Heidi_H

Nye medlemmer
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Heidi_H

  1. Luna, som betyder måne, kunne passe godt til Stella, tænker jeg.
  2. Vi har også navnene på plads, og venter bare på, at der sker noget, så vi kan få dem brugt. Her er det Mathilde og Christian.
  3. Hej piger Jeg har lige lavet denne ÆL-test og skal helt sikkert på manden senere! Men... jeg har læst med herinde i noget tid nu (vi er på 8. cyklus og har læst med siden vi begyndte PB) og har læst en masse omkring "symptomer" på ÆL. Mange/næsten alle taler om ÆL-slim og det synes jeg altså bare ikke, at jeg får. Det eneste, der 'afslører' at jeg har ÆL er sådan en test, som ovenfor og ellers et par dage med ømme dutter, som i øvrigt ikke viser sig hver gang - de er der for eksempel ikke denne gang. Mit spørgsmål er så kan det have noget at sige mht. at blive gravid, at jeg ikke har ÆL-slim? Altså jeg har udflåd stort set konstant (sorry), men det ændrer bare ikke rigtig konsistens. Håber nogle af jer kan gøre mig klogere. ~Heidi
  4. Tusind tak for jeres svar, så vil jeg panikke lidt mindre. Jeg begyndte at blive lidt 'bekymret', fordi jeg syntes at jeg læste alle steder, at de små mænd skulle bruge det for at kunne hænge fast - så at sige - men hvis jeg sagtens kan have det selvom jeg ikke mærker noget til det, så er det jo bare ! Så igen mange tak for svar og så bliver vi bare ved, som vi plejer og håber, at der snart sker noget.