Babymoon

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    36
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Babymoon

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid

Recent Profile Visitors

846 profil visninger
  1. Nej men der er nub og skull teori så måske nogen ku komme med et bud der
  2. Håber nogen er gode til at tyde det
  3. Du har helt ret og det er osse bare en ting man efterhånden som tiden går begynder at tænke over. Vi har en del sex i løbet af en cyklus så mon ikke vi rammer på et tidspunkt :-) Men alt det du skriver om din cyklus er osse sådan jeg har det og ja det vigtigste er at ægløsningen nu er der :-) Tak for svaret
  4. Vi har det sidste år forsøgt at blive gravid (hvilket osse lykkedes i juli men endte i MA) og jeg er derfor MEGET bevidst om min krop og dens signaler. Hvis jeg tager en cyklus så lige nogle dage efter mens får jeg helt vildt lyst til sex, et par dage efter på dag 11 (altid) kommer ægløsningssmerterne som varer et par dage, et par dage derefter kommer der en del ægløsningsslim som er meget vådt og mælkehvidt. Når man nu læser rundt omkring så er der nogle af de ting som gerne skulle hænge mere sammen i forhold til selve ægløsningen. Jeg har aldrig taget ægløsningstest og helt ærligt så magter jeg det heller ikke så ved ikke præcis hvilken dag den ligger. Men er lidt nysgerrig til jer som kender jeres krop nok til at lægge mærke til hvad der foregår, hvordan er jeres?
  5. Vi har det sidste år forsøgt at blive gravid (hvilket osse lykkedes i juli men endte i MA) og jeg er derfor MEGET bevidst om min krop og dens signaler. Hvis jeg tager en cyklus så lige nogle dage efter mens får jeg helt vildt lyst til sex, et par dage efter på dag 11 (altid) kommer ægløsningssmerterne som varer et par dage, et par dage derefter kommer der en del ægløsningsslim som er meget vådt og mælkehvidt. Når man nu læser rundt omkring så er der nogle af de ting som gerne skulle hænge mere sammen i forhold til selve ægløsningen. Jeg har aldrig taget ægløsningstest og helt ærligt så magter jeg det heller ikke så ved ikke præcis hvilken dag den ligger. Men er lidt nysgerrig til jer som kender jeres krop nok til at lægge mærke til hvad der foregår, hvordan er jeres?
  6. Har du dem stadig?
  7. Jeg tog faktisk en i morges fordi det har været så underligt men den var desværre negativ. Det underlige er at det ikke er rigtig blod. Det minder om det jeg havde den sidste uge efter MA. Jeg blødte i tre uger efter. og jeg havde jo en normal blødning fra d. 6/10 så forstår det ikke helt. Er blevet scannet to gange efter den osse og alt var fint
  8. Hej Jeg fik en medicinsk abort 11 sep. blødte vildt længe og da det stoppede startede min mens nogle dage efter. Den varede ikke så længe som den plejede men sikkert fordi jeg havde blødt så længe i forvejen. Nå men skulle så (i følge gammel cyklus) have min mens på onsdag men i lørdag "startede" der noget som jeg troede var mens. Startede med lidt brunt udflåd som man jo kan få inden og derefter kom der noget lyserødt men ikke frisk blod og der kommer kun det lyserøde snask et par gange om dagen. Andre som har oplevet det efter MA?
  9. Dejligt at høre :-) den version har vi osse prøvet hi hi :-) det må osse snart ske
  10. Stort tillykke :-)
  11. Ja det har du fuldstændig ret i. Den er taget med en cyklus på 28 dage og er fra minmave siden. Jeg har en cyklus på 27 dage og ægløsningssmerter starter dag 11 (meget præcist hver mdr) Vi har osse bare prøvet den her metode for at prøve noget af da vi osse har gjort det hver dag som vi ellers plejer og det ikke virkede :-) Man gør jo hvad man kan for at det skal lykkes og nu har vi prøvet i et år. Blev dog gravid i juli men endte d. 11/9 med medicinsk abort så er først i gang sådan rigtigt nu.
  12. Vi stopper heller ikke på dag 16. Fra dag 16 er det hver dag som vi plejer :-) Men har kun gjort det nogle af gangene ellers bare når vi har lyst :-)
  13. Vi stopper heller ikke på dag 16. Fra dag 16 er det hver dag som vi plejer :-) Men har kun gjort det nogle af gangene ellers bare når vi har lyst :-)
  14. Hej Følger I nogle bestemte dage at sexe på eller gør I bare som i har lyst til? De kloge snakker jo om dag 9, 10, 12 og 14. Er det noget I går op i eller har det bedre virket at gøre det på andre tidspunkter?
  15. Det håber jeg også for jer :-) Har du egentlig prøvet zoneterapi i forhold til din PCO? Det skulle virke rigtig godt :loveshower