Nans

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    173
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Nans


  1. 13 minutes ago, Kia... said:

     

    Aner det ikke :) 

    Hørte det godt den gang Laura også fik sin juniordyne tidligt :) 

     

    Men der jo også forskel på hvor store ens børn er, Ida er jo gået i str 80 :) 

    kan læse mig frem til at det er forskelligt hvad folk de gør. Nogen er startet på juniordyne da deres baby var 3-4 måneder gammel. 


  2. 5 minutes ago, Kia... said:

    Det da i hvert fald bedre end slet ingen lure :) 

     

    Ida fik sig en juniordyne i går, endelig sov hun med dyne på en nat, hun nåede desværre at blive ret kold forleden nat da hun havde fået sparket babydynen næsten af sig, så hun hoster en del nu, så nu skulle det være med en juniordyne hun kan rode rundt under uden at den falder af :) 

     

     

    Må de ikk først sove med junior Dyne når de er 1 år?


  3. 2 hours ago, Maj 2014 said:

    Fordi helt basalt har børn bedst af, at være sammen med deres forældre indtil de er mindst 2 år helst 3. Vi synes vilkårene i de danske daginstitutioner er forfærdelige i øjeblikket og vil ikke have vores børn i dem. 

     

    Lige nu læser jeg til sygeplejerske på fjernstudie, men jeg skal ikke tilbage. Hele 2018 får jeg tilskud til pasning af eget barn, men ellers vil vi godt kunne leve af en indtægt. Det handler meget om prioritering, det er bla. Derfor vi flytter ud af Kbh, fordi vi ville skulle gå på kompromis med den måde vi gerne vil leve på, hvis vi skal have mere plads i Kbh. 

     

    Jeg har lige fået øjnene op for hjemmeskoling og overvejer det faktisk meget i de fleste skoleår, men nu må vi se om jeg får manden med på den. Måske kommer Amilia aldrig i børnehave. 

     

    Hvis jeg frit valg på alle hylder ville jeg have et sommerhus, bo i det og så rejse 4-6 mdr om året. Så er det jo nemmere, hvis pigerne ikke går i institution. 

     

    Inden vi fik Ellie havde jeg også et vikarjob på et plejehjem, så kunne jeg arbejde præcis når det passede mig. 

     

    Vi kan uden problemer klare os for 18.000-20.000 kr før skat om mdr. 

    Ja vildt nok.. Tager hatten af for at i kan klare jer for de penge. Men ja man burde nogen gange spørger sig selv, har jeg behov for at købe det som er lagt i kurven? Nogen gange ryger der for mange ting ned man faktisk ikke har behov for! :D 

     

    der er mange meninger om hvad der er bedst for børnene. Jeg tænker at de også har rigtig godt af at blive socialiseret med mange andre børn. Men kommer nok også an på hvilket barn man har.. 

     

    Jeg er pædagog, og har arbejdet i rigtig mange skoler, børnehaver og vuggestuer! Og giver dig ret i at de er sgu forfærdelige. Og selvom det egentlig er i samme kommune, så arbejder institutionerne forskelligt allesammen.. Jeg var overrasket da jeg startede som tilkaldevikar i 2012. Eller rettere sagt, i chok!! Jeg kan kun nævne EN børnehave jeg har været i som jeg synes havde hele pakken. Og det er sgu sørgeligt, ja EN ud af MANGE :blink

    så forstår dig fuldt ud at du vælger at beholde dem hjemme.. 

     

    Tilskud til at passe eget barn? Er det noget alle kan få eller noget man skal være "egnet" til? 

     

    Jeg har valgt at få Melina i privat dagpleje hos min mor, for der føler jeg mig sikker i at Melina får hele pakken når hun starter sit første sted og hendes første start på at møde verden på en helt anden måde :wub  og så er det jo bare luksus at jeg bliver ansat hos min mor. Så skal være sammen med Melina hver dag, og det er jeg virkelig glad for.. Glæder mig rigtig meget til at vi skal starte :) Melina skal starte i dagpleje den 8 januar, og jeg skal starte samme dag, det kan ikke være bedre (-:

     

     


  4. 28 minutes ago, Maj 2014 said:

    Nej det har hun aldrig gjort og kommer heller ikke til det foreløbig. Måske når hun bliver 4, det har vi ikke lige taget stilling til endnu. Ellie skal også blive hjemme mindst til 3 år.

    Hvordan kan det være i har valgt a beholde dem hjemme hvis jeg må spørger? Og arbejder du hjemmefra så det kan hænge sammen? 


  5. 58 minutes ago, Maj 2014 said:

    Så sker der jo også meget med hende :D

    Ja :kuller 

    hun har også lært at vinke. Og vi er i fuld gang med klappekage sangen, hun klapper lige en gang :wub så den er også næsten ved at være der :D


  6. 3 hours ago, Maj 2014 said:

    Hun er lige blevet 7 mdr i onsdags. Hun er total sej.

    Ja hun er da mega sej :wub 

    melina blev 6 måneder D 19. Og kan komme fremad, og er så småt begyndt at komme op på knæ. Så her går det også fremad :) 


  7. 35 minutes ago, Maj 2014 said:

    Ellies ligner slet ikke melinas, jeg er helt sikker på 3 dages feber. Amilia har haft og udslættet og forløbet passer præcis på 3 dages feber. Så kan vi strege den af listen over børnesygdomme man skal igennem.

    Nej det gør det nemlig ikk.. 

    Ja det kan i.. Dejligt det er overstået :) og Ellie mus kan få det bedre :wub


  8. Det ligner varme knopper.. Men kan sagtens være noget andet. 

     

    Melina fik kun en knop efter hun havde haft feber. Og det var en reaktion efter feberen, de kan godt få knopper fordi det skal ud af kroppen. 

    image.jpeg


  9. 6 minutes ago, Maj 2014 said:

    Ellie sover igen. Når hun vågner køre vi retur til Herlev. Min lille mus.

    Puha lille Ellie.. Hun må have det hårdt. Kan godt forstå i tar afsted igen når hun vågner.. Det kan ikke passe at de ikke kan finde ud af hvad det er! 


  10. 9 hours ago, januar2017 said:

    @Nans jo som 1. prioritet. Altså dagplejen. Men man kan ikke se hvad nummer man står til dagplejen. Men vi står nr. 21 og 31 til 2. og 3. prioritet så tvivler på vi får dagpleje. Vi får sikkert 4. eller 5. prioritet opfyldt :( 

    Hvis i vælger privat dagpleje, tænker jeg ikk at der er kø ordning. når min barsel er slut i januar så starter jeg som privat dagplejer. Man skal selv finde sine børn som privat, så mon ik der er en større mulighed der. Det kræver jo så også a der er private i nærheden af jer. 


  11. 2 minutes ago, Maj 2014 said:

    Ja det sagde lægen også. Jeg tror ikke det er alvorligt, jeg er ikke vildt bekymret, men undre mig over at hun har haft feber i 2 døgn uden en umiddelbar årsag.

     Ja det er også underligt at hun har det. Hvad ligger hendes feber på nu? 


  12. 43 minutes ago, Maj 2014 said:

    Ellie er ikke forkælet, men havde en lidt rallende vejrtrækning i går. Ingen er syge, hverken os eller nogen vi kender, så derfor er det lidt underligt. Havde hun været forkølet havde jeg ikke været bekymret, jeg undre mig bare over hvorfor hun har feber og er så pylret, for der er intet at se. Hun havde 39,0 da jeg ringede til lægen og hun har ligget på 38,5+ i et døgn uden en tydelig grund. 

     

    Umiddelbart ville jeg tænke, at en baby med feber uden en tydelig årsag burde tilses af en læge, ikke proppes med Panodil, så man sløre symptomerne. Selvfølgelig skal de ikke have ondt, men jeg tænker det er vigtigt, at hende årsagen.  

     

    Når du har været syg har Melina jo helt sikkert fået det samme som dig. 

     

    Jeg ammer i øvrigt stadig rigtig meget, 15+ gange i døgnet, så hun burde faktisk slet ikke blive syg.

    Virkelig underligt at vagtlægen ikke ville se Ellie når hun havde rallende vejrtrækning. Den vagtlæge jeg snakkede med spurgte nemlig også mig om selve vejrtrækningen, men Melinas var ubesværet pga hendes snot. Der står på nettet at man skal kontakte lægen hvis de har en ubesværet vejrtrækning, plus hvis man synes at ens baby er anderledes end de plejer at være. 

    Har du kontaktet din egen læge efterfølgende og fået hende tjekket? For en sikkerheds skyld? For at se om der er noget? Virkelig dårlig behandling du har fået af vagtlægen. Og når der ikke er nogen grund til at Ellie skulle have feber som du skriver, så ville jeg få tjekket det ved egen læge.

     

    ja tænker også at Melina er blevet syg fordi jeg har været det. Og feberen var ikk så høj, men hun var meget skidt. Men det var i løbet af dagen hun fik det og så var det meget slemt om natten, og dagen efter havde hun det egentlig ok igen, men stadig lidt besværet af hendes snot. 

     

    Ja Ellie burde ikke at blive syg når du ammer hende, det skulle være den bedste beskyttelse man kan have. 


  13. 2 hours ago, Maj 2014 said:

    Hvor underligt. Ved i hvorfor melina har haft feber? Hvad har hendes temp ligget på?

     

    jeg ringede til vagtlægen fordi Ellie alligevel har haft feber et døgn uden bedring og hun er meget pylret. Uden at spørge videre ind til hvordan hun havde det sagde sygeplejersken at vi bare skulle give Panodil hver 6 time :blink det synes jeg alligevel er ret vildt med en bsby. Vi gav hende i nat, men har ikke givet i løbet af dagen, hun lød som om jeg var en vildt dårlig mor og bebrejdede mig, at jeg ikke havde stoppet min baby med Panodil :o

    kan kun gætte, og jeg havde feber og var syg i sidste uge, så ved ikke om hun er blevet smittet, for hun er også mega snottet. Eller så tænker jeg at feberen måske har været pga gummerne. Hendes lå på 38.3. Og alt over 37.7 er feber. Hun havde det virkeligt skidt, og kunne kun falde i søvn på vores maver, så vi havde skiftevis nattevagt fordi vi ville ik falde i søvn med hende på maven af hensyn til vuggedød. 

     

    Vi ringede også til vagtlægen, som stillede en masse spørgsmål, og sagde at det lød ikke som noget akut/farligt, men at vi kunne give hende Panodil junior hver 6 timer. Og så tage alt hendes tøj af og gå til egen læge dagen efter.. Men der havde hun fået det bedre, så vi tog ikke derind. Og idag er hun bare snottet. 

     

    Far har så feber og ondt i halsen nu, så ved ikke om det er en virus vi alle skal igennem de uger her. 

     

    Men hold op hvor er man fuldstændig hjælpeløs når de har det sådan de små. Det er så synd for dem, og man kan bare ikke gøre noget som helst andet end at være der for dem ;)

     

    selvfølgelig er du ikke en dårlig mor. Hun er bar en dårlig sygeplejerske der ikke gør sit arbejde godt nok. Og dem er der simpelthent for mange af.. Du skal ringe så mange gange du har lyst til, heller en gang for meget end for lidt.