sos1009

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    19
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About sos1009

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    24-12-2016
  1. Jeg er næsten lige begyndt på jerntilskud. Havde ellers trukket det lidt for kan huske hvor meget forstoppelse jeg fik af det sidste gang - det samme er selvfølgelig sket igen!
  2. Jeg er begyndt at træne igen og synes det har givet mig lidt mere overskud og bedre humør!
  3. Nej, men du bliver sikkert glad for dem senere :) Jeg har i dag købt nogle Mile Stone kort over graviditeten. De bliver hyggelige at se på senere!
  4. Eeeeiij, hvor er det en fin mave du har allerede!
  5. Jeps. Har jeg gjort siden uge 5! Men det er nu ikke den store forskel man se fra uge til uge
  6. Jeg er nu 7+5, og synes det er overvældende så træt jeg er! Det er svært at komme igennem dagen, hvis jeg ikke har fået en lille lur! :-) Ellers er der bølger af kvalme. Synes allerede maven har fået en lille bule og brysterne vokser gevaldigt! GLÆDER mig til nakkefoldsscanningen - overvejer at købe mig til en tidligere scanning.
  7. Jeg var ved lægen i fredags. Jeg fik termin d. 25 december. Er spændt på om det holder stik - alt andet end d. 24! Men hun lavede min vandrejournal og tog en graviditetstest (efter jeg spurgte om hun ikke skulle det!). Der var ingen gynækologisk undersøgelse. Det undrede jeg mig meget over, for det kan jeg huske hun gjorde sidste gang.
  8. Lige præcis. Det er jo ikke uden grund at kvinder er det stærke køn! ;) desuden er jeg sikker på at mændene er super nærværende når de er hjemme.
  9. Også ekstremt træthed her. Er i forvejen en der altid er træt, så det er helt skidt nu!
  10. Min kæreste og jeg åbnede sidste år en restaurant hvor han står alene i køkkenet med en køkken assistent. Det betyder at jeg er helt alene med min datter 5 dage i ugen. Det kommer også til at være sådan når baby kommer. Det bliver hårdt. Desuden er december vores mest travle måned, så vi kan ikke engang lukke ned sådan at han kan være hjemme de første par uger..
  11. Jeg skal til læge i morgen! Glæder mig.. Håber at hun kan mærke den sidder som det skal :) Jeg har ikke mærket noget til stik og jag hele dagen i dag, så håber det er slut med det nu. Fik du det bekræftet af lægen eller ved en scanning?
  12. Ja, jeg er helt klart også lige så utålmodig som sidste gang!