FruGrøn

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    298
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af FruGrøn


  1. Jo det er man bestemt.. 

     

    Det går okay, synes jeg. Er i uge 16 nu, og kaster ikke så meget op mere :bunny Min eneste bekymring lige nu er at jeg ikke synes maven gider at vokse. Specielt om morgenen er jeg nærmest fladere end nogensinde :D Jeg ved jo mange først vokser lidt senere, men kan ikke lade være med at spekulere på om alt er som det skal være :dance:


  2. On 24/7/2018 at 2:54 PM, Fru_H said:

    Hjertescanning klaret, og lillebror har det rigtig fint. Nakkefolden er ‘faldet’ til normal tykkelse, og resten af kromosom-testene viste heller ingen anormaliteter.. 

    Er SÅ lettet og klar til at fortælle omkring os at der er en lillebror på vej. 

     

    Vi får stadig tilbudt en ekstra scanning efter 20 ugersscanningen, for at kigge på hjertet igen :)

    Sådan!!! Det må være utrolig dejligt for jer nu at kunne glæde jer helt uden bekymringer :)


  3. 20 hours ago, Fru_H said:

    Nå.. jeg skylder vist en update... Kromosomtesten viste helt normalt på 13,18 og 21, som er dem der oftest er problemer med (21 er downs) pyha ! Vi afventer dog stadig at få svar på alle de andre, men det kan godt gå op til en uge mere.. 

     

    Til gengæld ved vi så nu at vi venter endnu en lille dreng :7himmel

    -hurra for genbrug af tøj osv. 

     

    På grund af nakkefolden bliver vi tilbudt nogle ekstra undersøgelser, bl.a. en hjertescanning (altså af baby, ikke mig) så jeg får lov at kigge ind til ham igen, allerede i næste uge :whistling

     

    Ej hvor dejligt! Både med testen og en lille dreng :) Krydser for at resten af svarene er ligeså positive! Og lækkert med en ekstra scanning så i kan være sikre på at alt er tiptop. 


  4. 7 hours ago, JungleKvinde said:

    Følger lige med hos jer :P Du har navn og cpr.nr. på dit (meget fine) billede :kram2 

    Gud ja! Hvor tosset, sådan noget datasikkerhed sidder jeg og arbejder med til dagligt :D Tak fordi du lige gjorde mig opmærksom på det! 

    Kan ikke komme til at fjerne det i din quote, kan du eventuelt gøre det ? :D


  5. 13 hours ago, Fru_H said:

     

    Tak ! Lige det jeg har brug for. 

    Biopsien klaret i dag, og f*** det gjorde naller !!! Nu er det så bare at vente igen, og håbe på det bedste. 

    Vi burde få der første svar ‘allerede’ i næste uge. 

    Godt det er overstået, krydser masser af fingre!


  6. On 3/7/2018 at 8:40 PM, Fru_H said:

     

    Ja det har jeg, men resultatet skulle lige synkes lidt.. :blink

     

    Baby har det for så vidt rigtig fint,og vokser som den skal, men har desværre en væsentligt forhøjet risiko for Downs. Nu venter moderkagebiopsi på torsdag, og så en høwleds masse ventetid før vi ved endeligt besked, og kan tage beslutning om hvad der så skal ske eller ikke skal ske :chin:

     

     

     

     

    D25D26AE-E76E-47FB-9603-8130C6309B4E.jpeg

     

    Åh, øv det må være svært med sådan en blandet besked.

    Kan det trøste har jeg lige fulgt min veninde på tæt hold der var igennem noget af det samme for et par uger siden. Fin og sprællende baby til NF men STOR risiko for downs målt på diverse blodprøver og nakkefolden i sig selv. Men moderkagebiopsien og gentest viste ingen downs, og nu kan hun igen glæde sig. Jeg har så mange gange hørt om falsk alarm! Men selvfølgelig stadigvæk en svær tid indtil i får endelig besked. Du får et virtuelt kram herfra :kram2


  7. Jeg er kun 10+4 idag og har NF om 2 uger. Jeg vil bare lige sige at jeg er SÅ enig i at ventetiden er frygtelig! Jeg synes tiden går såååå langsom. Mine tanker kredser konstant om det lille myr i maven, og håber sådan at den har det godt. Mine symptomer er også blevet mindre henover de sidste dage, så er lidt bekymret, på trods af at det jo skulle være meget normalt..

     

    Du må lige smide et billede ind når du du har været afsted og selvfølgelig set at den er lige som den skal være :):wub


  8. 8 minutes ago, Fru_H said:

     

    Ikke i behandling men grundet PCOS bliver jeg scannet (igen) på mandag. 

    Glæder mig til at se om der stadig er noget i gang derinde - jeg håber :whistling

    Spændende! Hvor langt vil du så være henne?


  9. Jeg har selv fødselsdag d. 31 december og ville da gerne liiige styre uden om den dato. Og også gerne ml. jul og nytår, jeg ved selv hvor træls det er som barn at ens fødselsdag bliver sat lidt til side fordi der tit sker så mange andre spændende ting i den uge.:jul Men i følge min graviditetsapp så skulle jeg have termin d. 14 januar, så "risikoen" er der da. 

     

    Er der andre der har været i behandling og skal have en tidlig scanning? Jeg skal scannes første gang om to uger og er meega spændt :dance:


  10. Hej med jer og stort tillykke! :kuller

     

    Jeg er også meget nygravid (6+0) og forstår det ikke helt endnu.. Bloppen har været knap 3 år undervejs og er et resultat af 1. fryseægs—forsøg med IVF. Jeg har tidligere haft en GUL og kan deraf ikke blive gravid på egen hånd længere, så det her er et mirakel vi har ventet på lææænge. Har en tråd i "vil gerne være gravid" der hedder FruGrøns vej til ønskebaby men det kunne da være super hyggeligt at følges med nogen andre i en terminstråd som denne :)  


  11. 1 hour ago, Floralykke said:

    Tusinde tak for alle de søde ord!

    Jeg fik taget en blodprøve kontrol igår..

    den var stegt fra 18000 til 33000:prik

    og der var kommer svar på det væv de tig ud ved opererationen, der viste at der ikke var noget fostervæv i!!!!!!!

    SÅ! Nu ligger jeg jer skiene igen og faster da de vil operere den anden æggeleder ud iaften og så er det jo slut med at vi selv kan lave baby naturligt..

    men det vigtigste er at de fårdetgjordt færdigt så vi kan komme videre.

    de siger at det virkelig er i de sjældne tilfælde jeg er havnet, men håbe på et godt resultat

    Nej nej nej altså. Har de ikke kunnet lokalisere fosteret ved scanningerne?? Men det bliver godt på den anden side, og i kan komme videre.


  12. 59 minutes ago, Floralykke said:

    blodprøve mandag viste at HCG var fordoblet til 18000.

    de ville derfor have mig ind til scanning igen med det samme da de nu var overbeviste om at de skulle kunne se noget.

    desværre gav scanningen igen igen ikke nogen gevinst og jeg blev derfor scannet af to andre, den første mente den sad  venstre æggeleder og den sidste mente at den sad i højre.

    alt i alt blev det besluttet at jeg skulle indlægges med det samme da de var bange for æggelederen ville sprænge og jeg blev opereret senere samme aften og de fandt noget i højre leder samtidig var lederen helt sort og tilstoppet uden blodtilførsel så den fjernede de helt.

    den anden var heller ikke for god, men de lod den dog sidde med beskeden at hun virkelig godt kunne forstå vores besvær med at blive gravide, så det ender nok med reagensglas behandling hvis/ når jeg får modet igen.

    Da jeg havde det rigtig skidt det første døgns tid efter var jeg der til sent igår aftes hvor jeg blev udskrevet.

    Så jeg har været rigtig fint gravid i en del uger efterhånden, desværre har den åbenbart haft det godt hvor den var og jeg har haft dårlige ledere..

    en rigtig glædelig oplevelse der på et split sekund blev meget traumatisk, det

     vil tage tid at komme ovenpå igen.

    tak for støtten herinde :)

    Øv for søren :( Din historie minder mig meget om mit eget forløb. Vil bare lige sige at selvom tingene ser mørke ud nu så ER der lys forenden af tunnelen. Det kan tage lang tid eller kort tid at nå på den anden side, men det vigtigste er at du giver dig selv lov til at føle hvadend du føler det næste stykke tid... Jeg pakkede meget af det væk i den første tid efter min operation og fik det ikke bearbejdet ordentligt, og det er virkelig ikke sjovt i sidste ende!

     

    Masser af virtuelle krammer til dig! 


  13. 22 minutes ago, Sparklinrock said:

    Har din urin været lige koncentreret hver gang? Det, har jeg nemlig lige erfaret, gør en stor forskel. Her er et foto af to test, jeg har taget i dag. Den første på MEGET koncentreret morgenurin, og næste en halv time senere efter at have drukket en masse vand. De er altså begge negative, kan jeg erfare.

     

    Har du andre ÆL symptomer? Og hvordan passer det ellers med ÆL? Hvis jeg var dig, ville jeg fortsætte med teste lidt endnu, bare for at være sikker.

    IMG_7119.JPG

    Der er da faktisk en del forskel kan jeg godt se! Det har jeg aldrig tænkt på at tage højde for. 

     

    Det er ikke utænkeligt at jeg har ægløsning idag eller i morgen da jeg har haft lidt murren og udflåd der godt kunne passe med det, men slet ikke på højde med hvad jeg plejer. Så jeg ved det simpelthen ikke. Jeg må teste lidt her de følgende dage, ja.. 


  14. Hej alle babyklare piger.

     

    Jeg troede jeg var en habil og erfaren ægløsnings—tester men det her scenarie har jeg altså aldrig oplevet før. 

     

    I kronologisk rækkefølge på billedet: 

     

    Dag 14: Negativ test, men en streg jeg tolkede som at "positiv ÆL test er lige om snart"

     

    Dag 15 kl. 13.00: Negativ test, eller det troede jeg i hvert fald på det tidspunkt for stregen er i mine øjne IKKE ligeså kraftig eller kraftigere som kontrolstregen, men MEGET tæt på. Jeg vælger derfor at teste igen om aftenen, hvor jeg forventer at det enten er noget af det samme eller at den er positiv. 

     

    Dag 15 kl. 21.00: Det er her jeg synes det bliver mærkeligt. Helt blank teststreg. Jeg synes kontrolstregen så lidt mystisk og skæv ud på denne test, så tog også en af et andet mærke men med samme resultat.. 

     

    Dag 16 (idag) kl. 13.00: Helt blank teststreg. 

     

    Hvad tænker i? Var nr 2 test alligevel positiv, og i så fald, kan den virkelig nå at blive helt blank på 8 timer igen? Skal jeg blive ved at teste eller er det formålsløst? Jeg plejer at lave positive ÆLteste omkring dag 18—19, men er begyndt at tage Vitex Angus og har også andre symptomer som godt kan passe med eventuel ægløsning i de her dage... 

    IMG_20170527_195846.jpg


  15. Du mangler et bille

    19 minutes ago, Mullemama said:

    Kan man slå så meget ud under en ægløsning?? :blink

     

    Den kom indenfor 1 min. Men ja nu må vi se. I følge kalenderen skal jeg have mens indenfor 6 dage og hvis den ikke kommer så betaler vi os til en scanning så må gynækologen fortælle hvad der sker med min krop. 

    Du mangler et billede:)


  16. 12 hours ago, Fumlefis said:

    Dagens test inden for tid. Der er en rids i testen, men synes, at jeg kan ane noget lige til venstre for den :chin: hvad siger i?

     

    image.jpeg

    Hvor meget jeg end gerne ville kan jeg simpelthen ikke se skyggen af streg. Men det kan være lyset. Glæder mig til at høre om der er udvikling i det! :)


  17. Hej alle babyklare piger! :bk

     

    Manden og jeg skal udreddes og er blevet henvist til fertilitetsklinikken i Aalborg (Ikke Faurskov, men den der nu ligger på Søndre skovvej)— nogen der har erfaringer med denne klinik? 

    Vi ville jo allerhelst til Skive da de efter sigende skulle være landets bedste men det er simpelthen for langt væk, og da jeg arbejder i Aalborg ville det andet være klart det nemmeste. 


  18. Først og fremmest mange kram. Stod selv i din situation for nogle måneder tilbage og husker alt for tydeligt angsten der fulgte med det tiltagende blod. :kram2Men vil bare lige sige at jeg kender mange der har oplevet det samme som dig og har fået skønne bebser ud af det i sidste ende. Håber det bedste :glad