klar-parat-start

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    22
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About klar-parat-start

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Jeg vil gerne være med herinde :-) jeg har ca termin D. 15. Maj - så jeg er ca 5+5 i dag (men det kan jo blive rykket lidt til NF. Jeg har indtil videre ikke haft de store ændringer.. Siden jeg fandt ud af det sidste fredag har jeg haft en del luft i maven og de seneste dage er jeg begyndt at få ømme bryster. Jeg har en tid ved lægen D. 10. Okt. Hvor jeg så vil være 9+0 :-) glæder mig til at se hvordan det hele går indtil da. Vi vil ikke fortælle noget til familie og venner før vi har været til NF, og det er også en skøn tid nu, hvor det kun er os der ved det :-)
  2. Tak! Det er super :-) det er første gang jeg bruger æl-test, så det er rart med noget hjælp :-)
  3. Nu har jeg lige taget en her til morgen for at se om der er forskel, og synes stregen ser kraftigere ud end test-stregen.. Er det rigtigt set?
  4. Ja, så den næste uge skal der arbejdes på sagen ;-)
  5. Så vi se om det kan lade sig gøre denne gang. :-) jeg er nok bare lidt overrasket over at den er der allerede, når jeg først regnede med at den vil være positiv om 3-4 dage.
  6. Så er det da det vi gør ;-) :-D
  7. Er den positiv? Kan ikke se om den er lige så kraftig som teststregen..
  8. Vi er startet her i maj 2016 :-)
  9. Nu ser den sådan ud:
  10. Er det så når den er positiv at der går 12-24 timer inden der er ægløsning?
  11. Super, så vil jeg se om den er mere positiv i aften eller i morgen Det passer jo perfekt her op til weekenden, så er manden ikke så træt som i hverdagene ;-)
  12. Nu har jeg prøvet at tage en æl-test, for at finde ud af hvordan jeg har det. Efter min cyklus som er på 32 dage, skulle jeg få det omkring den 28 juni, men testen ser sådan ud: den første er taget ca 4 min efter og den anden er taget nogen minutter efter. Kan se at man ikke må tage efter 5 min, men den første ser også ud som om at det er snart. Nogen der kan tyde den bedre end mig ( som ikke har prøvet det før :-) ) jeg havde også en del klistret udflåd i morges.
  13. Nu har jeg prøvet at tage en æl-test, for at finde ud af hvornår jeg har det. Efter min cyklus som er på 32 dage, skulle jeg få det omkring den 28 juni, men testen ser sådan ud: den første er taget ca 4 min efter og den anden er taget nogen minutter efter. Kan se at man ikke må tage efter 5 min, men den første ser også ud som om at det er snart. Nogen der kan tyde den bedre end mig ( som ikke har prøvet det før :-) ) jeg havde også en del klistret udflåd i morges.
  14. Er det bedst om morgenen eller er det lige meget?
  15. Hvis man bruger æl-test for at finde det rigtige tidspunkt, hvor tit skal man så teste for ikke at misse en positiv æl?