Brunetten

Medlemmer
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Brunetten

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma - prøver igen
 1. Ja, det er frustrerende Jeg håber også, hvis 3. og 4. forsøg ikke lykkes, at min mand har mod på, at vi forsøger lidt længere på egen hånd.
 2. Sender varme kram tilbage Nej, jeg testede ikke igen, for mens kom to dage efter stop med crinone. Jeg har godt nok været ked af det siden jeg tog den negative test Man er SÅ tæt på, og så alligevel ikke. Jeg har været hos gynækolog i dag, og alt ser fint ud, så jeg starter med Gonal F i dag. Det er det 3. og sidste forsøg vi får, men vi kan dog være heldige, at vi får et 4., hvis det heller ikke lykkes denne gang. Jeg sad i dag med en temmelig frustreret gynækolog, som siger at jeg jo sagtens kan blive gravid - den vil bare ikke Jeg var rigtig ked af det da jeg gik fra gynækologen, fordi jeg ved at løbet snart er kørt... Vi er på det (måske) sidste forsøg og vi har ikke råd til at tage på Stork Klinik, som min gynækolog anbefalede, og få lavet IVF-behandlinger. Vi har som sagt selv forsøgt i to år, så... Jeg håber den er der denne gang Jeg har for resten købt noget Conceive Plus glidecreme, har i nogen erfaring med det? Shirley, jeg er ked af at høre det heller ikke er lykkedes for jer nu Er i også i behandling, og hvor længe har i prøvet? Jeg håber meget for jer, at den snart er der
 3. En lille status update! Jeg tog en test her til morgen og den var negativ Mens er stadig ikke kommet, og der er ikke tegn på, at den er på vej. Jeg mangler stadig en dag med crinone. Ved ikke lige hvad jeg skal tro.. Så skal jeg sikkert have taget blodprøver eller til skanning i morgen. Jeg er lidt trist lige nu, og forbereder mig mentalt på, at den ikke er der, øv
 4. Nej, det har du helt ret i. I dag er jeg 4+0, så jeg giver den lige et par dage og tester med morgen-urin Så jeg venter med en eventuel blodprøve. Nu vil jeg (prøve, i hvert fald) at slå koldt vand i blodet
 5. Tak! Men åh, kender i det, at man bare ikke tør tro på det? Ikke for at være negativ, men nerverne sidder uden på tøjet hos mig lige nu Og hvad nu hvis prøven har ligget for længe osv... Aaargh!
 6. Så tror jeg det lykkedes!
 7. Øv, jeg kan ikke få lov til at vise billedet :-(
 8. Okay, ny kunne jeg ikke dy mig længere! Jeg har lige taget en test med aften-urin (ja, undskyld mig), og da den havde ligget 3-4-5 minutter (jeg havde ikke nået at tage et ur med, da jeg bare gjorde det spontant), blev resultatet dette - hvad siger i? Der er en meget, meget svag streg! Da jeg skulle tørre mig efter prøven, synes jeg desværre, at jeg kunne ane lidt blod på papiret :-( Stregen er lidt svær at se, men den er der!!!
 9. Jeg føler mig overhovedet ikke presset :-) Jeg valgte at fortsætte med crinone, da jeg i forgårs og i går har mærket en masse små jag i underlivet, så man ved jo aldrig! Det kan også bare crinonen der driller eller mens der presser på. Jeg tør næsten ikke at tro på, at den er der... I dag har jeg dog ingen jag mærket, hmmm... Jeg har også besluttet mig for at tage en test den 2. januar, som jeg har aftalt med klinikken, da jeg jo eventuelt skal fortsætte crinone, hvis den nu er der. Jeg har jo ingen erfaring med crinone, så jeg aner ikke hvordan tingene skal føles. Nogle steder på nettet står der at det er HCG-tallet der tilbageholder mensen og andre steder står der, at crinone godt kan tilbageholde den. Jeg burde holde op med at læse alt det, og bare se tiden an ;-) Dejligt at det er lykkedes for jer to gange :-)
 10. Hej, Jeg er ked af at høre du har aborteret :-( Jeg mistede vores første barn, da jeg var 3 måneder henne og fik en udskrabning, og jeg fik heller ikke nogen D-sprøjte bagefter (jeg er også rhesus negativ). Jeg blev gravid med mit ældste barn 2 1/2 måned efter, og der var ingen problemer under graviditeten. Jeg fik en D-sprøjte efter fødslen. Jeg blev gravid igen 1 1/2 år efter, og også denne graviditet var uden problemer (og jeg fik en D-sprøjte efter fødslen). Så jeg kan ikke forestille mig, at du danner antigener, men spørg hellere din læge. Jeg håber at du snart står med en positiv test igen. Sender dig et kram.
 11. Et stort tillykke med graviditeten - den 19. februar er jo lige om lidt! :-) Sender også lige et kram til dig :-) Tak for støtten, det er dejligt. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg vil næsten hellere have at menstruationen kommer end at tage en test med et negativt svar... Som jeg også har skrevet til Henriette1980 ovenfor, overvejer jeg om jeg ikke bare skal stoppe med Crinonen før tid. Så kommer min menstruation nytårsaften og så kan jeg starte på en frisk 1. januar :-) Har du nogen erfaring med Crinone og eventuelt stop med brug af det? Hvor hurtigt kom i igang med ICSI behandling?