Himalaya

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    40
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Himalaya

  1. Kan kun nævne fra 2 jeg kender til, at de blev gravide med det samme og har faktisk begge "fortrudt" (altså et for voldsomt ord, men i mangel af bedre) den korte tid imellem. De synes begge at de "forsømmer" begge børn for meget. Men tror det kommer an på hvordan man er som person, par og så børnene og ens netværk og pasningsmulighed og økonomi og meget andet. Held og lykke til jer Mor til tvillinger og en på vej
  2. Før du kører mere eller mindre "kolde tyrkere" eller andre (i mine øjne)"hårde metoder" så få lige ørene tjekket. Lyder som vores ene dreng, der nu er diagnostigseret som voldsomt øre-barn. Og det er ikke hverken terror eller "udspekulerethed".
  3. Tråden er slettet af opstarter.
  4. Nå men tak for det. Her sidder jeg og slår mig oven i hovedet for min god ved andre følelse, og så foreslår du sgu at jeg skal i terapi.....
  5. har termin 28/29 august
  6. Var i sin tid ved min graviditet indlagt med en der gik det samme igennem. Hun var jævnligt på hospitalet som ambulant patient og fik vædske med noget i... og gik hjem igen om eftermiddagen. Mon det er det samme du skal? Det lyder hård og jeg håber det bedste for dig, at du snart får det bedre.
  7. Den er god... På det gl. BK var der en der i sig havde følgende: "når man står i l*** til halsen, skal man ikke hænge med hovedet" - synes den er meget god.
  8. Hold da k***, det var noget at en regning, håber han har haft det sjovt. Så blev jeg lige klogere, tak. *S*
  9. Mor til 2 fra sep. 2009.
  10. Hvis du ellers har et godt forhold til din mor, det lyder sådan, så tag hende med humor. Det skal nok gå. Den er straks lidt sværre med svigermor, men MOR skal som regl nok klare det. Mht. tidpunkter for invitationer, går vi just præcis det samme igennem. Nu er jeg jo ved at være en heks i min mands familie, fordi jeg klart melder fra, har altid gjort det, når de invitere til kl. 12,00 og kl. 19,00. Pga. puttetider. Og sådan er det, og sådan bli'r det. Hvis de vil se os, så lærer de nok at invitere på tidpunkter der passer os bedre.
  11. Synes faktisk, at du sagtens kan tillade dig at tage den op, næste gang du møder personen der gav dig en "overhaling". Sig bare: jeg har tænkt over.... jeg oplevede det som noget dårligt... eller hvad i nu siger, du kan nok mere pæd.sprog end mig. Den behøver ikke flyde ud i sandet.
  12. Banken ser dem vel ikke pludseligt hvis de henvender sig??? Banken "holder vel øje med" alle deres kunder altid... ??? Hvis de har betalt hvad de skulle, så tror jeg at banken vil se det som noget positivt, hvis de selv retter henvendelse for at få hjælp til ændring/gennemgang af privatøkonomi og budget mm. Er jeg galt på den? Taler ikke af erfaring kun af hvad jeg går ud fra.
  13. Hertil kan nævnes dagplejen..... En god idé vi allerede havde taget om vores aflagte.
  14. :lol
  15. Man skal ikke kaste med æbler hvis man selv er et skrog Søg, og du skal finde Selv om man er lille, kan man godt være et stort menneske
  16. Vores den ene blev også hevet ud i armen og det tog 5 gange ved kiro for at få rettet den fejl. (han kunne ikke løfte h. arm op over hovedet) Vi fik intet at vide og skrigeriet blev tilskrevet kolik. Godt jeg tog til en meget dygtig kiro med flere børnekurser eller hvad det ny hedder i fagsprog. Den første behandlede kun for kolik uden effekt. Føj for en oplevelse din søs og svog. har været ude for, men godt at det smukke pus kommer sig. Tilykke til jer alle med de nye titler.
  17. Korrekt, men vi tænkte da vores, da vi selv lavede tvillinger første gang, fik hjælp til dem vi har nu. Det er jo set før... *S*
  18. Føler med dig, havde det selv ad H til på hormoner. Men nok en god idé at holde sig lidt væk.
  19. Har kigget lidt herinde nu og her er min historie: Første graviditet maj 2007 - tvillinger MA Anden graviditet jan 2008, fryseæg - tvillinger - hurra Tredie graviditet dec 2010 - hjemmelavet - en enkelt Ja, sandelig om ikke vi har lavet en enkelt lille spire. Blødte fra ÆL til forventet mens, testede 3 dage over tid til positiv, vi var lidt i chok og vidste ikke helt hvad vi skulle tænke og tro. Har nu været ved læge og testet positiv igen og været til tidlig scanning og set der er hjertteblik i en enkelt lille spire. Vi har bestemt os for, at vi selvfølgelig så skal have nr. 3, på trods af at vi er lidt spændt for med 2 på knap 1,5 år, ville gerne have ventet, men vi ved jo af erfaring, at de kommer når de kommer. Så den næste tid bliver pludselig noget helt andet, end det vi lige havde indstillet os på. Spændende og udfordrene, men mon ikke det nok skal gå. Springet fra 2-3 er jo langt fra det samme som 0-2. Har termin 28/29 aug.
  20. Måske BK eller BK's piger skulle arrangere en "køb/sælg/bytte-tøj-dag" Vi har selv arvet meget, købt en del og ved at vi forærer det brugte tøj og legetøj væk til enten venner eller "velgørenhed" når vi er færdige med det. Har aldrig betalt for brugt tøj, synes bare ikke om det. Ville aldrig købe noget ubeset, for hvad er god stand? Lyder måske snobbet, men arvet tøj går de jo i, så nej er ikke snobbet. Tror heller ikke jeg ville sælge det, jo måske de dyre ting som flyverdragter, specielt tøj og autostole osv. men ikke alm. hverdagstøj. Lad da bare andre få glæde af det vi ikke selv kan/skal bruge mere. Pengene er jo væk og de par hundrede kroner kan jeg altså godt undvære. Kan godt forstå andre der har købt meget mærketøj og held og lykke med at sælge på både DBA, GOGG mm.
  21. Tak for velkomsten, vi ved så allerede nu, at der KUN er en enkelt. Pletblødte fra ÆL til forventet mens, troede det var pga. en hård omgang sygdom, men efter 3 dage testede jeg positiv. Det kunne jo så "bare" have været en biokemisk graviditet, så efter 14 dage 6+4 var vi til scanning og så at den var god nok, og kun en. Vi havde talt om, at hvis vi havde lavet 2 igen, så ville vi overveje at afbryde det, da vores drenge som ved fødsel som 2-årige stadig ville have brug for meget af mor og fra. Dertil kommer så også, at 4 børn ville kræve nyt hus og ny bil meget hurtigt. Vi kan uden de store problemer have 3 børn i nuværende hus og bilen kan sagtens dække behovet de første 6-8 mdr. - til større autostol er nødvendig. Jo jo, jeg tænker meget over tingene.
  22. MD scanning er bare den fedeste oplevelse synes jeg. Der begynder man jo at kan se det er et barn og ikke en "klump". *S* Men lidt nerver er der vel altid. Sidst blev vi jo scannet med ca. 14 dages mellemrum pga. tvillinger, men tror også jeg denne gang vil være mere nervøs op til MD scanning - uden grund højst sandsynligt. Lidt hormonella er man vel... måske også stadig efter 1. graviditet) :badgirl
  23. Tusind mange tak. Vi er vist stadig lidt i chok og jeg har også stadig svært ved at tro på det. Men mon ikke der kommer når vi begynder at fortælle det. Bliver "topmavet" med det samme, så har snart svært ved at blive ved at skjule det. :mam gør det jo heller ikke bedre.... :D
  24. Det skal i F***** have lov og ret til at bestemme, sådan er det bare.... Men en løsning kunne være som nævnt, ville bare sige "beste..." ex bedsteknud bedsteruth
  25. MIT RIGTIGE NAVN: ANONYM ALDER: ved fødsel - Mor: 34 Far: 39 TERMIN: 28/29 august FØDESTED: Viborg Hospital NF-SCANNING: SCANNINGER: tidlig scanning 6. jan. 1. LÆGEBESØG: 29. jan 2. LÆGEBESØG: 3. LÆGEBESØG: JM KONSULTATIONER: VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: KUN EN ENKELT MULIGE PIGENAVNE: MULIGE DRENGENAVNE: STØRRE SØSKENDE: 2 STK. - tvillingedrenge TAGET PÅ I KILO: hmm ???? Who knows GENER: SULT, træthed, kvalme SÅDAN VIL JEG FØDE: Naturligt HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min mand og ikke andre ANDET: