LCF

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    3
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About LCF

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Jeg har været ved nu 18 læger/gynækologer og de har foretaget kikkertoperation, og her fandt de ingen tegn på endometriose. Vil skyde på jeg de sidste fem år har fået lavet 35-40 gynækologiske undersøgelser og er nok blevet scannet halvdelen af gangene. Men igen så må jeg sige, at det jo faktisk bare er en fremskydning. Havde jeg haft en kæreste, så havde jeg nok skulle være gravid nu her. Jeg kan virkelig bare ikke se, hvorfor det skal betyde jeg ikke kan få et barn indenfor to år. For jeg er klar, jeg har bare et andet syn end de fleste kvinder og det er der ikke noget galt med! Hvad med alle de kvinder der ved et uheld bliver gravid osv, eller de andre kvinder der vælger at få barnet alene. Jeg synes ikke det skal være en hindring at jeg ikke har nogen kæreste. :-)
  2. I læser ikke det der står udenom "Udover forklaringen her, så har jeg lyst til at være mor. " Og "ært ved at forstå, men det er altså sådan det er. Men jeg ved jeg bliver en god mor og har meget at tilbyde et barn." Ja, undskyld mig. Men antager i, at jeg laver de her overvejelser uden at tænke det igennem? Det synes jeg er lidt respektløst. Det ved i jo ikke noget om. Men det har ikke haft relevans for indlægget her. Jeg har ikke lysten til at være gravid, og det får jeg heller aldrig! - og det gør ikke mig til en dårligere mor. Men jeg har lyst til at være mor, og alenemor skræmmer mig ikke, tvært imod. Jeg spurgte om ting jeg ikke vidste, så jeg havde noget baggrundsviden, ikke om jeres vurdering om jeg er klar til at blive mor. - For som jeg også skriver, så er jeg først klar til at kunne blive gravid fra et halvt til et helt år. Det er ikke sikkert det hjælper på smerterne. Men så er vi så langt, og så tager vi den derfra. De kan holde det på tåleligt niveau med alle de hormoner, så jeg ville kunne klare det. I hænger jer for meget i det negative. :)
  3. Hejsa mødre og kommende mødre! Jeg er en kvinde i starten af 20'erne. Jeg har de sidste fem år døjet med smerter fra underlivet. Jeg er undersøgt for endometriose, da jeg har mange symptomer på dette, men jeg har det ikke. Længerne er ikke kommet frem til en endelig konklusion, udover mine meget anspændte bækkenbundsmuskler. Min Fysioterapeut er kommet frem til, at det muligvis skyldes veer fra livmoderen. Lægerne har i alle fem år sagt, at en graviditet med høj sandsynlighed vil kunne afhjælpe smerterne. Det skal lige siges, at jeg er meget plaget af disse smerter og det gør at jeg i nogen strækning ikke kan fungere i samfundet. Jeg har været meget præget af sygemelding. Dog har jeg fortsat studiet, men grundet fravær har jeg været tvunget til at droppe ud et par gange. Nu er jeg på drømmestudiet og jeg har tænkt mig at gennemføre det. Lægerne har lavet en middelløsning med hormonspiral og p-piller kontinuerligt. Det virker i et omfang, men jeg er ikke smertefri og det tager stadigvæk hårdt. Nu kender i baggrundshistorien for, hvorfor jeg overvejer at fremskyde "babyproduktionen"(Er det tilladt at kalde det, det? hihi). Udover forklaringen her, så har jeg lyst til at være mor. Ikke fordi jeg er særlig skruk, det ligger slet ikke til mig. Jeg har et stramt forhold til det med at skulle være gravid, og det har mange svært ved at forstå, men det er altså sådan det er. Men jeg ved jeg bliver en god mor og har meget at tilbyde et barn. Jeg har ingen kæreste og udsigterne til det kender jeg ikke. Derfor vil jeg gerne overveje en sæddonor. Og jeg synes lidt det er at spilde sædklinikkernes tid med mine spørgsmål, fordi jeg jo ikke reelt er interesseret lige nu og der måske dukker en kæreste op inden. Men jeg har en lang række spørgsmål til dette alligevel, og dem håber jeg i kan besvare... Jeg tænker at kunne være klar til en graviditet fra om et halvt til et års tid. 1. Hvad vil det ca. koste at blive gravid med en sæddonor? - Inkl. moms, sæd og hormonbehandlinger 2. Hvor mange behandlinger skal man forvente? - Er der et gennemsnit? Har i evt. selv nogle erfaringer? 3. Kan man som enlig få tilskud fra staten til det? 4. Hvordan ser i på det med donerbørn, hvis vi skal snakke etisk? 5. Ville i vælge en uden profil eller en med? Jeg tænker det kunne være rart at kende lidt mere end bare mandens højde. Tænker sådan noget som intelligens faktisk også er relevant for doner. - Men hvad tænker i? Det var vist dem for nu. Håber i har nogle gode svar til mig! :D Hilsen L