recept på pergotime,men er der nogen her som kender fordele eller ulember med dem?
  5. øv øv...tog en test,valmed igen..kun en meget næsten usynlig streg kom frem..så ingen udvikling siden sidst.Godt noK er dette også aften urin,lidt over en time kunne jeg holde mig..men har mega ømme babser,og begynder at have mere og mere kvalme om morgnen..det er ca.14 dage siden i dag at der var ægløsning.(har lang cyklus 33.-36).dage.så burde stregen ikke være tydelig nu?uanset morgen urin eller ej.. :huug overvejer at købe en Clear blue test,og så tage den fredag morgen som først planlagt..
  6. <_< ja..er på job( så håber at kunne holde mig mindste 3 timer
  7. har heldigvis ikke prøvet det før...men tester i nat( er på job) kan ikke vente..
  8. måske skulle jeg være i test uge 3?..torsdag aften tog jeg en snyde test,efter kvalme og træthed..tjekkede under natlampen,negativ..tog den frem i dag og sørme en svag steg er der..så nu tager jeg en mere i morgen tidlig eller i nat..er spændt..
  9. det samme her..tænker det er et godt tegn.
  10. sang nr 3,,synes det var en af dem man kunne nynne med på straks
  11. jeg tog en før tid test,torsdag aften..dumt..så på den under natlampeø og tænkte negativ.i dag tog jeg den op af skuffen og kiggede og sørme ligner den præcis din..jeg havde sidste mens d,21-12-11.og sikker æglæsning 8.12.12..så tænker på at tage en ny imorgen tidlig..mine test er også valmed,men de har altid passet..
  12. synes ventetiden er meget lang..har jeg ikke lidt morgen kvalme?er træt?sulten?hovedpine? jo,jo,jo,jo tegn er der nok af.....så krydser for at denne gang er god nok. :bd
  13. mange gange tillykke med lille johan. :balloons
  14. tak..er meget spændt,har oplevet lidt af hver mht.graviditeter,så krydser... :bd
  15. skal teste d 27...på min søns fødselsdag,det må da være en lykke dag.. :loveshower