L.A.

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    51
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About L.A.

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 12/02/1978

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    22-09-2016
  • Lokation
    Redondo Beach, Californien
  1. Det lyder da egentlig meget sandsynligt. Hvor langt oppe kan du mærke hende når hun sparker? Pøj pøj med scanningen!!
  2. Ih, hvor skønt :D De sidste 3 dage er jeg også begyndt at mærke hende flere gange hver dag, men det er ikke så meget at det kan ses udenpå, hvilket min mand er meget skuffet over ;)
  3. Ja, det er ret irriterende! Vi vil jo ikke købe sådan en stor ting uden at se den. Men på den anden side ville jeg uden internettet slet ikke kende til alle de mærker man kan få... :) Det blir spændende hvordan hun opfører sig til scanningen på onsdag ;)
  4. Ej, hvor vildt hvad barnegråd kan gøre :D Kan godt forstå du er freaked out! Har læst at det er helt normalt allerede nu, bare hormoner... ;) Men jeg har ikke prøvet det. Vi har ellers en nabo der godt kan græde meget højt, det er dog mere den hysteriske slags, hvis man må sige det.
  5. Krydser fingre!!
  6. Dejligt med veloverstået jordemoderbesøg Sinning :) For at være lidt med på snakken om barnevogne, så har vi også tænkt os at købe en kombivogn. I USA findes der faktisk ikke deciderede barnevogne, de store som vi kender fra dk. Jeg tænker også at det er vigtigst at have en lift i starten, og senere kan de ligge/sove i klapvognsdelen evt i en voksipose. Vi kommer heller ikke til at have hende til at sove ude særlig meget, det er for varmt på altanen og forbudt at efterlade sin sovende baby andre steder :D Men jeg vil selvfølgelig gerne gå nogle lange ture, hvor hun kommer til at sove i vognen. Vi har kig på en Mutsy Evo Urban Nomad, den synes jeg bar ser super fin ud! Men har indtil videre kun set den på nettet, og vi vil selvfølgelig gerne ud og afprøve den i virkeligheden, det er bare lidt svært at finde en butik der sælger den fysisk... Tillykke med købet af Stokke Centenary! Den er da super fed!
  7. Hvor er du fin! Kan du se forskel på maven ift de to andre graviditeter? Jeg kan ikke finde ud af at uploade billeder her... Men min mave er pænt stor, så stor at jeg får kommentarer for den når jeg er ude :D Den anden dag da jeg var ude og handle, var der en kvinde som sagde "what a nice little baby bumb" og jeg sagde selvfølgelig tak, derefter sagde hun at det lignede det var en dreng jeg ventede ;) Det er det jo så ikke, men hun mente helt bestemt det lignede en dreng, hvordan hun så kunne se det... :D
  8. Hvor er jeg ked af at høre at I skal igennem alt det. Krydser også alt hvad jeg kan for at fostervandsprøven viser et negativt resultat ift. kromosomfejl!! Vi fik også tjekket hjertet grundigt til md, da jeg selv er født med et hul i hjertet. Det lukkede sig dog af sig selv da jeg var lidt ældre. Går ud fra at I er tilknyttet Riget og derfor får den allerbedste behandling til jeres lille guldklump, som ser så fin ud på billedet! Knus herfra
  9. Haha, ja det kan godt virke lidt spooky :D Sådan har jeg også haft det når jeg har set andre, men måske er det anderledes når det er ens egen lille baby... Jeg ser om han insisterer ;) Synes måske også det er fjollede penge at bruge. Vi har shoppet lidt tøj indtil videre, men jeg går tit ind og kigger på diverse hjemmesider efter tøj, gear osv... Synes det er så spændende :) Og så er jeg begyndt at hækle :D Har altid haft 10 tommelfingre, men det er lykkes mig at lave nogle ok fine ting, og det er bare vildt hyggeligt at lave noget til sin egen lille! Det kan jeg godt sætte mig ind i Nadeje :)
  10. Tillykke med jeres drenge Sinning og Nadeje!! Hvor er det bare spændende :) Har I været ude og shoppe lidt så? Det er altså også svært med navne synes jeg... Vi er stadig ikke kommet det nærmere, men jeg tror jeg har det lidt bedre med at det måske først er på plads når vi ser hende :) Sådan er det måske bare med os :D Er der nogen af jer der overvejer en 3D scanning eller har prøvet det før?? Min mand er ret opsat på at vi skal have en... :)
  11. Ih hvor spændende! Ser frem til at høre hvordan det går :) Mon ikke I får kønnet at se..
  12. Det gør de åbenbart herovre... For at se hvor store de er på det tidspunkt. Der er vist generelt lidt mere tilsyn end i dk, jeg går jo også til lægen hver 4. uge. Sikkert fordi man betaler for det selv ;) (eller forsikringen gør..)
  13. MD scanningen igår gik så fint! Hun er lige som hun skal være :) Vi var begge to mega glade og lettede bagefter, for man går alligevel og tænker.... Vi fik desværre ikke nogen gode billeder med for hun gemte sig lidt derinde, men skal scannes igen i uge 32, så bliver det sjovt at se hvor stor hun er.
  14. Dejligt :) Går der normalt ca. 2 måneder imellem JM-konsultationerne? Jeg skal til md på torsdag og er meget spændt på det!
  15. Dejligt!! Synes vi har en del piger i denne gruppe :D