MoarC

Medlemmer
 • Content count

  299
 • Joined

 • Last visited

About MoarC

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen

Recent Profile Visitors

579 profile views
 1. Tillykke med din lille prinsesse og hold da op en hurtig fødsel!
 2. Stort tillykke med lille Nohr!
 3. Det er længe siden... "Lidt" for meget drama i mit liv siden april/maj og koblet med lejlighedsprojekter samt mit ældste barns pludselig mistrivsel i skole skulle jeg bare overleve. Mig og lillepigen (stadig i maven) har det ellers godt. 38+4 i dag og vi skal snart have pks og er godt nok nervøs. Tillykke til mødrene med de oktoberbabyer som er ankommet!!! Og pøj pøj til resten.
 4. Stort tillykke!!! Ked af at læse det var er forærdeligt forløb :-( håber du snart er ovenpå igen.
 5. Et kæmpe tillykke med fødslen herfra! (Beklager mit fravær i rigtig lang tid - længere historie.) Nu skriver du ikke hvad der ikke fungere men med min første løb mælken først ordentlig til da jeg kom hjem og slappede af. Og min pige tog ikke ordentlig fat så jeg brugte en ammebriks (Medela) som en af sygeplejerskerne forslog. Alle andre blev ved med at hive i mine bryster og min datters mund og alt muligt. Det var hårdt og kan godt forstå og huske de mange mange tudeture :-( stort kram MoarC
 6. TILLYKKE DET ER SÅ FLOT!!
 7. Jeg havde en "altan" vogn som stod i baggården. Ja netop barnet vokser hurtigt ud af liftdelen - hvis I er høje så kan I står med en ret ung baby som ikke er i liften mere. Plus at man efterhånden slæber rundt på så meget i løbet af en dag med en baby at alle shortcuts inkl en altanvogn er velkomne.
 8. Øv øv øv - det lyder slet ikke godt med din carpal tunnel syndrome. Slet slet slet ikke sjovt
 9. Temprakon Jeg kender ikke prisniveauet men Magasin tilbud på junior og baby temprakon dyner fra mærket "Quilts of Denmark"
 10. Køber også kapok juniordyne her og en billigere dyne til baby. Nu er det en vinterbaby så det kan godt være det bliver anderledes men begge mine piger sov i en slags sovepose da de var helt små babyer og dynen blev brugt under amning.
 11. Tillykke med de to år!!! Dejligt med lidt ekstra ferie. Hvornår går du på barsel? Jeg skal lige arbejde 5 uger efter sommerferie så går jeg fra 7 uger før termin d.2.september.