Mettenielsen

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    3
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Mettenielsen

  1. Tøj: Naturebaby.dk, Lirumlarumleg.dk, stylepit.dk, magasin.dk Udstyr: https://www.babyaisle.dk/da/ (polsk side - men på dansk og produkterne er de samme)
  2. Jeg har aldrig nogensinde hørt om at at barn ikke skulle måtte få kød, før det var 3 år. Der er jo meget meget stor forskel på kød, det kan godt være at rødt kød og bøffer er hårde for tarmsystemet, men kylling, hakket kød osv, det er noget helt andet. Det får begge mine drenge i hvert fald. Men jeg vil også gerne læse, hvis i finder sådan noget læsning - der er dokumenteret altså ;-)
  3. Jeg tror det er et fint tidspunkt nu. Det er sværere når han begynder at kravle osv, så skal i pludselig være meget mere opmærksomme. Vi rejste med vores ene da han var 1, og det var et helvede :-) Siden har vi ikke rejst til udlandet, da der siden er kommet en mere, set i bakspejlet skulle vi have taget afsted tidligere eller senere - men det er jo altid smag og behag, men jeg ville ikke været bekymret for at rejse med en i den størrelse, hvis han ellers er sund og rask.