SigneA

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    15
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About SigneA

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 11/14/1993

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Lirumlarumleg.dk har masser af giftfri neglelak! :-) https://www.lirumlarumleg.dk/collections/nailmatic
  2. OBS. Her er der et link . Du kan få utrolig mange mærker uden skidt I, og de har tit tilbud. Her har jeg lige fundet urte grams alm bodylotion serie uden parfume, og de har selvfølgelig baby bodylotion derinde under Kids :) https://www.med24.dk/plejeserier/urtekram/urtekram-no-perfume/index.php/cPath/257_682_690
  3. Jeg bruger lige nu Green People rens i deres serie uden parfume, og urte grams baby bodylotion. De har også en Alm serie uden parfume og alt det der. Men deres baby body lotion er en af de lækreste jeg længe har prøvet. Den suger lyn hurtigt ind, og er med sheasmør, mandelolie, og jojobaolie. Jeg lider af eksem, og har altid gjort det. Da jeg prøvede den body lotion forsvandt mine røde små omrøder i huden efter 2 dage, og har nu brugt den i en uges tid. Urte grams produkter er til en god billig pris. Green People skum som jeg har, er drøn god for mig. Der er grøn the, hassel, citron og meget andet godt i! Den er til alle hudtyper og virker rigtig godt anti flamisk, og de er det mest organiske jeg har kunne finde og som virker! :)
  4. Beklager også lige mine stavefejl i teksten !:D
  5. Ja lige præcis, det er kvalmende at tænke på og man for det fysisk dårligt..
  6. Ja nemlig! Og hun er selvfølgelig ALTID fastspændt ordentligt når de kører herfra. Og selv når farmand siger noget bliver det ikke hørt. Jeg tror det er en god idé at lave en liste med billedet af montering, som du nævner, for så har hun en hel vejledning med i bilen :D. Og så kan det være hun begynder at se hvor dumt det er , og se hvad hun egentlig byder hendes barnebarn...Og ellers er der bare ingen ture længere.
  7. Hej... Jeg ser sikkerheder i biler som stort! Jeg vil hellere undlade at kører med på en tur, hvis sikkerheden mangler lidt... Derfor er det ret så sukkende at min svigermor er SÅ loose med det!.... Jeg har flere gange vist og sagt hvordan den SKAL sidde og monteres... Min store pige er snart 3år og sidder i selestol... Den er så nem, men hun er bare ret så ligeglad... De er vokset op lidt specielt i den familie, så er bange for at jeg ALDRIG kommer igennem. Jeg køber en ny til begge piger, og så må hun da snart forstå min alvor... Har I oplevet det samme, og hvad gør jeg nu? Er ikke den "hårde" type, og synes virkelig at jeg har trådt i jorden... Skal jeg tage ENDNU en snak og sige at min datter ikke må komme med ud at kører hvis ikke hun huske den montering?? Når jeg har opdaget det, når de har været på tur og er kommet hjem, så har jeg jo PEGET DET UD, og for et svar som " den er svær at forstå, så hun har lige siddet sådan.." Eller " det var en kort tur, og hun gider bare ikke den sele".. Helt ærligt... Håber nogle kan give et råd, også på en god måde..
  8. Jeg blev sat igang og fik en hindeløsning om mandagen. Jeg fik veer tirsdag nat/morgen ved 3-4 tiden og kl 7 ringede vi ind tid FG og skulle der ind. Blev sendt hjem da jeg ikke havde åbnet mere end 2 cm. Kl 14 ringede vi igen og havde stadig stormveer. Vi blev sendt hjem igen, og med en tur på 40 min hvergang er det altså hårdt -_-'.. men da kl ca var 16 og vi var nået hjem igen, gik der en halv time for mine veer var så kraftige at jeg blev vildt utryg, for kunne mærke at det virkelig tog til. . Så vi ringede, og fik igen afvide at vi skulle komme. Vi fik nu lov til at blive! :D. Fik en seng i et udersøgelsesrum og lå med de veer i evigheder! Det blev nu onsdag nat og havde åbnet mig 7 cm.. fik en stue og kom i bad og prøvede bare at holde mig fattet . Nå men torsdag morgen kl 4:44 blev hun født 3550 g <3 . Fik ikke smertestillende, da jeg ikke ville, men til sidst gav jeg næsten op og der blev tilkaldt lægen, men han nåede det ikke, forganisationer så var hun født.. Kunne da også godt tænke mig at det gik liiidt hurtigere denne gang haha :D