pingvinstang

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    10
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About pingvinstang

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Hi hi jo det gør den nok :P
  2. Til jer, som skal i gang med baby nummer 2 eller flere :) hvad er jeres tanker omkring alder? Altså skal 2'eren ligge tæt op ad 1? eller? Jeg er selv meget i tvivl omkring, hvad der er den bedste alder men tænker alt mellem 2år og op efter :)
  3. Hej jeg er 26 og planlægningen afhænger af meget :)
  4. Tak skal du have :D
  5. Da jeg ventede min datter, fandt jeg først ud af det da jeg var gået 1 uge over fordi: jeg pletblødte min meget svagt og havde mavekramper og murren i underlivet. Men jeg fik aldrig mens. Resten af symptomerne kom først i uge 7. :) Men tror det er meget forskelligt :goodluck
  6. kan godt lave den men ikke sætte den ind?? Hvor gør man det under. Har været under indstillinger etc. men synes ikke liiiige, at jeg kan finde den Håber der er en der kan hjælp mig :tak
  7. Tak skal du have :) har været medlem af minmave, men desværre har jeg en veninde, der er meget nysgerrig, så derfor er jeg herinde, nu og håber at det er mindst lige så godt. :glad Men hvorfor skulle det ikke være det :)
  8. Vi har en Clara :) det var faren, der fandt på det, så derfor har vi aftalen om, at jeg bestemmer det næste. Dog har han veto på et af navnene, hvis han synes det ikke er pænt Pigenavne. Dicte, Leonora, Alberte, Iben, lykke Drengenavne er staks meget værre for der er vi SLET ikke enige. Johannes (mig) Marcus (ham) Tja kan ikke rigtig komme på andre. SÅ god tråd.
  9. Noget med M bagefter :) Det lyder rigtig flot lidt ala marilyn monroe
  10. Hej alle :) Jah som overskriften lyder, så er jeg ny herinde. 2011 skal være det år, hvor forhåbentlig, at nummer 2 barn skal laves ;) Det bliver nok ikke før marst eller måske senere, men håber det er iorden, at jeg følger med og stiller spørgsmål. Måske kan jeg også hjælpe lidt, da jeg har en pige i forvejen fra sep. 09 :)