Cami30

Nye medlemmer
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Cami30

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  24-09-2020
 1. Min kæreste og har været i gang side april. Dog har jeg ikke brugt p pillet i flere år. Vi er blevet gravid 2 gange, men har netop tabt fostret for anden gang. Første gang i 5 graviditetsuge og denne gang i 7 graviditetuge. Må indrømme at jeg meget hellere ikke ville kunne blive gravid en det her, da jeg synes det et ondt og grusomt. At få sit ønske opfyldt om at blive gravid, kun for at få det hele taget fra en, et par uger efter. Ønsket jet alt det bedste. Hilsen en rigtig ulykkelig kvinde.
 2. Fisken 92, mange tak for din historie. Kan godt se det er for tidligt for dig at sige det der. Men jeg er 2 uger længere henne end dig og holder fødselsdag en uge senere. Dvs. Jeg er 11 uger henne, hvorfor jeg vil være okay med at sige det, frem for at skulle lave en masse hemmeligheds kræmmeri. Men jeg kan godt forstå hvis du gerne vil vente. Jeg ønsker dig alt det bedste. ❤
 3. Jeg fandt også for nyligt ud af, at jeg er gravid. Jeg ringede bare til lægen, de bad om nogle oplysninger og har så lavet en aftale omkring uge 8. Den foreløbige termin er 24. September. 2020. Jeg håber et bare ikke vi mister det denne gang. Vi mistede vores første i november 2019 i den 6 graviditetsuge.
 4. Testede på 1 dag for Udebleven menstruation dvs. ca. 4 uger. men havde allerede kvalme og ændrede smagsløg fra 3+4. Det er anden gang jeg er gravid. min første graviditet var i november 2019, og som i nok kan regne ud, så havde jeg en spontan abort ca. 2 uger efter den positive test. Jeg er meget nervøs for at noget lignende skal ske denne gang også. Jeg fylder 30 den 2. marts 2020, vi holder festen den 7 marts. der vil jeg være omkring 11+2 dage henne. vi overvejer at sige det der, hvis der altså er noget at fortælle Jeg fandt ud af det denne gang, da jeg var på ferie med en veninde, så hun ved det naturligvis. Overvejer at få hende tila t aflevere en pakke til mig under middagen, og så hive en bodystocking op. Jeg magter ikke at vente til efter nakkefoldsscanningen, fordi der er mange festaber med til festen, som helt sikkert vil have mig til at drikke, så vil hellere være på forkant og sige det til selve festen i stedet for at forsøge at holde det hemmeligt. Hvad synes i? Er det for tidligt? en dum måde at sige det på? P.s. jeg har også en mærkelig spænding i maven, samt kvalme og smagsløgs ændringer.