Anna1980

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    1,368
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    3

About Anna1980

  • Status
    BK bestis
  • Fødselsdag 04/20/1980

Profile Information

  • Status
    Er mamma

Recent Profile Visitors

1,794 profil visninger
  1. Ronja.. Så er jeg helt med. ;-)
  2. Ja det var vi vist Lone. Hvad var det nu din guldklump hedder? Tak fordi du spørger tumlepigen Vi har det godt. Tobias trives i sin skov børnehave, men der er altid udfordringer når man har en stædig dreng og en stædig mand. Men har siddet og læst mange af jeres opslag og jeg kan se at vi er udfordret på mange af de samme ting. Med putning og generelt at høre.efter.
  3. Lækkert nogle kan huske mig.. Kan også huske dig Mette...
  4. Tak. Tænkte nok du stadig var her. Har fulgt dine to dejlige guldklumper på Facebook. De er så skønne
  5. Hej Ved ikke om I kan huske mig. Jeg har været væk længe. Min Tobias bliver snart 4. Jeg ville ind og se om nogle af jer dejlige damer, der hjalp mig igennem så mange ting hans første år stadig er her.
  6. Tobias gik da han var 10,5 mdr, og han taler ekstremt meget nu. Der er slet ikke noget. Jeg har også hørt den med at de kun kan være hurtigt til en ting. Jeg tror heller ikke på den, når jeg kigger på min dreng. Men det er da unødvendigt at forudse problemer!
  7. Tobias starter i morgen efter 4 ugers ferie. Så det bliver rigtig spændende...
  8. Jeg har sat mig for at det skal ikke gemmes væk, fordi så får jeg det ikke bedre, det er jo netop derfor jeg har det som jeg har det nu. Jeg har gemt mine følelser og været der for alt og alle i min omgangskreds og glemt mig selv og mine egne behov.. Jo mere jeg får snakket eller skrevet om det her jo bedre får jeg det...
  9. Tak det har også været hårdt og der er da stadig nogle gange at jeg har det svært, men det går bedre..
  10. Gud hvor er jeg kommet bagud.. Har været inde i en svær periode hvor jeg ikke har kunne overskue ret meget. Gør en lang historie kort, jeg er nu på anti depressiv medicin mod angst anfald og tanker. Jeg har det godt nu, men har været langt nede. Tobias vokser og gør store fremskridt hele tiden. Men vil lige høre om nogle af I andre har oplevet at varmen har givet jeres børn diarre?
  11. Min tobias har noget af det samme. Jeg lader ham falde i søvn i vores seng og flytter ham så over
  12. Tænker måske tigerspring her. Det der hedder 64 uger..
  13. Er samme sted med tobias. Jeg bliver idiot af det her.
  14. Jeg har haft en underlig putte omgang i dg med Tobias.. Hver gang jeg sagde godnat så skreg han og var dybt ulykkelig. Hver gang jeg lagde ham ned i sengen så skreg han og var dybt ulykkelig. Det tog mig to timer at få ham til at sove. Måtte simpelthen vugge ham i søvn.. Totalt mærkeligt, nogen af jer der har en ide om ordforråd han reagerer sådan? Vi har haft en rolig weekend, dog er han lidt forkølet, men det plejer ikke give den reaktion..
  15. Havde en knægt med en meget underlig hæs søløve hoste i morges. Haft hjemme dag men ham. Været ved læge, der var intet og nu er han forkølet igen igen! Er så træt af forkølelses!!!