Himalaya

Medlemmer
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

About Himalaya

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Andet
 • Lokation
  Viborg
 1. Kan kun nævne fra 2 jeg kender til, at de blev gravide med det samme og har faktisk begge "fortrudt" (altså et for voldsomt ord, men i mangel af bedre) den korte tid imellem. De synes begge at de "forsømmer" begge børn for meget. Men tror det kommer an på hvordan man er som person, par og så børnene og ens netværk og pasningsmulighed og økonomi og meget andet. Held og lykke til jer Mor til tvillinger og en på vej
 2. Før du kører mere eller mindre "kolde tyrkere" eller andre (i mine øjne)"hårde metoder" så få lige ørene tjekket. Lyder som vores ene dreng, der nu er diagnostigseret som voldsomt øre-barn. Og det er ikke hverken terror eller "udspekulerethed".
 3. Nå men tak for det. Her sidder jeg og slår mig oven i hovedet for min god ved andre følelse, og så foreslår du sgu at jeg skal i terapi.....
 4. Tråden er slettet af opstarter.
 5. Var i sin tid ved min graviditet indlagt med en der gik det samme igennem. Hun var jævnligt på hospitalet som ambulant patient og fik vædske med noget i... og gik hjem igen om eftermiddagen. Mon det er det samme du skal? Det lyder hård og jeg håber det bedste for dig, at du snart får det bedre.
 6. Den er god... På det gl. BK var der en der i sig havde følgende: "når man står i l*** til halsen, skal man ikke hænge med hovedet" - synes den er meget god.
 7. Hold da k***, det var noget at en regning, håber han har haft det sjovt. Så blev jeg lige klogere, tak. *S*
 8. Mor til 2 fra sep. 2009.
 9. Hvis du ellers har et godt forhold til din mor, det lyder sådan, så tag hende med humor. Det skal nok gå. Den er straks lidt sværre med svigermor, men MOR skal som regl nok klare det. Mht. tidpunkter for invitationer, går vi just præcis det samme igennem. Nu er jeg jo ved at være en heks i min mands familie, fordi jeg klart melder fra, har altid gjort det, når de invitere til kl. 12,00 og kl. 19,00. Pga. puttetider. Og sådan er det, og sådan bli'r det. Hvis de vil se os, så lærer de nok at invitere på tidpunkter der passer os bedre.
 10. Synes faktisk, at du sagtens kan tillade dig at tage den op, næste gang du møder personen der gav dig en "overhaling". Sig bare: jeg har tænkt over.... jeg oplevede det som noget dårligt... eller hvad i nu siger, du kan nok mere pæd.sprog end mig. Den behøver ikke flyde ud i sandet.
 11. Banken ser dem vel ikke pludseligt hvis de henvender sig??? Banken "holder vel øje med" alle deres kunder altid... ??? Hvis de har betalt hvad de skulle, så tror jeg at banken vil se det som noget positivt, hvis de selv retter henvendelse for at få hjælp til ændring/gennemgang af privatøkonomi og budget mm. Er jeg galt på den? Taler ikke af erfaring kun af hvad jeg går ud fra.
 12. Hertil kan nævnes dagplejen..... En god idé vi allerede havde taget om vores aflagte.
 13. :lol
 14. Man skal ikke kaste med æbler hvis man selv er et skrog Søg, og du skal finde Selv om man er lille, kan man godt være et stort menneske
 15. Vores den ene blev også hevet ud i armen og det tog 5 gange ved kiro for at få rettet den fejl. (han kunne ikke løfte h. arm op over hovedet) Vi fik intet at vide og skrigeriet blev tilskrevet kolik. Godt jeg tog til en meget dygtig kiro med flere børnekurser eller hvad det ny hedder i fagsprog. Den første behandlede kun for kolik uden effekt. Føj for en oplevelse din søs og svog. har været ude for, men godt at det smukke pus kommer sig. Tilykke til jer alle med de nye titler.