TiaK

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    9,287
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    3

Indlæg oprettet af TiaK


  1. Jeg har så åbenbart ikke været herinde siden april, for jeg ser først tråden nu ;)

     

    Trådstarters indlæg bekræfter mig i, at det var det rigtige valg at være anonym. Det har faktisk været rigtig svært at holde, da jeg har skrevet meget herinde, men jeg har været opmærksom på kun sjældent at dele billeder eller private informationer (fx hedder min store pige slet ikke Erica irl ;)) Min frygt har nemlig været at du fx var min nabo, som jeg kun lige hilser på, eller en mor til de andre børn i børnehaven. 

     

    Jeg er enig i at det er mega sørgeligt at forum er blevet så 'tyndt'. Jeg håber virkelig at en ny generation kan bygge det op forfra. 

     

     


  2. 2 hours ago, LilleMi said:

     

    Hvor dejligt :yay

     

    Og Gud er du allerede startet på arbejde igen? :o

     

    Ja, det er jeg - mega sindsygt! 

     

    Line skal heldigvis først i vuggestue til februar, men nu var det mandens tur til at have barsel :) Line fylder otte måneder på lørdag. 


  3. On 7/11/2016 at 9:26 AM, JosephinePN said:

    Jeg siger skjorte med rød i til B, blå bluse til V, Wheat kjole + cardigan til E og så den der kjole fra forleden til dig :P

    IMG_5793.PNG.afda1181b5d30292e6c9f13893422163.PNG.jpg

     

    Enig :) Specielt med skjorten til B, den er mindst spraglet, og så vil den give lidt varme på billedet og passer godt til E's tøj. 


  4. 7 minutes ago, Susanne said:

    Og Republikanerne står også til at vinde flertal i både Senatet og Repræsentanternes hus :o

     

    Ja, det er en værre gang møj :(

     

    Line vågnede kl 02 og da hun ikke sov kl 03 stod jeg op med hende - hun blev lagt i barnevognen 03:30! :o


  5. 22 minutes ago, Stephi-moren said:

    Suk! William er i en periode hvor han KUN vil have bløde bukser på. Han græder og siger 'nej mig ikke have den der på' når jeg kommer med alt andet end bløde bukser :( 

    Man skulle nok ikke mene at det var så vigtigt, men jeg er faktisk overhovedet ikke vild med drenge i bløde bukser :rolleyes og hvad nu med hans dyre nye mini rodini cowboybukser som nærmest sprængte budgettet <_< 

     

    :blush 

     

    Den periode har Erica været i i 5,5 år... :rolleyes Så vi har kun bløde bukser herhjemme... <_< Nu begynder jeg dog at kunne lokke hende i andet end leggins - men de skal stadig være bløde...


  6. 21 hours ago, Lone Engel said:

    At sidde alene med 3 mands arbejde. Synes det er lidt op af bakke. 

     

    Gik fra ked Ronja i børnehaven og jeg ser hende først i morgen middag :(

     

    Husk at passe på dig selv. Det lyder til du har været presset i for lang tid :kiss


  7. 31 minutes ago, Myliona said:

    Gider ikke mere.

    Virkelig.

    Jeg aner ikke hvordan jeg kommer videre herfra. 

    Økonomien stinker.

    leah tuder HELE TIDEN.. får pip. SÅ LÆR DOG AT TALE BARN! 

    Jeg har intet overskud. Rod, vasketøj og nullermænd er igen vokset mig over hovedet.

    leah sover elendigt. Står op hver morgen mellem 4 og 5, og vågner flere gange om natten (i nat 6 gange -efter jeg var gået i seng)

    jeg har ondt.. hver dag, i min skulder. 

    Jeg har ingen tæt på der kan hjælpe... ville sådan ønske der var en der bare kunne tage Leah i en time eller to... :/ men nej.. ikke en.

    bliver så vred på hendes far. Det er hårdt at arbejde, men når han ikke kommer og ser hende fordi "han har brug for at slappe af og lade op", så får jeg bare lyst til at råbe SÅ ER VI TO! 

     

     

    Har skrevet til min mor. Om de vil passe Leah i dag, også kan jeg sove hele dagen i deres gæsteværelse... det kræver bare lige jeg kan klare 90min i bil :/ 

     

    Myliona, du bor i Odense, ikke? Jeg skal være på SDU kl 13, men jeg kan godt tage hjemmefra tidligere og hjælpe dig med hvad du helst vil. Om det skal være at underholde Leah, gøre rent, handle ind, give dig et kram eller hvad du har brug for er mig underordnet.


  8. Pumkins, se det på den her måde. Du giver ham muligheden for at lære at han kan mere end han selv tror. Og første gang vil sikkert altid være usikker for ham, der er ingen grund til at udskyde det :)

    Tag af sted, nyd det og så må han have en back-up aftale med sin mor/bror/en anden hvis det bliver uoverskueligt (hvilket det ikke gør :))


  9. Jeg har aldrig brugt selerne fra bærepladen. Min fornemmelse er at baby ligger fint stabilt når voksi er lukket, så der er ikke behov for ekstra seler. Hvis du vil bruge selerne er det ret svært at lægge en ekstra madras ind. Jeg har pillet selerne af så de ikke buler og så har hun ellers bare ligget kun med voksidynen mellem bæreplade og sele.

     

    Jeg har klippet hul til barnevognsele og har ikke gjort noget specielt for at modvirke varmetab.