NattiB

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    42
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About NattiB

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid

Recent Profile Visitors

806 profil visninger
  1. Tog en her til aften kunne ikke vente og den var ret negativ. Men ved ikke om det påvirker at det er aften og at det var to timer siden jeg sidst havde været på toilettet. Pletbløder stadig og det er ikke taget til. Sidste måned på det her tidspunkt nærmest blødte jeg. Havde min krop spiller mig de her puds.
  2. Haha det vil jeg også men bor hos mine forældre mens de er på ferie og har ikke taget flere med. :)
  3. Altså tog en torsdag morgen der var negativ.
  4. Okay. Må krydse fingre så. :) men syntes en uge før mens er lang tid. Det er alt sammen brunt. Bortset fra i går hvor der var lidt friskt.
  5. Er der andre der har prøvet at pletbløde en hel uge. Skal først have mens på mandag.
  6. Okay. Har ikke testet for ægløsning i denne periode men skulle have haft det for en uge siden.
  7. Er det andre der har prøvet at få jag i maven det er i højre side. Det har stået på i lidt tid her til aften og gør ret ondt.
  8. Jeg kan også se den. :)
  9. Den 20. :)
  10. Tak for alle de gode svar. Pige navnet er vi 100 på og har også selv været ret sikker på drenge navnet og alle jeres svar har bare gjort at jeg endnu mere føler for at det skal være det. Men nu må vi se. Jeg skal lige være gravid først. ;) Og Saga hurra for Harry potter ved et uheld og også game of thrones, sansa har da været på listen her. :)
  11. Mens kom i morges. To dage før tid. Underligt altså. Kan ellers normalt stille mit ur efter det.
  12. . Tror også det bliver sådan. Er bare altid spændt på hvad andres holdning til det er. :)
  13. Dem vi har fortalt det til har reageret med at de godt kender navnet og lige smidt en bemærkning på men så ikke mere. Har selv ikke et så specielt navn men har alligvel altid været den eneste der hed det i min klasse og sådan og det har jeg altid godt kunne lide, så det er noget jeg gerne vil give videre. :)
  14. Haha dog ikke. ;)
  15. Vil helst ikke fortælle navnene da vi har luftet det for familie og helst ikke vil genkendes. ;) Men hvordan har i det med at man opkaldet sit barn efter et computerspil eller en ret kendt bog.? Er det noget man kan? Eller hvad mener i. Det er ret specielle navne både drenge og pigenavnet og især drenge navnet er der ingen tvivl hvor det stammer fra.