2015-my-year

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About 2015-my-year

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Tusind gange tak :)... Det er så uvirkeligt... Efter alt det man har været igennem, er det ikke til at forstå... I dag er jeg 4+4...
  2. Så fik jeg ringet ind og min hcg tal er på 5345, så er super tilfreds. Hvad var fin på?
  3. Tak fordi du huskede det :). Jeg fik taget prøv i dag, og klinikken får svar elektronisk idag. Jeg prøver at ringe til dem i morgen, selvom de sagde de vil ringe mandag.
  4. Tusind tak :)
  5. I dag gik jeg amok med 3 forskellige tests og alle vist positiv selv på digital clear blue stod der "gravid". Så jeg må tro på det. Idag er 15 dage siden jeg tog ovitrelle, så den kan umulig være i kroppen. Jeg skal tage blodprøver torsdag.
  6. Fik du også ovitrelle?
  7. Tusind tak for dit svar :), jeg bliver da s å glad at læse det. Min test i dag er tydeligere en i fredags. Har brugt 2 forskellige mærker, og begge har givet samme resultat fredag, lørdag og idag. Er simpelthen så glad. Jeg tror på det :)
  8. Hej allesammen! Jeg er ny herinde, og sidder med et spørgsmål, som jeg håber nogen kan svar. Min man og jeg er i reagensglas behandling. Jeg fik ovitrelle søndag den 1/11, og oplægning af blastocys den søndag den 8/11. Til min store overraskelse fik jeg positiv graviditetstest i går, og her plejer ovitrelle at være ud af kroppen efter 8 dage. I dag er testen mere positiv en i går og inden for 2 min. Kan jeg allerede teste positiv nu?