bestemtdame

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    74
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af bestemtdame

  1. Kæmpe kram til dig! Det er en rigtig svær situation, du står i. Lad dig ikke presse til en abort - sådan som du beskriver at du har det, vil det ikke blot blive en livslang sorg, men det vil få dig til at foragte din familie for altid. Jeg synes, du skal støtte dig op ad kærestens familie, og fortælle din familie at du er der, når de er klar til at glæde sig. Det skal nok komme! Det er jeg helt sikker på.
  2. Kram til dig ❤️❤️
  3. Jeg venter min første omkring 30/7 :-)
  4. Det lyder ikke usandsynligt, at du kan være gravid - og stregerne og dine symptomer tyder jo umiddelbart også på, at der er noget i gærde. Der er ikke så meget andet for end at afvente om stregen bliver tydeligere. Det kan jo sagtens være, din ægløsning er faldet senere end den plejer, og du derfor virkelig ikke er særlig langt henne endnu. Så passer det også med, at det, du troede var menstruation, kan have været implanatationsblødning.
  5. Det lyder meget usandsynligt. Producerer din krop ikke hcg, bør den ikke kunne holde på et foster. Jeg tror, der er nogle helt andre ting på spil - og vil under alle omstændigheder synes det er en rigtig god idé at få det gennemtjekket. Du kan jo godt reelt fejle et eller andet.
  6. Jeg gjorde det også som teenager. Så længe han selv laver det, så tænker jeg at der ikke nødvendigvis behøver være nogen alarm - så længe han ikke ligesom står og forventer du laver pasta til ham. Det er umiddelbart også en fin anledning til at give ham ansvar for at holde øje med, om der bliver fyldt op igen af det, som han jævnligt bruger - og til at give ham medindflydelse på, hvad der bliver købt ind til hans 'eftermiddagsmåltid' (så der netop planlægges efter det, og du ikke kommer ud i, at han bruger noget, som skal bruges til aftensmad).
  7. Hmmmm, så vidt Apotekets hjemmeside siger, så er det ikke helt ligegyldigt, hvor koncentreret ens urin er, når man tager ÆL-test: http://www.apoteket.dk/KropOgHelbred/Gravid og baby/Din graviditet/Ægløsningstest.aspx "Hvis du lige har drukket meget væske, eller det er mindre end 4 timer siden sidste toiletbesøg, kan urinen være for tynd og testresultatet usikkert. "
  8. Hvis lægen ikke kan finde snorene kan du i hvert fald ingenlunde selv hive den ud heller!
  9. Jeg har som sådan ikke svar på dit spørgsmål, men ville bare lige byde ind med, at min gynækolog (+ indlægssedler + alt på internettet osv. ;)) siger, at man kan blive gravid fra det øjeblik man får fjernet hormonspiralen. Man er vitterligt fertil fra det øjeblik, den bliver fjernet. Nogen - mig selv inklusiv - oplever dog at cyklus var blevet lidt lang af hormonspiralen, men det er allerede efter én lang cyklus ved at rette sig til for mig i hvert fald.
  10. Klem til dig
  11. Jeg har ingen personlig erfaring, men fandt lige dette: http://www.trianglen.dk/om-hormonet-amh.html Så alt efter hvilken måleenhed, du har fået angivet dit AMH i, så er det jo et rent pænt tal hvis 7,0 pmol/l bliver anset som det normale, med gode muligheder for behandling.
  12. Av

    Det lyder virkelig irriterende! Der er sgu da ingen der gider gå med kramper flere dage af gangen, og så TO gange i måneden! Krydser fingre for at det snart går over
  13. KÆMPE tillykke Katrine! Hvor er det bare fantastisk, altså!
  14. Av

    Når man er på p-piller, har man slet ikke ægløsning. Så ondt i brysterne er nok bare et symptom, du kun får, når din krop rent faktisk sender æg afsted. Uanset hvad din fys tænker om nervesystemet, så ville jeg nok stadig lade den gå forbi lægen, hvis det sker igen at du får så ondt under ægløsning. En fys er trods alt primært ekspert i bevægeapparatet, som de reproduktive organer jo ikke er en del af.
  15. Av

    Av hvor træls! Jeg kan selvfølgelig tage fejl, men så vidt jeg er informeret, er det ikke normalt at ægløsning skal gøre av-av-av over mange dage - bare lige nive lidt. Ikke for at male fanden på væggen, men er det noget du har talt med din læge om? Meget smertefulde ægløsninger kan jo fx være tegn på endometriosecyster, som kan gøre det svært at blive gravid, så både af hensyn til dit velbefindende og projekt baby er det måske en god idé at få det tjekket? Jeg kan personligt ikke mærke min ægløsning i underlivet, men får som du også lidt ømme bryster dagene op til og under ægløsning, og rigeligt med ægløsningsslim.
  16. Af ren nysgerrighed: Tænker I at det skal bruges som udelukkende mellemnavn, der mest er brugt på papiret, eller som del i et dobbeltnavn hvor man reelt siger "XX Kastanje" når man skal præsentere sig?
  17. De 916, er det ikke hvis I bliver hjemme hos de gamle? Der vil I vel ikke blive hængende? :) Udeboende su for videregående udd. ligger på ca 5500 udbetalt. Det får jeg i hvert fald.
  18. Sikke noget lort med elevpladsen - og træls indstilling fra chefen. Hende var du nok blevet træt af at arbejde for efter cirka fem minutter alligevel, kan du måske trøste dig selv med. Så længe der er kærlighed og overskud, så skal bebs nok klare sig! :) Hvis det var mig, så ville jeg holde fast i drømmen og tage det som det kommer. Står du pludselig og er gravid og stadig bor hos mor og far uden noget at lave, så kan du tage den derfra - og hvis der ikke er job at få, kan du evt. starte på en anden uddannelse. Der er ingen grund til at gå i stå i hvert fald :)
  19. Jeg ved absolut ingenting, men forstår godt du bliver bekymret! Sender krammere, og håber at der ikke er noget! <3
  20. Kram til dig!! <3
  21. Vi havde egentlig oprindeligt talt om at starte til maj, men min kæreste ville gerne vente lidt længere - mest for at blive mere klar (det tror han nemlig han kan blive - det tror jeg ikke nødvendigvis :P). Samtidig passer det perfekt med at hvis jeg bliver gravid indenfor de første 1-3 måneder (man kan vel altid håbe!) så er timingen vildt god i forhold til at vi lige når at blive færdige med vores studier inden, hvilket giver noget mere luft i økonomien - min kæreste har allerede fuldtidsjobbet sikret, og jeg kan jo så få barselsdagpenge på dimittendsatsen til ca 9000 fremfor su-klip under barsel :)
  22. Vi starter i oktober 2016! :)
  23. Først og fremmest, kæmpe tillykke med positiv test! <3 Den nemmeste måde at tilføje billeder er at vedhæfte dem som fil. Det gør du nedenunder tekstboksen, når du skriver et nyt indlæg. Her står der "Attach files", og herunder en knap til at tilføje filer. På knappen står der "Klik for at tilføje filer". Virker det ikke pga. bøvl med din browser, så kan du trykke på teksten nedenunder knappen hvor der står "Prøv at skifte til vores basis uploader". Her bør det virke uanset din browser.