cnnansen

Nye medlemmer
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About cnnansen

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  20-09-2021
 1. Ja, det er rigtigt. Det sker altid for “naboen” - lige indtil man selv prøver det. Det hjalp mig at tænke, at det var for det bedste. Hvis den blev der ville det nok blive et multihandikappet barn i “bedste” fald. Og ellers ville man ved 12 ugers scanning måske selv skulle tage stilling til, hvad der skulle ske, hvilket for mig ville være langt værre end at kroppen selv udstødte. Så vi besluttede egentlig bare at prøve med det samme igen og tænke fremad. Og jeg ville være ret fortrøstningsfuld, hvis I blev gravid i første hug. Så ved I jo, at I kan. Så handler det bare om, at den første ikke var levedygtig, men det er den næste sikkert
 2. Det er jeg rigtig ked af at høre Det lyder til, at du er ret realistisk omkring, hvad der formentlig er ved at ske. Det er benhårdt! Jeg stod der selv før jul, men var dog 2 uger kortere henne end du er nu, så kendte kun graviditeten i 6 dage før jeg tabte. Du har haft længere tid til at glæde dig og blive vant til tanken om et kommende barn. Så gør det nok bare endnu mere avs... Jeg vil dog sige, at mht. bekymringerne, så forstår jeg det 100%! Der er 1.000 spørgsmål lige pludselig og det er ikke rart at spekulere for meget på. Jeg ved ikke om det kan give dig en smule ro, men der ER gode historier efter at man taber. Jeg er selv blevet gravid igen ved ÆL 2 uger efter jeg tabte før jul og er i dag 6+0. Jeg var forbløffet over, at min krop tillod det og har søgt nettet tomt for historier, der kunne be/afkræfte muligheden, større risici om at tabe igen osv., og jeg er pt rimelig tryg ved den, der er i maven nu. Det jeg har læst en del historier omkring er, at det er sket for mange, at de bliver gravide rigtig hurtigt og endda lige efter tabet af den første og så er det gode historier, hvor der er kommet sundt og rask barn ud af det. Det har i hvert fald givet mig en del ro. Jeg skal til tryghedsscanning på onsdag (6+2) for at være sikker på mavefornemmelsen og håber da også, at jeg selv tæller med i de positive historier efter en tidlig SA. Jeg håber det bedste for jer og at det lykkes jer hurtigt igen!
 3. Tillykke med den positive test Går alt som det skal? Jeg har ikke prøvet at være med i en tråd tidligere (har en søn på 2), men fik lyst til at prøve det nu jeg testede positiv på en digital test sent lørdag aften 9/1. Der var 3 dage til mens og var da sikker på den var negativ, så kunne ligeså godt for det bekræftet. Den var så positiv og jeg var pænt rundt på gulvet. Oplevede SA for kun 4 uger siden, så troede umuligt jeg kunne få jackpot igen så hurtigt. Så krydser alt, hvad jeg kan for, at den her bliver der! Spiralen røg ud for 2 mdr. siden, så er blæst lidt bagover af, at det er lykkedes at få befrugtede æg i begge cyklusser siden! Umiddelbart termin omkring 20/9.