wonder

Medlemmer
 • Content count

  108
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by wonder


 1. Faste toilet tider....efter morgenmad og efter aftensmad...evt med en bog, et spil eller noget han gider sidde at kigge på! Og så skal det være ens både hos jer og ved mor!!

  Havde jeg vidst det var vi sluppet med tre år med massiv forstoppelse og RIGTIG mange trælse stunder..Så bare kom igang :goodluck


 2. Det går SÅ ringe;-) undskyldningerne står i kø! Så er der for koldt, så er det for glat, for vådt, for koldt eller også skal huset og vasketøjet lige klares flot. Jeg hader det! For jeg ved jo godt at motion avler energi, så det er bare om at komme igang! Shit det er svært:-(


 3. Jeg har en dreng herhjemme med de samme problemer som du beskriver. Hvis vi i perioder er meget konsekvente med at han skal drikke meget i løbet af dagen, samt faste toilet tider, så kan vi faktisk næsten minimere det. Jeg uddyber lige en dag hvor jeg ikke er på mobilen;-)


 4. prøv kogebogen.dk de har mange opskrifter for børn

  Jeg tænkte på opskrifter hvor der var lidt billed forklaringer også...f.eks to tsk....og så et billede af to skeer..men det er nok en kogebog man skal invisterer i;0)


 5. Har altid stemt Konservativ - men da de har sparket til et emne der betyder meget for mig - så er jeg fuldstændig i forvirring over hvad jeg vil stemme næste gang!

  Hvilken James Bond var den bedste? (skuespiller)

  ha ha ha- som om der er nogen inde i james bond:-D næ du, den hopper jeg sgi ikke på!

 6. Ihhh...et rigtig mormor hus:0) Du kan garnateret huske hvordan der duftede i de forskellige rum blot ved at se det ikke :loveshower Det kan jeg bare ved tanken...Mine bedster boede i et hus af samme "type". Jeg kan fine på at slå adressen op på krak indimellem bare for at sikre mig det ikke er blevet solgt igen :blush :blush

  Der hænger SÅ mange minder i sådan et gammelt hus :biglove


 7. Lave mad

  Dække bord

  Tage af bordet

  Sætte i opvasker

  Tømme opvasker

  Lægge tøj på plads

  Rydde op

  Lægge tøj på plads

  Tørre støv af

  Vande blomster

  Det hele er selvfølgelig sammen med dig og mere fordi det er sjovt end fordi det er en sur pligt - i den alder mener jeg at det stadig skal være lystbetonet.

  kunne ikke have sagt der bedre!

 8. Efter min mening skal dp gøre det der er dokumenteret bedst for børnene;-) i denne forbindelse er det at spise selv. Jeg tror du skal sluge kamelen, og også dem der måske kommer i fremtiden. Og i stedet nyde at du har en lækker unge som udforsker verden og lære der af;-)


 9. Tror det ville være bedre med

  "Ki er den smukkeste kone og mor i verdenen"

  Tror I godt nok det er hende der har magten både derhjemme og her på BK??? Jeg havde det på fornemmelsen, meeeen turde ikke skrive det, da jeg ikke var sikker :balloon


 10. Mine børn skal bare gøre det jeg beder dem om;-) det er deres pligt. Nogle gange flere ting end andre. Det afhænger af deres dagsform. Jeg gider ikke tvinge dem til noget jeg ved de er for trætte til. Men når de hjælper vokser de altid lidt over at have en funktion. De er 4 og 7.


 11. Min søn på 7 ville i dag lave mad...oghan klarede det fint og var SÅ stolt. Men mine opskrifter er sådan nogle en skvis af det og en skvat af det, og jeg tænker egentlig det er tid til at han selv lærer at følge en opskrift....nogle der kender nogle gode links til opskrifter for børn hvor der er meget lidt tekst og nogle tegninger til??


 12. Det er helt og udelukkende op til Martin og Ki at vurdere og bestemme hvilket indlæg/tråd som kåres til vinder :)

  Så må man hellere oprette en tråd med "synes i ikke bare MArtin er for lækker" :balloon :lolhit


 13. Vi har lige vendt den i dag, da det var tid til ferie bestilling. Vi er SÅ meget i tvivl, for vi ELSKER camping når der er solskin, men bander det laaangt væk hvis det regner....sååååå det ender nok med en sidste øjebliks beslutning igen igen....