Augustbaby2017

Medlemmer
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Augustbaby2017

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  07-08-2017
 1. Hej terminsgruppe har i gjort jer tanker omkring fødslen endnu? min JM spurgte mig i fredags og da havde jeg overhovedet ikke skænket det en tanke. Hvad har i planer om?
 2. Lige præcis Man ved jo faktisk ikke en skid.
 3. Hej kære terminsgruppe Er i begyndt at planlægge barnedåben? Hvis ja, kom gerne med deltajer omkring.
 4. Jeg byder lige lidt sent ind Jeg var til NF d. 20 januar (perfekt scanning med lav risiko) og blev rykket fire dage tilbage så terminen hed 5. august.
 5. Navn: Michelle Alder: 26 Civilstatus: Kæreste med A By: Esbjerg
 6. Okay Synes det er noget af en jungle når man ikke har været i det før!
 7. Hvornår holder i barnedåb osv?
 8. Ja det er den første
 9. Godmorgen BK'er! Jeg fik en impulsiv tanke i går - jeg har endnu ikke talt med kæresten om det, da jeg er usikker på om det overhovedet er en god idé, eller om mit planlægnings ocd har løbet af med mig Denne tanke går ud på, at jeg har overvejet om vi skulle lave et surprise bryllup oveni dåben. Altså, ingen familiemedlemmer vil vide det før vi står i det og er ved at blive gift. Jeg tænker at baby skal døbes først og derefter på en måde, blive hevet op og viet af præsten. Hvad tænker i om det? Hvis i var gæst. Vi fraskriver os gaver, taler, sange mm. Men det er ikke så vigtigt for mig med stor bryllup og hvid kjole Smid en kommentar og del jeres mening.
 10. Hej med jer BK'er jeg er lidt træt af at jeg først har set dette forum nu! Jeg kunne godt have brugt jer tidligere. Jeg venter en lille pige d. 5 august - så nu melder jeg mig på banen i jeres fine forum
 11. 5. August og venter en pige