Sannefm

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    27
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Sannefm

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 10/27/1987

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://ymerlette.blogspot.com/

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Hun er på modermælkserstatning. Vi har snakket med lægen i dag og de vil ikke se hende før hende 5 måneders tjek, de mener ikke det er alvorligt.
  2. Min datter som er fire måneder, har været forstoppet i en måned i hvert fald nu. hun har afføring hver 2-3 dage. Hun har fået lactulose i al den tid og virker ærlig talt ikke en hylende fis. Det mærkelige er at hun på ingen måde virker påvirket af det, hun har ingen smerter og hendes aff. er normal konsistens eller sommetider temmelig tynd. Jeg har ville snakke med min sundhedsplejerske om dette men hun har ikke været på besøg i over to måneder. Er der nogen som har prøvet det samme og har nogle gode råd. P.S. Har prøvet alle bevægelsesøvelserne.
  3. Min datter er 8 uger gammel og sover dejligt og tungt, men i de sidste tre uger har hun grædt vildt og inderligt imens hun sover. Jeg kan forstå at det er meget normalt at de små græder når de sover men er der nogle som har nogle gode råd om hvad vi kan gøre for at berolige hende??
  4. En rigtig lækkermås<3
  5. Så fik jeg gjort billederne mindre.
  6. Jeg syntes at Mynthe er virkelig sødt, det er heller ikke et navn som jeg har hørt før. Min datter skal hedde Ranja, som heller ikke er så almindeligt. Jeg håber i finder det rette navn til jeres lille pige :wub :wub
  7. Syntes at billederne blev aaaalt for store, så jeg prøver lige at uploade dem igen
  8. Min lille engel Ranja kom til verden for 5 dage siden. Vil lige dele nogle billede med jer.
  9. Min lille nyfødte datter(5 dage gammel) er ufattelig glad for at sutte på min mands og mine fingre, og hun sutter bare til. Først troede jeg at det var et tegn på sult, men hun sutter også på dem efter mad, når hun her vågentid, ja faktisk også når hun sover. Jeg tror at hun syntes det er rart og trygt. Det er jo en god måde at skabe kontakt til sit barn nu hvor hun er så lille som hun er, og det er begrænset hvor meget energi hun har og stimulering hun reagere på. Har i oplevet det samme og hvad er jeres tanker om det...
  10. Man kan købe en kombipak. med canesten creme, en stikpille og et indgørelsesrør. Røret må man dog ikke bruge hvis man er gravid. Jeg har selv brugt pakken og mine symptomet var væk dagen efter jeg begyndte behandlingen, og det skal lige siges at min svamp var rigtig slem fordi jeg gik langt over en måned før jeg fik gjort noget ved det.
  11. Drak i øvrigt også varme drikke næsten hele dagen, og har levet meget af suppe, og i sommermånederne. I skulle se folks reaktioner når jeg sad og nød skoldhed suppe i august måned;-)
  12. Jeg har også været ekstra kulskær under det meste af min graviditet og først her på falderebbet er jeg begyndt at gå i den anden grøft. Har hedeture et par gange om dagen. Det eneste jeg kan anbefale er det som jeg gjorde. Hold en konstant varme temp. i de rum som du befinder dig, pak dig XTRA godt ind når du skal ud.
  13. Jeg har de sidste i hvertfald to måneder været fuldstændig energi forladt pga. ALT for lidt søvn, samtidig med at jeg heller ikke indtager nok næring. Jeg kan nu hvor jeg er gået over tid ikke lade være med at blive bekymret om mit energiniveau kan ende med at være alt for lavt til at klare en almimdelig fødsel. Jeg har absolut ingen kræfter til at foretage mig noget. Har fået af vide af min jordmoder at jeg skal sørge for at spise og drikke godt når jeg får veer så jeg kan opbygge en masse energi. Omvendt ved jeg St man producere store mængder adrenalin, som giver en kræfter som man ikke normalt ville have. Så mit spørgsmål går ud på om man kan risikere at skal føde med kejsersnit hvis ens krop ikke har tilstrækkelig mange kræfter.
  14. Okay. Tusind tak, så tror jeg at jeg lukker ørerne hvis jeg når og skal til sidste scanning i uge 41+3;o)
  15. Hold da helt. Så kan jeg ikke lade være med at undre mig over hvorfor man så laver vægtskøn når de kan være sååå langt fra. Hvad med scanningerne på hospitalet, kan man så heller ikke regne med dem??