nms

Nye medlemmer
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About nms

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Terminsdato
  18-06-2009
 1. Tak for linksene. Dejligt med nogle småprojekter ud over rengøring af skabe, tøjvask, oprydning osv. Håber mine ting bliv :balloons er lige så fine som dine. Overvejer om jeg mon selv kan klare et nyt betræk til voksiposen! :balloons
 2. Jeg har sidste dag i dag. Har også lov at gå fra 8 uger før, hvilket er fra på mandag:-)
 3. Tak:-) Nu jeg tænker efter, sagde min læge at det med at stå op når man cyklede ikke var godt, for der vred man i bækkenet. Men han talte vist ikke om alm. siddende cykling.
 4. Jeg har i dag været hos lægen, da jeg den sidste månedstid har fået mere og mere ondt. Smerten er både 2 steder ved skambenet, i ballerne og i lænden - lodret over revnen. Lægen hev lidt i mig og bad mig gøre forskellige ting. Derefter sagde han, at jeg klart skulle passe på mig selv, at jeg ikke har bækkenløsning, men er hårde ramt end gennemsnittet, og han ville kalde det optakt til bækkenløsning. Jeg har efter min kontrakt, mulighed for at gå fra 8 uger før termin, hvilket er på mandag. Så selv om jeg havde regnet med at arbejde frem til påske, bliver det nu anderledes. Jeg vil jo nødig friste skæbnen, og ende med at være en fysisk grønsag, ikke mindst pga vores datter på 2 år og 7 måneder. Jer der er sygemeldt, hvad gør i for at støtte, aflaste og ikke få det værre? Jeg havde regnet med at ville svømme et par gange om ugen, når jeg gik på barsel. Min lægen sagde, jeg ikke måtte cykle eller lave andet, hvor jeg vrider i bækkenet, men hvad med svømning, er det ikke stadig ok? Glæder mig til at få lidt input:-)
 5. Super flotte ting :-) Hvordan laver du denne "tittekant" Jeg går på barsel på mandag, og håber også selv at komme til at sy lidt småting, selv om jeg aldrig rigtig har syet!
 6. Så har jeg været til mit andet jordemodertjek. Og alt er rigtig fint :loveshower Da jeg var hos lægen sidst, sagde han, at lillebror lå på tværs, men nu da jordemoderen mærkede efter, ligger han rigtigt - altså med hovedet ned ad. Ikke at han ligger fast, og der er stadig så meget plads at han kan vende og dreje sig som han vil, men jeg synes da det er dejligt betrykkende, at drengebassen godt kan finde ud af at ligge i den rigtige stilling ;-) Hun skønnede han til 1400-1500 g og hjerte rytmen var super. Det får lige solen til at skinne lidt mere efter sådan et besøg. :balloons
 7. JA, ang. værelse så har vi faktisk et lille problem! Før vi fik Vilma, fik vi bygget huset om og besluttede os for kun at få to værelser på 1. sal - et soveværelse og et stort værelse til banditten. Vi havde jo ikke regnet med at skulle få en til. Vi står derfor og mangler et værelse. Jeg er nemlig ikke vild med tanken om at de skal dele. Vilma sover godt først på natten men vågner derefter let, så jeg tror ikke det vil være nogen succes med to på et værelse. Vi har snakket om at dele det hun har, men det bliver to små værelser, og da det er på 1. sal med skråvægge, så synes jeg det er en dårlig løsning. døren ind til værelset er heller ikke i midten. Hvad jeg har tænkt er måske at dele værelset, så Vilma får 2/3 og lillebror 1/3. Det er stort nok til puslebord, seng og skab og andet skal han jo ikke bruge i lang tid, slet ikke når værelset er på 1. Så er ideen at vi om nogle år skal lave en trappe op på loftet, hvor så manden og jeg kan få soveværelse og lillebror så får vores værelse. Så har begge børn værelse på 1. sal. Jeg ved ikke om ideen kan lade sig gøre, det må en tommer/arkitekt skulle afgøre. Men ellers har jeg ikke så mange bud!!!
 8. Hej Min datter har lige i dag fået konstateret laktoseintolerance hvilket er det samme som at man ikke kan tåle mælkesukker (laktose). Hvad jeg lige fik fortalt er det ikke noget man vokser fra, men det er heller ikke farligt. Vi har fået en tid hos børnelægen om 14 dage, hvor vi skal ned og høre noget mere om det, men jeg kunne rigtig godt tænke mig, at høre om nogle af jer kender til det på den ene eller anden måde?
 9. Jeg ved ikke om man kan kalde et " at mælken er løbet til". Jeg har siden jeg var gravid med den første og til nu, kunne klemme nogle dråber råmælk ud af mine bryster, så der er ikke den store forskel på nu og før jeg blev gravid. Det samme kunne jeg inden jeg fødte mit første barn, men det betød ikke at mælken var løbet til da jeg fik hende. Det var kun lidt råmælk, og det tog da et døgntid, inden der dengang var ordentligt gang i sagerne, så det regner jeg bestemt også med denne gang.
 10. Hold da op en dygtig dreng! Jeg har en pige på 2 år og 6 måneder, og vi overvejer også at hun skal smide sutten snart. Mest fordi hun skal være storesøster til maj - 1 måned får hun bliver 3 år. Jeg synes det er synd hvis hun både skal smide ble, starte i børnehave, smide sutten og blive storesøster på få måneder. Derfor kunne jeg godt tænke mig at dele det lidt ud. Bleen tror jeg ryger i løbet af et par måneder, for hun er ved at være klar. Men sytten er en god ting til trøst og natten, så det gruer jeg lidt for. Smed han den af sige selv og har han slet ikke spurgt efter den?
 11. Vi har intet planlagt endnu. Det eneste jeg ved er, at jeg gerne vil have det bliver samme kirke som Vilma blev døbt i. Hun var 4 måneder da hun blev døbt, og kjolen var lige det mindste. Lillebror skal bære samme dåbskjole - underkjole fra min mands familie og ydre kjole fra min, så vi går efter en dato hvor han er lidt yngre/mindre, så kjolen bliver mere behagelig at have på for ham:-)
 12. Skal afsted d. 2/2, der er jeg i uge 25 +4
 13. De ud over vil jeg lige tilføje, at det også afhænger meget af, om det er et vinter eller sommer barn man får. Min datter på 2 år og 6 måneder er fra juni, og når jeg kigger på billederne af hende, er der rigtig mange hvor hun bare har en kortærmetbody på. Vi bor i et hus med mange vinduer, så der bliver hurtigt en god temperatur. Derfor fik vi ikke brugt meget af det tøj vi havde købt i de helt små størrelser og som var langt. Havde hun været et vinter barn havde det været noget helt andet. Denne omgang unger bliver jo sen-forårsbørn, så der behøver man heller ikke meget af det store tykke og lange. Det er min erfaring
 14. Jeg har også kunne mærke liv længe og min man også. Men vi har også alle oddsene med os. Det er 2. gang jeg er gravid, hvilket typisk betyder man kan mærke liv før, da man ved hvordan det føles, Der ud over har jeg en bagud vendt moderkage (det havde jeg ikke sidst), og så har jeg en fodboldspiller i maven ;-) Det er i alt fald en meget livlig trold denne gang, han "hopper" fler gange om dagen, og ofte kan jeg også mærke et lille bump på hånden. Det er utrolig dejlig livsbekræftende:-)
 15. Hej. Så blev det også in tur til at få en gennemscanning. Alt så fint ud og der var intet at sætte en finger på, hvilket jo var usandsynligt dejligt:-) Vi havde besluttet os fo, at vi gerne ville kende kønnet, hvis det var muligt, da vores datter på 2,5 år endnu ikke kendte til graviditeten, og at vi så kunne sige at det var en bror/søster istedet for "bare" en baby. "Bettemand" lå med spredte ben, så der var intet at være i tvivl om - nosser i stor størrelse samt en lille tissetrold i midten boltrede sig mellem benene ;-) Jeg havde ellers været sikker på at det ville blive en pige, så det kom som en stor overraskelse for os alle. Ikke mindst fordi at min mand, er den sidste fødte dreng i deres familie, og der siden er kommet pige efter pige - i alt 5 stk. Vores datter Vilma, blev himmel henrykt over nyheden, og trods sine kun 2,5 år, snakker hun dagligt om "lillebror" i mors mave. Da hun fik det at vide og vi sagde, at han godt kunne høre hvis man snakkede med ham, løftede hun op i min bluse satte munden til maven og sagde "Hej Lillebror, det er storesøster Vilma". Siden har hun ligget med hovedet på min mave, så hun kunne nusse med lillebror. Nu mangler vi blot et navn til den lille mand...