bimad

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    58
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About bimad

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 12/14/1982

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    6900
  1. Ja bestemt - tror alt hvad der er spiseligt ryger indenbors i denne periode :whistling
  2. Jeg meldte mig som donor - men allerede ved blodtype-bestemmelsen blev jeg fravalgt. Mine åre er ikke gode og hun sagde direkte til mig - "jeg synes du skal gemme dem, for du får brug for dem hvis du skulle blive alvorligt syg". Så desværre er jeg det ikke, selvom jeg meget gerne ville være det.
  3. Vi var i behandling i det private og købte først 3 forsøg i en pakkeløsning - 2 negative, en positiv der dog enten negativt. Herefter købte vi endnu et enkelt forsøg - negativ. Skiftede klinik og blev i 4 iui forsøg gravid med Freja. Held og lykke med behandlingen, håber det hurtig giver et positivt resultat!
  4. Pt har Lucas både vintertøj, termotøj og regntøj med - men tror ikke der vare længe inden vintertøjet bliver hjemme, da han faktisk kun bruger sit termotøj.
  5. Har det ikke og regner ikke med at det kommer i den nærmeste fremtid. Vi har i soveværelset og der må Lucas gerne putte i sengen og se fjernsyn/film hvis han har lyst.
  6. Dejligt at Frida er ude af denne fase (håber jeg virkelig det er). Håber du får ret, regner dog også selv med det, men synes bare det har stået på næsten hele hendes liv nu....Og hun er ikke begyndt i dp endnu - det skal hun 1 maj/1juni. Og når jeg går igang får far og datter endnu mere "tid for dem selv", da han har fri hver anden uge. Krydser fingre og satser på det snart går den anden vej....
  7. Jeps - har bare "stukket" af og lige lidt hjalp det. Og det er heller ikke sådan at jeg siger når lille pus osv når hun kommer over til mig. Så ved efterhånden ikke vores levende råd!
  8. Lucas går til gymnastik og det er bare et stort hit. Han begyndte også til noget der hedder boldspil, men det gad han ikke, så stoppede kort efter igen.
  9. desværre er det endnu ikke godt - Freja er stadig lige mor-glad og fravælger stadig far/andre. Vi prøver og prøver på alle leder og kanter at de to får et godt forhold sammen, men lige lidt hjælper det! Håber virkelig snart det vender, for faderen bliver mere og mere ked af at datteren ikke vil sin far. :huug
  10. vi skal have hjemmelavet hvidkålssuppe og hjemmelavet flütes
  11. Min søn sætte en dag en klemme fast i min trøje bagpå. jeg glemmer alt om klemmen og tager først til jordmoder, bagefter i to forskellige butikker, først da jeg kommer i den 3 butik, er der en flink dame der stille sige til mig - "der sidder en klemme på din bagdel". Tak for den info :lol
  12. Lucas på knap 5 bruger str. 29/30
  13. Lucas kom på egen værelse da han var 7 1/2 mdr og Freja rykkede ind på hendes da hun var 6 mdr
  14. har også anmeldt om meldlemsskab...
  15. Må sige det er nogle flotte billeder - bestemt også et sted der kommer med i vælgrunden - køre gerne lagt for et godt resultat