Sirlig

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    69
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Sirlig

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 06/05/1987

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://sirlig.dk

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. En øko-mælk smager lidt mere af "dyr". Sådan af.. Urenhed. Jeg ved godt det ikke er urent, men det smager bare af mere, end alm. - og det kan jeg heller ikke altid li', den der ko-smag :lolhit
  2. Jeg har hørt det og jeg har for et stykke tid siden oplevet noget sært. Jeg havde i den tid ikke opdaget jeg var gravid, skal der lige siges :-) Jeg er ENORMT glad for COCA-COLA, men for ikke at tage på drak jeg oftere Zero i stedet. Har dog oplevet et par gange, at når jeg havde drukket Zero fik jeg nærmest et "hul" i maven og direkte kvalme - det var så ubehageligt at jeg ikke har kunne sove. Derefter har jeg ikke drukket det, og har ikke oplevet det siden. Tænker MEGET over om det kunne være pga. Zero'en. Nu er jeg gravid, og nupper hellere et lille glas alm. cola i ny og næ, når jeg har lyst til sodavand. Synes det er ganske uhyggeligt alt den snak om de midler i lightprodukter. Det pudsige er også, at fedmen er steget ENDNU mere, efter alle light-produkterne er kommet på markedet - har i tænkt på det? Stort set alle jeg kender der går MEGET op i at alt er light, de har temmelig meget ekstra på sidebenene. Jeg tror ikke på det er sundt med alm. sukker, men jeg er sikker på at light-produkter giver en falsk tryghed hos dem der tror, det så er sundt det de indtager, bare der står "light".
  3. Jeg håber nu de når at få så meget hjælp, at de godt kan tage vare på deres eget barn. Det er jo også forfærdelig at skulle igennem en tvangsfjernelse. Men for pokker. De lever jo i en svinesti!
  4. Har købt på gymnordic.dk - det var billigst :-) Har en del af det der Spicy thai chicken. Det synes jeg er overraskende godt, ift. alt det andet. Jeg kan ikke drikke shakes :)
  5. Jeg har boet der, og boligselskabet har HELT sikkert allerede gjort noget. Det toleres ikke. Udover det, så holder kommunen også øje med parret: som det ser ud nu, skal der ikke bo et barn i det svineri. Man kan håbe på de har nået at tage sig sammen, inden pigen kommer til verden. Ellers så håber jeg de får så meget hjælp, at de kan se det ikke holder at leve sådan der.
  6. Nu bliver jeg helt sulten igen <_< Sushi er fantastisk. Og det er jo helt forskruet at nogen tror gravide ikke må få det - gravide har brug for det! Og også ikke gravide :lol Jeg er vild med det, kan man nok læse sig frem til!
  7. Hvad med sådan en som jeg, som fik det. trods jeg IKKE er over 35 år? :-) Jeg ved ikke om du er interesseret i at høre om det, oplevelsen og ja.. Min historie vil jeg i hvert fald gerne komme med :-)
  8. Jeg har også kun set dem på DBA. Jeg har selv Leander-vuggen som ligner den, den er dog bare i stof. De fåes i de fleste babyshops, såsom Kære Børn, Ønskebørn osv :)
  9. Odder - altid og hele tiden :) Det var vores tidligere barnevogn også, og sådan en skal jeg ha' igen. Med hård kaleche. Jeg er slet ikke til Emmaljunga, da jeg synes bedst om den klassiske barnevogn :) Og så holder Oddervognene bare bedst :) Jeg regner med at købe helt ny, med mindre der kommer et godt tilbud på noget brugt. Uanset hvad skal madrasserne jo være nye. Men denne gang tror jeg ikke jeg gider ha' lift. Den brugte vi SÅ ekstremt lidt sidst.
  10. Noah :) Noa er for mig den måde navnet staves på, når det skal være til en pige :)
  11. Stort tillykke :balloon
  12. Hvilken bil har I da? Vores Odder (som jeg er stensikker på er det bedste der findes på barnevognsmarkedet) kunne godt være i min lille Peugeot 206. Jeg vil altid gå efter en odder, fordi jeg er mest til den klassiske barnevogn, med hård kaleche, og så fordi den holder. Emmaljunga har jeg tit hørt kommer til at hænge foran, fordi den ikke er fuldt understøttet og på ramme.
  13. Jeg drikker suppen (Spicy thai chicken), mest fordi jeg synes den smager super skønt! Der blvier lavet normal mad, da jeg tror min krop har behov for det der med at tygge og så føler jeg mig mere mæt. Så en blanding af TV2's GO kur, og nupo er det nu for mig vedkommende :-) Hvis du har det bedst med at skjule det, så synes jeg du skal gøre det. Min mor brugte det også da jeg var barn, og jeg tænkte slet slet ikke over det. Jeg smagte det engang og derefter havde jeg bare ondt af hende, at hun blev nødt til at spise det :P
  14. Mit vand gik aldrig.. Havde ellers forudset jeg stod nede i køen i Føtex mens det gik - kunne ha' været sejt! :P Jeg fik blot veer. Så der var ingen problemer, heller ej hvis vi ikke havde haft bil, så kunne en taxatur snildt være klaret. Har I ikke nogen bekendte i nærheden af hjemmet i kan "trække" på når tid er der? :)
  15. Jeg fik leverbetinget graviditetskløe - selvom jeg bare regnede med at det var normal uro og kløe. Men nej. Mine levertal var "skæve". Stod jeg i din situation igen, ville jeg tage til læge hurtigst muligt, i det mindste for at få afklaring :) Jeg krydser alt for at det ikke er noget alvorligt :kram