Mortil2drenge

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    479
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Mortil2drenge


  1. Vi har integreret institution men det er bygget lidt anderledes op. Børnene bliver rykket op i børnehaven når de er fyldt 2 og er meldt klar til det. Så er de vuggebarn i børnehaven. Jeg var meget skepsis men det fungere rigtig godt. Asger blev endda flyttet en måned får han fyldte 2 fordi han er en robust dreng der manglede modstand. Han har nu gået der i 6 mdr og stortrives. Ingen problemer med han bruger ble, sover til middag eller noget andet. 


  2. 29 minutes ago, Tumlepigen said:

     

    Åhr :(

     

    Det lyder barskt for jer alle sammen! Hvilken hjælp kan han (I) få? :unsure 

     

    :kram:kram:kram 

     

    Han er gået baglæns i hans måde at være på. Han vil bæres på hele tiden, mades og søger rigtig meget tryghed. Så det skal han have lov til. Jeg skal ikke presse ham når han ikke vil spise for hvis han er sulten nok kan han sagtens spise. Jeg skal finde en ny måde at putte ham på, da han pt ikke finder ro selv som han har været virkelig god til. Jeg venter på at vores socialrådgiver tager kontakt vedr. lidt hjælp og jeg skal sige til hvis vi har brug for ekstra snak med hans psykolog. Men det vigtigste er at forstå at han reagerer normalt for hvad han har gennemgået og støtte og anderkende ham nu. Det vil gå over igen. Men det er virkelig svært når han ikke sover om natten og vi selv er udkørte og derved mangler overskud. Så pt kæmper vi med at få vendt den nedadgående spiral til at gå opad igen. 


  3. Mon en 2 årig kan opleve en tur på sygehuset traumatisk så så det får problemer med søvn og appetitten. Asger har haft det så svært de sidste 9 dage og græder så snart vi snakker om at sove. Han spiser ikke rigtig og hvis han presses lidt kaster han det op. Og jeg er efterhånden slidt op. 

    Jeg har søgt hjælp til ham men føler jeg famler i blinde. 


  4. 17 minutes ago, Katrinemus said:

    At møde vores lille dreng til august :biglove :wub :kuller :7himmel 

     

    Vi venter os en lille dreng, det er så vildt altså :loveshower 

    Det føltes så fantastisk at kunne skrive det, selvom vi skal vænne os til at sige han/ham i stedet for den :P 

     

    Stort tillykke med en prins. Det er skønt at være drengemor ☺


  5. 47 minutes ago, Katrinemus said:

    @Stephi-moren @Barbamama @Girl Next Door

     

    I har lurer mig, ja jeg er gravid :wub:loveshower jeg fik lagt en skøn fryse blastocyst op den 19 november og fik en dejlig opringning den 28 november med et positivt blodprøve svar 4+0 med et dejligt tal på 221 :kuller 

    Vi var til scanning i Skive den 19 december hvor vi så en skøn lille baby med et flot hjerteblink og hørte det fantastiske hjertelyd :biglove:7himmel det var bare så stort :wub vi er blevet afsluttet på klinikken og venter nu på at skulle til NF, jeg 9+2 i dag, den lille spire var 2 dage større ved scanningen, men vi må se til NF om det bliver ændret igen :) 

     

    Jeg holder lidt lav profil indtil efter NF for vi har vores lange histore i bagagen, og så er der ikke meget energi, kaster op i stride strømme og er helt færdig, men bare spiren har det godt så er jeg lykkelig :loveshower 

     

    :lovebk I er skønne piger 

    Så fortjent. Stort tillykke. 

     


  6. 1 hour ago, Susanne said:

    Tak for input, piger. Det ville være rart med input fra nogen, hvor der faktisk VAR feber ved de første 3 vacciner ;)

     

    Anyone? 

    Felix havde feber ved de 3 første men ikke ved 5 år. Han fik en lakrids pibe for stikket og så var det overstået. 


  7. 10 minutes ago, Susanne said:

    Hvad er erfaringerne med 5-års vaccinen? Det er jo boost af den vaccine de får feber af ved 3, 5 og 12 mdr, så skal jeg forvente Anna bliver syg af den? :chin:

    Vi mærkede intet til det. 


  8. 11 hours ago, Mrs-Rina said:

     

    Tak for råd! :kiss Det har vi gjort hele dagen i dag, altså saltvand på vat, og det er som om han ikke er helt så ked af det med saltvandet, som han var med kogt  afkølet vand på vat. Han bliver lige ked af det hver gang han skal have dråberne :( nægter fuldstændig at ligge bare lidt stille, lille mus :snork:

    Det mine drenge har fået mod øjenbetændelse var sådan lidt tyk noget som man lagde i bunden af øjet. Det sviger lidt når man får det i. Måske jeres også går det. Derfor kan de ikke lide det og de kan udemærket huske hvad der skal ske. 


  9. Vi har haft det i Felix institution og jeg er ked af at sige det men det spredte sig hurtigt. Det startede i den anden ende af Silkeborg og det er alligevel en ret stor by. Embedslægen godkendte at børn ned til 12 mdr fik deres mfr men ellers var der ikke så meget at gøre end det du gør nu. Det er heldigvis de voksne der bliver hårdest ramt. 


  10. 1 hour ago, Aja said:

    Man bruger vel ikke sin barnets første sygedag når man bare er i praktik? Selvom det er samme sted man senere bliver ansat? Eller hvad?  

    Barnets første sygedag er overenskomst bestemt og ikke noget man har krav på men en gode mange firmaer tilbyder kan man vel godt sige. Hos os får man først barnets første sygedag betalt efter 6 mdr. Forinden betaler man dem selv. 


  11. 14 minutes ago, Mrs-Rina said:

    Tak piger! Lægen har lukket deres telefon :( jeg må ringe til vagtlægen hvis den bliver ved med at være høj. Farmand har taget al tøjet af ham undtaget kortærmet body, og så er jeg snart den der er smuttet fra job. Min lille fis :boo

     

    Jeg ville give Panodil hver 6 time så længe den er høj og så hver opmærksom på hans almene tilstand. Så længe han er kontaktbar vil jeg ikke være nervøs for ham endnu. 


  12. 25 minutes ago, skruk said:

    Slet ingen, der kan hjælpe? 

    Når du ændrer et skattekort får din mands virksomhed på at der er et nyt skattekort som de henter. Alt efter hvornår du har ændret skattekortet og virksomheden kører lønnen burde i kunne se en ændring i første lønkørsel efter skattekortet er klar. 


  13. Luksusbrok. Er i dag blevet indkaldt til samtale... I morgen! Ved ikke lige hvordan jeg klarer det overfor jobbet nu jeg også skal flekse torsdag for en anden samtale. Torsdag er det drømmejobbet jeg skal til samtale ved. Legoland kunne nu også være spændende... Tænke tænke.....