kahe

Medlemmer
 • Content count

  80
 • Joined

 • Last visited

About kahe

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Hvad med Helenekilde Badehotel - super romantisk :-)
 2. Jeg fik mens, da jeg fik sat en spiral op - tror det var ca 6 mdr efter fødselen. Ikke for at skuffe nogen, men jeg tror altså ikke i må tage p-piller mens i ammer (pga homonerne) Det kan godt være at der er lavet noget om, men ellers kan jeg anbefale en spiral :-)
 3. Tillykke med salget :-) Tror ikke du skal være bange for at køber fortryder - de skal jo betale 1% af købssummen, hvis de gør det - ret mange penge :-) Jeg har lige købt ny lejlighed i Bagsværd og kan også helt klart anbefale området - så dejligt og Gladsaxe kommune er bare en super børnekommune med rigtig gode vuggestuer/børnehaver og skoler.
 4. Jeg har haft en kobberspiral i en del år og har været rigtig glad for den. Fik den første mellem mine 2 børn og den anden efter min yngstes fødsel. Man bløder kraftigere ved mens med en kobberspiral - men jeg ammede da jeg fik den sat op, så jeg valgte bevis en helt uden homoner. (jeg ved godt de ikke kommer direkte ind i kroppen, men havde det bare bedst med den uden) Jeg bløder ikke så meget af natur, så det har været ok for mig med en kobberspiral. Fordelen ved en spiral er, at du får den sat op hos lægen og den holder i 5 år inden den skal skiftes - fantastisk nemt :-) Jeg skal nu faktisk have min skiftet og overvejer en homonspiral - mest faktisk fordi jeg er lidt træt af at have menses :-) (faldt derfor over denne tråd for at se nogle erfaringer) P.S. Man kan godt få en spiral selvom man ikke har født - det gør bare mega ondt at få den sat op og man kan være nødt til at lokal bedøve for det.
 5. Jeg betaler 1000,- i kvatalet, men bor i også i en lejlighed på 70 m2. Jeg har ikke vaskemaskine og tørrertumbler, men bruger vores vaskekælder. Syntes det er meget rimeligt, men vask og tørretumbler er altså også en af de store syndere :-)
 6. Hvis i har Iphone kan i være heldige, at der er lydbøger på Itunes under podcast - der plejer altid at være nogle man kan hente gratis :-)
 7. Bare et lille tip - man kan rigtig tit hente gratis lydbøger på DR's hjemmeside. Både for voksne og børn :-)
 8. Jeg har en sort octopus taske - str. mellem. Jeg er så glad for den og bruger en den til stort set alt. Tror den kostede ca. 1.000,- i Bahne.
 9. Jeg syntes det virker ok - jeg ville nok foretrække at have lyden ud af bilens anlæg, men det er bare fordi jeg ikke så godt kan lide at have noget i ørerne når jeg kører bil. Jeg hører altid lydbøger eller podcast når jeg cykler - syntes det er helt fantastisk. Et sikkert hit hos mig er "Mads og Monopolet", hvis jeg ikke lige får hørt det lørdag formiddag :-)
 10. Hvad med et par dage i Kbh - være turist med kanalrundfart, tivoli, is på lagelinie og ligende :-) Og hvis det er dejligt vejr er der jo havnebadet på Islands Brygge og Amager Strandpark.
 11. Min søn hedder Bertram efter Bjarne Reuters bøger om den lille snottede unge fra Vanløse - han far elsker/elskede disse bøger som barn og ville rigtig gerne have han skulle hedde det. Det var jo så bare godt at jeg også kunne lide navnet :-)
 12. Min søn på knap 8 år er ofte alene hjemme ca 1/2 - 1 time. Det er ofte, hvis jeg handler eller henter lillesøster hos legekammarater eller ligende. Det har han gjort ca. 1 år - vi børn i lejlighed i kbh. Han elsker også at være alene hjemme :-)
 13. -

  En højstol kan altså godt være et hit. Hvis du har "den hvide fra Ikea" kan den jo skilles helt ad. Vi var på camping, da vi datter var 1 1/2 år og hun gik hele tiden, så nogle gange var det altså meget rart, at hun sad i en højstol og man ligesom vidste hvor hun var :-) Sidder lige og tænker på om det måske også var fordi hendes storebror jo kun var 3 1/2 og også havde en del krudt i bagen :-) Kan ihvertfald huske at jeg tænkte, at det var godt vi tog den med :-)
 14. I kan godt handle om salæret. Vi solgte vores hus sidste sommer og vi fik skåret 40% af salæret. Jeg tror ikke i skal spare på billeder og selv lave fremvisninger. Der er en grund til at ejendomsmægleren er professionel. Jeg syntes de lavede nogle super gode billeder og havde en del fremvisninger og vores hus blev solgt på en uge - og endda kun med et lille afslag :-))
 15. Det er et hit - mine børn er 5 og knap 8 år. Den store er igang med nr. 2, da den første er slidt op. Lillesøster fik også sin da hun blev 4 år og er rigtig glad for den. Det lyder, som om de ikke laver andet. :-) Det gør de, men den er så god, når man skal kører i bil, flyve eller ligende, da den er god underholdning. Min datter spiller mest Silke(Pixelines lillesøster), Mario, Build a bear og ligende. Jeg syntes ikke der er et bedre alternativ :-)