wonder

Medlemmer
 • Content count

  108
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by wonder

 1. Øv. Det er jeg ked af at høre pia. Håber der er lys forude som du selv skriver og at du finder en der vil Dig når den tid engang kommer;-)
 2. Faste toilet tider....efter morgenmad og efter aftensmad...evt med en bog, et spil eller noget han gider sidde at kigge på! Og så skal det være ens både hos jer og ved mor!! Havde jeg vidst det var vi sluppet med tre år med massiv forstoppelse og RIGTIG mange trælse stunder..Så bare kom igang :goodluck
 3. Hej piger. Lad mig sige det som det er: DETTE ER IKKE EN SLANKETRÅD, men jeg tror nu alligevel den kan ligge fint her. Mit probelm er at jeg er gået i stå...HELT fuldstændig....fra skøn grinende kvinde med 1000 jern i ilden, lækkert hår og nybagte boller, overskud, god kondi og glad på jobbet. Ja så er jeg nu en hysterisk, sur gnaven doven kvinde, som knapt overskuer at skære en bolle over til ungerne når de kommer hjem fra skole!!! Og jeg kan NÆSTEN ikke holde mig selv ud <_< Inden i skriger DEPRESSION i kor, så hold inde, thi jeg har selv tænkt tanken, men besluttet at jeg sgu HAR gejsten (ellers ringer jeg bare 70101416 :balloon ) TIL AT FÅ VENDT DEN HER BØTTE! Jeg VED hvad der skal til. Jeg ved jeg skal få lidt system i min hverdag...Få daglig motion/frisk luft....og så skal jeg tvinge mig selv lidt ud af hulen. Jeg var allerede på første ud af hulen besøg 1. januar. Havde besluttet at det skulle være en gå tur med ungerne derhen...Det endte dog med et kompromis i mig selv og vi kørte de 500 meter, da jeg allerede var træt da ungerne var klædt på :oops Jeg forsøger at lave denne tråd, da jeg tror det vil hjælpe mig selv at skulle skrive lidt hverdag om hvad jeg har lavet...Diverse motionsblog tæller jo ikke rigtig vasketøj, vinduespudsning og støvsugning med i "aktivitets regnskabet" med det ved jeg i gør, og jeg håber jeg kan få nogle gode inputs/spark i røven til hvordan jeg får vendt bøtten!' Tilgengæld vil jeg love jer at jeg så vidt mulig laver daglige indberetninger, så jeg kan blvie glad for mig selv igen!!
 4. Det går SÅ ringe;-) undskyldningerne står i kø! Så er der for koldt, så er det for glat, for vådt, for koldt eller også skal huset og vasketøjet lige klares flot. Jeg hader det! For jeg ved jo godt at motion avler energi, så det er bare om at komme igang! Shit det er svært:-(
 5. Jeg har en dreng herhjemme med de samme problemer som du beskriver. Hvis vi i perioder er meget konsekvente med at han skal drikke meget i løbet af dagen, samt faste toilet tider, så kan vi faktisk næsten minimere det. Jeg uddyber lige en dag hvor jeg ikke er på mobilen;-)
 6. Nej. Jeg er ikke væltet, men den anden dag ville jeg skynde mig ud af bilen og ind fordi jeg skulle tisse HELT Vildt..-der gled jeg så og vupti knibe øvelser var altså ikke nok til en overfyldt blære og en snuble redning;-)
 7. Jeg tror jeg er kommet til at holde meget af zander ved at læse dine indlæg :lol
 8. Min søn på 7 ville i dag lave mad...oghan klarede det fint og var SÅ stolt. Men mine opskrifter er sådan nogle en skvis af det og en skvat af det, og jeg tænker egentlig det er tid til at han selv lærer at følge en opskrift....nogle der kender nogle gode links til opskrifter for børn hvor der er meget lidt tekst og nogle tegninger til??
 9. Jeg tænkte på opskrifter hvor der var lidt billed forklaringer også...f.eks to tsk....og så et billede af to skeer..men det er nok en kogebog man skal invisterer i;0)
 10. Det hele - alt der kan gøre :hophop større end maven er velkommen!! Rod eller orden??
 11. ha ha ha- som om der er nogen inde i james bond:-D næ du, den hopper jeg sgi ikke på!
 12. Alm. HELT klart!! cocio eller cola til??
 13. Ihhh...et rigtig mormor hus:0) Du kan garnateret huske hvordan der duftede i de forskellige rum blot ved at se det ikke :loveshower Det kan jeg bare ved tanken...Mine bedster boede i et hus af samme "type". Jeg kan fine på at slå adressen op på krak indimellem bare for at sikre mig det ikke er blevet solgt igen :blush :blush Der hænger SÅ mange minder i sådan et gammelt hus :biglove
 14. kunne ikke have sagt der bedre!
 15. Efter min mening skal dp gøre det der er dokumenteret bedst for børnene;-) i denne forbindelse er det at spise selv. Jeg tror du skal sluge kamelen, og også dem der måske kommer i fremtiden. Og i stedet nyde at du har en lækker unge som udforsker verden og lære der af;-)
 16. Tror I godt nok det er hende der har magten både derhjemme og her på BK??? Jeg havde det på fornemmelsen, meeeen turde ikke skrive det, da jeg ikke var sikker :balloon
 17. Mine børn skal bare gøre det jeg beder dem om;-) det er deres pligt. Nogle gange flere ting end andre. Det afhænger af deres dagsform. Jeg gider ikke tvinge dem til noget jeg ved de er for trætte til. Men når de hjælper vokser de altid lidt over at have en funktion. De er 4 og 7.
 18. Pas fisk:-D
 19. Jeg kan huske at du nogle gange har anbefalet en crteme/salve der skulle kunne klare alt fra poser under øjnene til hæmorider og småskrammer :biglove Hvad er det nu den hedder?? :balloon
 20. Aerggghhhh. Jeg er SÅ træt af at være kvinde pt! Inden jeg fik børn brugte jeg p-piller i 0ver 10 år og pgså mellem ungerne var jeg på p-piller...>I den tid havde jeg INGEN gener overhovedet. Alt kom som det skulle og i rimelige portioner og humøret var der ALDRIG nogle svingninger i... Da jeg fik mit sidste barn for et par år siden valgte jeg at prøve den "økologiske" løsning og fik en alm kobberspiral...og jeg er bare SÅÅÅÅ træt af den! Jeg styrt bløder i flere dage <_< og mit humøre svinger i maniodepressive lignende tilstande..speceilt omkring mens og ægløsning--Jeg er en tikkende bombe for famillie, venner og ikke mindst mig selv! Nogen der kender en løsning...eller er p-piller den eneste vej tilbage igen???
 21. Tak...oooog jo måske, men det rimede :balloon
 22. GOD fornøjelse med "det nye liv" :loveshower Et nyt år er ALTID en god grund til at starte på en frisk!!
 23. Hvis han har det fint ville jeg give ham du par dage mere hjemme og så de sidste par dage med penc i skolen. God bedring<3
 24. Venstre ringfinger....fordi jeg har aldrig har fået den rettet til efter vi blev gift så den kunne komme på højre;0)
 25. Så må man hellere oprette en tråd med "synes i ikke bare MArtin er for lækker" :balloon :lolhit