Pingu

Medlemmer
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

About Pingu

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Andet
 1. Fedt! Tillykke :glad
 2. Ser Pretty little liars :glad
 3. Det lyder meget fornuftigt ;) Tak for dit svar
 4. Jeg tror lige jeg venter og ser, hvad der ellers kommer frem....
 5. Jeg har søgt på sundhed.dk og læst mig til at man kan få tilskud til psykolog, hvis man har en henvisning fra sin læge. Men nogle klinikker står der uden tilskud ved. Hvorfor det? Hvorfor er der nogle klinikker, der kan give tilskud og nogle der ikke kan? Hjælp?
 6. Nå det lader til at vi bare skal vente lidt, så introducerer vi den igen
 7. Tillykke til Louise
 8. Fordi den skulle afgive nogle giftige stoffer, som jeg naturligvis ikke er sunde for børn at blive placeret i... Vi har desværre næsten ingen kant fra brusekabinen ud til resten af badeværelset.
 9. Vi har fløjet meget siden vores datter var lille, så hun er vant til det. Hun er også 3 år nu. Vi plejer at have slikkepinde med til at hun kan sutte på dem ved start og landing. Derudover kan lidt farver og en blok være en idé. Vi har selv lige investeret i Noget der hedder Aquadoodle (ved ikke om det er rigtigt stavet) Det er fra BR. Det er ligesom en mappe, man kan åbne. Indeni kan man tegne med en speciel tusch med vand. Tegningen tørrer væk igen. Det er super smart at have med. Vi har også investeret i en lille bærbar dvd skærm, så hun kan se film. Husk høretelefoner til. Derudover har vi et lille udvalg af ynglingslegetøjet med og nogle pixiebøger. Så håber jeg i får en dejlig ferie. :balloons
 10. Men min datter gider ikke i brusebad. Hun elsker at sidde i halve timer i sit badekar. Ville bare finde et, der var lidt større. Må se i Bilka. Tak for tippet. Er der andre?
 11. Ja tak - jeg fandt det :whistling
 12. Nåååå nu har jeg fundet det :rolleyes
 13. Hvordan???
 14. Vi har indtil nu brugt Ikea-badekaret, da vi ellers kun har brusere på vores badeværelser, men nu synes jeg min datter på 3 skulle have et, der var lidt større. Jeg havde så fundet en "murer-balje" i Jem og Fix, men er lige blevet frarådet at bruge den til bad, da den vist afgav nogle giftige stoffer. Øv bøv. Hvordan bader I Jeres børn, når I ikke har et stort fast badekar?