moms

Medlemmer
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

About moms

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Andet
 1. Bløder meget. Så håbet er knust :'(
 2. Lige nu KNUGER jeg mig til håbet her i sidste time. Min gennemsnitlige cyklus (over 3 måneder) er på 31 dage. I dag er jeg på dag 29. Jeg har lige haft ganske lidt brunt udflåd. Min mens plejer at starte på FULD tryk. Så dette er lidt anderledes! Mit spørgsmål er... Er der ikke noget med, at man kan bløde lidt og så ALLIGEVEL værre heldig at være gravid?? Knuger mig til håbet om, at der ikke kommer mere.
 3. Vi har en datter på 8 og en søn på 5... Jeg husker SLET ikke hvornår jeg tester med dem:)
 4. Tak fordi du tog dig tid og svarede. Kroppe er sgu skøre ik?! Jeg er enormt bevidst om mine bryster i dag... synes de snurrer!!! Jamen vi èr skam klar til Nr 3:) Jeg tror også det ryger en test med hjem om et par timer, når jeg skal op og handle til ugens løb.
 5. Efter tre måneders brug af Womanlog, er min gennemsnits cyklus 31 dage. I dag er jeg på dag 26 og har de ØMMESTE babser og følelsen af at skulle tisse hele tiden det sidste døgn. Jeg har ikke rigtig troet på noget i denne cyklus, for womanlog sagde æl på èt tidspunkt og synes min krop sagde noget andet. Tror ikke vi fik sexet nok nogen af gangene. Men ømme bryster plejer jeg ikke at have ifb med mens... tror jeg nok. Årh!! Havde det egentlig ok med at det ikke blev i denne cyklus, men nu, er det som om jeg har SÅ meget lyst til at teste alligevel. Og går med positive tanker hvert 5. min og negative de næste 5...
 6. Halløj. Må lige have opklaret noget... Jeg tager hverken test ellert temperatur, men kigger på mit slim (wadrrr er gemt ord). Jeg havde mandag og tirsdag det der seje slim, som flere kaldet æl-slim. I dag har jeg det der grumsede hvide noget. Er løbet så kørt?? Har ikke sexet siden lørdag...
 7. Jeg tester d. 31/8
 8. Tak. Men så ved man ligesom hvor man står og kan begynde på nyt cyklus.
 9. Har fået mens:/
 10. den kan godt anes ja:) Tillykke igen...
 11. Lige nu er min cyklus et rent helvede... spillet mig et pus. Så jeg tør desværre ikke melde mig lige nu. Måske om nogle dage:)
 12. Tillykke!!!!!Skynd dig at find ud af det med billeder:) Vi vil seeeee♥
 13. Intet tegn på mens.... Ingen rumlen i maven, som plejer at være en klar besked om at være klar til mens. Har testet lørdag og mandag, begge bragende negativ. Var mega tæt på at teste her til morgen, men skyndte mig at tisse:) så behøvede jeg ikke længererat diskutere med mig selv... Faktisk tror jeg inderst inde ikke på en graviditet... Jeg håber da, naturligvis. Men... Jeg tror det ikke. Nok bare en f*cked up cyklus!