KatGSH

Medlemmer
 • Content count

  856
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KatGSH

 1. Jeg er på Vega Sophie Vega Rose Vega Victoria Vega Ottilia og denne her synes jeg er virkelig skøn: Vega Lucia
 2. Jeg har lidt rod i mit hoved og har brug for noget input udefra. Vi har styr på drengenavnet hvis Blyp er en dreng men jeg vakler lidt i fht pigenavnet. Egentlig har vi besluttet os men nu er jeg blevet lidt usikker. Og scanningen, hvor vi får kønnet af vide, nærmer sig. Egentlig har vi besluttet os for Elisabeth men nu går jeg og semiovervejer Ellie. Kan man godt bare døbe barnet Elisabeth og så bruge Ellie som kælenavn? Eller er det noget rod? Er Ellie for “kælenavnsagtigt” til at lyde som et helt navn?
 3. Den er ikke spor svag! Tillykke - preggo
 4. Jeg kan ikke spille ind med erfaringer med ældre søskende men hvor er det fedt med navnet Tove. Jeg har en dejlig moster der hedder det og synes det er så fint.
 5. Jeg havde en lærer på min uddannelse, der havde to børnebørn (brødre) der netop hed Viggo og Hugo. Ja, navnene klinger ret ens pga. -go endelsen men altså, min bror og jeg hedder Kasper og Katrine så det finder jeg absolut intet underligt i. Og jeg har kendt ikke mindre end to hold søskende der hed “Jonas, Jacob og Jesper”. Så det kan I sagtens. At de lyder lidt ens gør da ikke noget når det nu er navne I elsker.
 6. Et stykke af vejen kan man godt selv gøre tingene (med lidt møje og besvær), men affind dig med tanken om at du, som du nærmer dig terminsdatoen, skal have hjælp til stort set alting. De sidste par måneder kunne jeg ikke tage bukser, strømper eller sko på selv. Din motorik bliver bare helt håbløs. Grin af det og tag det som en del af oplevelsen
 7. En graviditetstest med to streger (uanset hvor tydelig teststregen er) er altid positiv! Teststregen kommer når den registrerer hcG som er et hormon du KUN danner som gravid
 8. Da jeg var i IUI behandling, var der ikke vildt meget fravær. Og jeg var faktisk i stand til at skjule det fra min daværende arbejdsplads. Jeg forstår godt dine skrupler men personligt ville jeg køre videre med behandlingen. Men jeg var så heller ikke glad for min daværende arbejdsplads. Men du kan også sagtens vente et par cyklusser inden du går i gang med behandlingen.
 9. Hvor er de bare flot positive!! Stort tillykke!
 10. Vi gør det også lidt men indtil videre bruger vi hele hendes navn mest. Nu er vi så kommet i tvivl om, om hun skal hedde Elisabeth eller Elizabeth.
 11. Tillykke med den flotte, positive test
 12. Crinone - det skønherlige produkt - kan komme ud i alle mulige farver. Jeg har ganske vist kun været igennem én omgang Crinone for jeg var så heldig at blive gravid, men jeg oplevede alt fra gult over i det brunlige, direkte rødt og decideret sort. Det betød bare at Crinone er noget underligt stads.
 13. Det er to vidt forskellige ting og jeg vil anbefale dig at tage begge to. Hvis du kun vil tage en ting, skal du vælge gravitamin, da denne har folsyre. Hvilket bestemt ikke er uvigtigt at du tager, når du forsøger at blive gravid! Sådan lidt “groft” sat op er Gravitamin det, din læge siger du SKAL tage i din situation og Gelé Royal er det mere “flippede” kosttilskud, du kan vælge at tage oveni - hvis du synes. Jeg tog selv begge dele. Held og lykke med projektet!
 14. Jeg kan ikke sige noget med sikkerhed men der er da ikke noget i vejen for at I går i gang med at prøve nu. Ellers køb nogle ægløsningstests, hvis du vil kunne følge med i, om der er gang i noget. Det er jo ikke menstruation, der afgør om du kan blive gravid nu eller ej, det er ægløsning.
 15. Jeg skriver 26+0 i dag og venter mig en sund og rask pige
 16. Da jeg testede positivt, sagde de på klinikken (da de ringede for at fortælle den gode nyhed), at de var glad, hvis hcg bare var over 45. Der er desværre ingen garantier for noget som helst i det her game men dit hcg niveau er i hvert fald tilfredsstillende ud fra Skive Fertilitetskliniks kriterier. Håber det hele stiger og udvikler sig, som det skal herfra
 17. Den er da flot
 18. Tak Det har vist sig at maven indeholder en Elisabeth, der dog indtil videre (foruden sit eget navn) også lyder Ellie, Elliedellie, Trunte(pigen) samt, ikke mindst, Ellieprut og Mors lille fedling. Stakkels barn Det er nok derfor hun er begyndt at sparke til mig
 19. Sofie, var min første tanke. Det synes jeg er super sødt, har en fin betydning og passer sammen med Stella. Ellers er Victoria også pænt. Eller Marina.
 20. I modsætning til ægløsningstests, hvor de to streger skal have samme styrke for at være positiv, skal en graviditetstest kun have to synlige streger for at være positiv. Du er i dén grad gravid Stort tillykke!!
 21. Tak for input Det er meget værdsat!! Jeg tror lidt, jeg må se, hvad vi kommer til at omtale hende som - hvis det da er en pige. Pt er L. til Elisabeth mens jeg har kaldt maven for Ellie-mus hele dagen i dag. Hvis det er en dreng, er der slet ikke noget problem
 22. Jeg håber også på en god opdatering fra dig i morgen!! Krydser fingre for dig!!
 23. Jeg krydser fingre for et godt resultat!! Hvor er det spændende!
 24. Jeg tog 1 bidro og en gravitamin hver dag. Jeg er 15+2 i dag med det dejligste ICSI-barn
 25. Jeg synes godt I kan gå i gang. I er følelsesmæssigt klar og det er vigtigst. Held og lykke med projektet.