Mathilderavn

Nye medlemmer
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mathilderavn

  1. Hej med jer! Jeg er selv mor til en fantastisk lille pige. På mit studie er vi i gang med en undersøgelse, om det ville være nemmere, for nybagte forældre, at betale et månedligt abonnement så at få en pakke med babyartikler leveret lige til døren. Hvis i har tid, må I meget gerne hjælpe en mor ved at svare på spørgeskemaet. https://goo.gl/forms/BkhTvu5GRkVC3PZH3 Tusinde tak!
  2. Okay - tak for svarene Med en pakkeløsning af babyartikler får man selvfølgelig ikke 25 sutter til en måned, men præcis hvad der passer til ens behov. Og så justeres pakkerne løbende efter hvor gammel barnet bliver ift. mængden af produkterne og så vil der komme nye produkter til.
  3. Hej med jer! Jeg er selv mor til en fantastisk lille pige. På mit studie er vi i gang med en undersøgelse, om det ville være nemmere, for nybagte forældre, at betale et månedligt abonnement så at få en pakke med babyartikler leveret lige til døren. Hvis i har tid, må I meget gerne hjælpe en mor ved at svare på spørgeskemaet. https://goo.gl/forms/BkhTvu5GRkVC3PZH3 Tusinde tak!
  4. Hej Barbamama Den første side der kommer frem, beskriver forretningsideen, samt hvad babyartikler indeholder Men tak for svar!