Hemmelig

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    39
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Hemmelig

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    14-07-2016
  1. Jeg lider også meget af bækken/lænd smerter allerede! Der skal ikke meget til før jeg har ondt flere dage
  2. Så fik jeg overstået NF! :loveshower Det gik rigtig godt! Baby var meget aktiv og kunne sagtens mærke den sparke! Den ville heldigvis godt ligge sig så nakkefolden kunne måles ;) hun fik tjekket rygsøjlen, 2 stk nyrer, mavesæk og hjerte med 4 kamre :loveshower! Fik et ret flot tal synes vi selv! En del højere end sidst men jeg er jo også blevet ældre. Mener det var 1:12.954 :loveshower Hun skød mig til at være en dag længere fremme end jeg har regnet med så er i dag officielt 12+6 og har derfor termin 13.juli Nu skal familie og venner have besked og så skal jeg nok lige springe ud af skabet ;) glæder mig til at komme tilbage til min rigtige profil!
  3. Hvor dejligt!! Sidder og venter på at skulle ind om lidt ;) ud fra mine tidligere scanninger har vi termin samme dag nu, så må vi se om de er enige om lidt.
  4. Tid til NF i dag :loveshower
  5. Man kan godt få foretaget en NF scanning uden blodprøven. Den blir selvfølgelig mindre præcis end hvis man havde blodprøven men man kan sagtens måle nakkefolden
  6. Godt nytår kommende juli-mødre :) Er i dag 12-0, i morgen starter et nyt år OG 2. Trimester :loveshower glæder mig og håber det betyder jeg får det bedre snart. Kæmper stadig med træthed og utilpashed.
  7. Godt du ringede så ;)
  8. Wee det var dejligt, SÅ skal det nydes :)
  9. Yay Tillykke! Hvad blev endelige termin?
  10. Håber NF gik godt Betty87
  11. Tak! Jep lige præcis ifølge min egen beregning for æl :)
  12. Blev scannet her: http://skanningsklinik.lilleliv.dk Men min tid var bestilt for flere uger siden og de har ikke drop in. De er dog samme firma som lille kbher der har drop in så måske de har åben
  13. Lille og fin styks baby Vurderet til 10+5 3,8 cm
  14. Jeg blev scannet i dag så alle har ikke lukket :)