MotherMT

Nye medlemmer
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MotherMT

 1. Jeg håber at du på nuværende tidspunkt er blevet gravid. Jeg selv har brændende ønsket mine graviditeter og stressede max over at stresse over ikke at blive gravid... Fordi jeg bildte mig ind at det ville mindske mine chancer for at blive gravid. Men det er jo svært ikke at blive utålmodig når man er SÅ klar. Jeg blev gravid og det tænker jeg helt sikkert også du bliver. Du ved jo at du er frugtbar da du tidligere har været gravid. Jeg tror bestemt ikke at dine tidligere aborter spiller ind på din mulighed for at blive gravid. Du har ingen grund til at skamme dig. Derimod har du taget stilling til og ansvar for om tiden dengang var rigtig til at sætte et barn i verden.
 2. Jeg havde det dårligt lige en uge efter æl. Smerter i underlivet og kvalme. Det gik væk igen efter et par dage og en uge senere stod jeg med en positiv test. Det endte desværre i en abort i uge 9. Nu prøver vi igen og jeg er måske gravid. Denne gang har jeg haft lidt brunligt udflåd og igen underlivssmerter en uge efter æl. Jeg har i dag testet en meget positiv test, men ved ikke om det er en ny graviditet eller den "gamle" der stadig spøger på testen?
 3. Det bliver du forhåbentlig næste gang... Kan du mærke når du har ægløsning? Jeg kan her efter to børn mærke det meget tydeligt. Det kunne jeg ikke i mine unge år..
 4. Hej med jer... Jeg er ny her inde så jeg ved ikke rigtig hvordan det fungerer her? Men jeg kunne rigtig godt bruge jeres erfaringer. Jeg var gravid med vores tredje barn, et meget ønsket barn. I uge 9+4 er jeg til en scanning fordi jeg er begyndt at bløde ganske lidt. Her får vi at vide at barnet er dødt og jeg skal have en medicinsk abort. Det er nu 5 uger siden den medicinske abort. Jeg er blevet scannet få dage efter aborten for at sikre at aborten var komplet. Det var den. Vi begyndte med det samme at prøve at opnå en ny graviditet. Vi var informeret om at det kunne tage op til to måneder før min cyklus igen var normal, men at vi kunne begynde at prøve så snart jeg ikke blødte mere. Jeg kan typisk mærke ret tydeligt når jeg har ægløsning. Samme symptomer havde jeg for 14 dage siden. Jeg har ikke fået min menstruation, men ud fra formodet ægløsning skulle det være nu. Jeg tog derfor en graviditetstest, den blev tydeligt positiv med det samme. Derfor nu mit spørgsmål... Mon jeg allerede er gravid igen eller er det den "gamle" graviditet der spøger? Har nogen af jer prøvet noget lignende?
 5. Min sidste ægløsningstest var også positiv i 5 dage... Det giver slet ikke mening.
 6. Hcg fordobles over en til to dage, så mon ikke den er positiv hvis du tester igen på tirsdag.