Rebecca9000

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    15
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Rebecca9000

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  • Terminsdato
    08-04-2016
  1. Så har jeg været til første lægebesøg, og set hjerteblink. Ret vildt, og selvfølgelig dejligt, men kan godt mærke, at det også lige skal fordøjes lidt - der er rent faktisk en (meget lille) baby derinde... Kæmper stadig med kvalme, og har endnu ikke rigtig fundet noget der virker. Synes det er svært at holde ud til, og overvejer at fortælle min leder om min graviditet allerede nu, så hun ved hvad der foregår. Blev forøvrigt sat lidt tilbage ved lægen, så jeg nu er 7+4.
  2. Indtil videre ved kun min kæreste og jeg det. Sådan regner jeg med at det skal være indtil NF-scanning ☺️ Medmindre jeg får det så skidt at det ikke kan skjules
  3. (Hov, ekstremt, ikke eksternt
  4. Det er så spændende med scanninger! I må endelig melde tilbage hvordan det var ☺️ Her har kvalmen virkelig fået fat. Har det SÅ dårligt, hele tiden. Føler ikke at jeg skal kaste op, men den er der bare konstant. Føj. Lever pt af blå druer, tuckiks og dansk vand med citrus. Tænker meget over, hvordan man egentlig på sigt klarer job, hvis det bliver ved. Jeg arbejder i stort åbent kontor, med ét fælles (eksternt ulækkert) deletoilet. Og har ikke bil, så bruger ca. 2 timer i offentlig transport hver vej. Synes det er lidt hårdt lige nu..
  5. Hvor spændende med jeres scanninger!! Ih det glæder jeg mig til at høre om. Er det den der tidlige scanning man selv kan tilkøbe og skal betale? Jeg tror ikke jeg skal scannes før til NF - min kæreste er lidt imod og jeg har ikke tænkt så meget over det. Men nu blir jeg da lidt misundelig
  6. Så ramte jeg 6+0 ☺️
  7. Hvad tager I af kosttilskud? Hvis nogen overhovedet? :) Jeg tager almindelig multivitamin, folsyre, kalk + magnesium og fiskeolie.
  8. Jeg havde også langt flere symptomer 4+0 - 4+6, end jeg har nu (pt. 5+5). Eller, de var ihvertfald langt mere konstante. Nu er det mere sådan indimellem jeg har stik og jag i maven, er ikke så træt mere etc. Men fx efter sex kan jeg virkelig mærke det, ligesom menstruationssmerter :)
  9. Der ER også lang tid til! Det er jeg helt enig med dig i :D Jeg kan bare mærke på mig selv, at det på en måde er rart at være "mere sikker" (hvad det så end betyder...) før jeg inddrager lægen. Ved ikke, om det giver mening :rolleyes
  10. Hold da op ja, så har I også være på noget af en rutschebanetur! Hvor er det fedt, at det lykkedes så hurtigt :) Har I andre været ved lægen, eller bestilt tid? Jeg har fået tid i slutningen af august, når jeg er i 9. uge. Det passer mig glimrende at gøre det så relativt sent, så tænker jeg at der er større chance for, at den "sidder fast" til den tid :)
  11. Er jeg den eneste, der bare slet ikke tør tro på det her? :blush Jeg har lyst til tage en test hver eneste morgen, for at være sikker på, at den stadig er der. Jeg fik at vide sidste år, at jeg/vi nok ikke kunne få børn uden hjælp, pga. mistanke om PCO hos mig. Vi nåede kun at prøve i 14 dage, så var der "gevinst" på en graviditetstest, d. 29. juli. Så det er måske også derfor, at jeg er lidt forvirret ;)
  12. TERMIN: ca. 8. april 2017 FØDESTED: større sygehus i Jylland :) SCANNINGER: 0 JM KONSULTATIONER: 0 VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: det tror jeg ikke vi vil vide :) MULIGE NAVNE: mange! STØRRE SØSKENDE: 0 TAGET PÅ I KILO: endnu ingen GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt): ømme bryster, ret ondt i maven (stik, jag, menssmerter), lidt kvalme tidligt om morgenen SÅDAN VIL JEG FØDE: HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: min kæreste ANDET:
  13. Sådan en tråd skal vi da også have :stork Håber vi får en rigtig skøn gruppe med masser af snak om alt imellem himmel og jord, støtte og vidensdeling :)
  14. Jeg vil nok også gerne være med :) Har testet posotiv i lidt mere end én uge - først svagt, nu helt klart. Er 5+1, så vidt jeg kan regne ud :) Håber vi kan få en skøn og aktiv gruppe herinde! :)