MX4

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    56
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About MX4

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    31-12-2016
  1. FruBK Så ked af at høre det!!. Jeg har også dårlige nyheder. Det lille hjerte slog ikke mere. Helt forfærdelig følelse at sidde og kigge på den lille, der bare lå stille.. Den lille som skulle have været lillesøster eller lillebror til vores 3 skønne piger.. Selv om jeg havde det på fornemmelsen er det bare så tomt og råt.. Jeg ønsker jer andre alt det bedste og nogle dejlige januarbabyer!
  2. Så er det i eftermiddag jeg endelig skal til scanning for at se om der er liv i den lille derinde. Må indrømme at jeg ikke selv tror meget på det mere.. Har faktisk også småblødt de sidste 3 dage, så håbet svinder. Har ikke rigtig haft overskud til at læse og skrive med herinde det sidste stykke tid.. synes mit hovede er et stort rod af tanker, og trænger bare til snart at få svar på min situation. Mit hjerte håber stadig..
  3. Ja, håber også bare at alt er som det skal være, at baby er sund og rask og at jeg får fred i sindet, og kan begynde at glæde mig rigtigt igen. Jeg ved ikke om vi vil vide kønnet. Det har vi ikke vidst de andre gange, og det har været en dejlig overraskelse hver gang. Men måske nysgerrigheden tager over...:)
  4. Hmm jeg ved ikke rigtig om jeg synes den vokser hvis jeg skal være helt ærlig.. har taget billeder løbende, men synes det er lidt svæt at se en udvikling.. men tænker også at det kan være fordi det er 4 1/2 år siden jeg sidst var gravid og min krop har haft mere tid til at "komme sig" end mellem de andre graviditeter og at det så derfor ikke går så hurtigt. Men har fået en tid til scanning på tirsdag. Glæder mig til at få vished! Det er bare SÅ dum en fornemmelse jeg går rundt med for tiden. Hader det. Er bange for at knytte mig for meget til noget der måske ikke er der, men er også bange for ikke at knytte mig.. Men må bar lige have tålmodighed nogle dage endnu..
  5. BB hostels Kastrup er godt, billigt og inklusiv morgenmad
  6. Var til læge idag i anden forbindelse end graviditeten, men inden jeg gik luftede jeg min bekymring over at denne graviditet er så anderledes, at jeg intet mærker til at være gravid overhovedet. Som udgangspunkt var han ikke bekymret, men synes dog at hvis jeg var det, og når jeg synes at det var så anderledes end ved de tre andre graviditeter at han ville sende mig til en tryghedsscanning. Inden jeg gik ud af døren stod han sådan lidt.. "ahh vi kunne også lige..prøve at se om vi kan finde hjertellyden med doptonen.." Og advarede mig om at jeg altså ikke måtte blive for skuffet hvis ikke vi kunne finde den, da det først er fra uge ca 17-18 stykker at man forventer at kunne finde den hver gang. Han fandt ikke hjertelyden, og selv om jeg godt ved at det slet ikke er sikkert at kunne finde den der, puster det jo lidt til min bekymring. Så nu håber jeg bare på snart at blive indkaldt til scanningen, så vi kan få vished.
  7. Dejligt du fik lov at se baby igen, og at den så sund og rask ud :) Håber at alt ser godt ud når I får svar!!
  8. Der er virkelig sket noget på de tre uger. Flot babyhule :)
  9. Stort tillykke med de veloverståede scanninger til jer begge. Og sikke nogle gode fine billeder af den lille k87fyn!
  10. Tak for de beroligende ord...har det straks bedre:) Nej, jeg synes også mine tarme havde flyttet sig lidt sjovt hvis det skulle være dem.. :)
  11. Hmm ved snart ikke lige hvad jeg skal synes om min tilstand.. egentligt burde jeg jo være godt tilfreds - for jeg fejler jo ikke noget og har det godt. Så godt at jeg bare SLET IKKE føler mig spor gravid. Har ingen brystspændinger, ingen kvalme, er ikke træt, ingen madlede eller problemer med at klare specielle dufte, kan sagtens løbe og træne lidt, og synes ikke der sker noget med maven.. Sådan synes jeg bare ikke helt det var med de andre. Men måske kan jeg bare ikke huske at der kommer en god lang periode efter uge 6-9 i mine tilfælde.. Men altså.. så kan jeg gå og blive helt nervøs for om det er fordi den er `gået til´ derinde.. Andre der har prøvet at føle sig helt "ugravid" hvis man kan sige det sådan? Ellers har vi fået fortalt nyheden til både mine forældre min bror og anden søster, til min mands ene søster og svoger og til et hold venner. Og alle er bare blevet SÅ glade, og glæder sig meget. Så det er bare skønt. Glæder mig selv mere og mere.. når ellers ikke lige der er tvivlstanker.. :) På den anden side set, er jeg faktisk i tvivl om jeg har mærket liv, selv om det ville være ret tidligt. Men tre - fire gange har jeg følt sådan et lille bitte strøg, som om der lige var en der strøg en negl hen over ens håndflade.. :) Og så bliver man jo helt varm indeni ved tanken om at det kunne være den lille der gav livstegn fra sig :) Et lille pip fra en forvirret 4. gangs mor :rolleyes
  12. Jeg er heller ikke blevet scannet, og skal først d 24/8 da jeg bor på Færøerne og først bliver det tilbudt der - er også pænt utålmodig. Så i det mindste kommer du til før mig ;) Kan godt forstå du er utålmodig også:)
  13. Ja, det er jeg. Havde lidt ondt i maven mandag også, men har ikke mærket noget til det siden. Var ved i lægen i anden forbindelse, og nævnte det lige for ham. Og han sagde at hvis ikke det var noget der blev ved, var han ikke bekymret :) Og tak for tanken :)
  14. Tillykke med milepælen!! Jeg synes også det er ret stort, og på en eller anden måde kan man slappe lidt mere af i sit hovede. :)
  15. Det lyder også til at have været ubehageligt, men rart nok at høre det ikke behøver at betyde noget slemt. :)