FruRatzeburgHansen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    21
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About FruRatzeburgHansen

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 03/10/1989

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Frk. Mini du er en skat, du er altid sød til at svare
  2. Hehe regner nu heller ikke med en graviditet men vi er henvist til behandling og så ville jeg lige tjekke ægløsning med en test for at være sikker på hvornår den var der.
  3. Okay tillykke med graviditeten Okay det er bare frusterende at pletbløde har dog oplevet det et par gange før men har altid været en uge før mens...
  4. Hej med jer damer. Håber i nyder det gode vejr. Har i prøvet at have en pletblødning efter en positiv ægløsningstest ? Vågnede i morges og skulle op og morgen tisse der kunne jeg se at jeg blødte (meget lyserødt) Jeg søger erfaringer gode som dårlige. God weekend
  5. Så damer nu er ægløsningstesten bragende positiv.
  6. Og frk mini mange tak for baby dust sender en kanonladning tilbage til dig med babydust ❤️
  7. Frk mini og Heidimarie jeg har lige taget ægløsningstest negativ har kun taget en i dag men den var negativ men må jo så bare være restblødning har heller ikke flere ægløsningstest :) har dog været så heldig at få ondt i halsen i stedet så ingen ægløsning i dag men ondt i halsen hahah skørt Men vil da for købt et par stks ægløsningstest da jeg har stikken i min højre side så tror det er snart med ægløsning :)
  8. Heidimarie okay jamen har godt nok prøvet det før hvor det var i opstartsfasen til mens at der var brunt udflåd men ikke når mens har været helt ovre i fire dage og så der kom brunt udflåd men sådan er nogle kvinders underliv så suuuk altså :)
  9. Ej altså hvor træls håber så meget for dig der snart sker noget vi er ved at blive viderestilles til fertilitetsbehandling :) tjah kan da egentlig godt være restblødning har jeg bare ikke oplevet før :s hvad er det? Har ingen idé min cyklus plejer ikke at te sig sådan :)
  10. Frk mini tjah det ved jeg ikke kunne godt være:) hvordan går det hos dig? Mener at have skrevet sammen med dig tidligere i et opslag jeg lavede herinde:)
  11. Hej har i prøvet at have slimet lidt brunt udflåd 4 dage efter endt mens? Har jeg ikke og for første gang har jeg prøvet det opdagede at der var lidt efter toilet besøg :/ syntes bare det er skørt og vil høre om andre har prøvet det samme
  12. Hej i damer Ved ikke lige hvor jeg skal ligge dette emne men nu prøver jeg : jeg undres nemlig, jeg plejer at have meget mørkerød menstruation fra dag 1 af og har de ondeste smerter normalt, har jeg haft i de 17 år jeg har haft det. Men denne mens er skisme lidt mærkelig har nul smerter dog lidt øm i lænden men ikke ondt og ikke ondt i maven. Skal siges har ikke været på P-piller og har ikke været det i 7 år, manden og jeg skal begynde i behandling i år og jeg tror derfor heller ikke jeg er gravid. Bliver dog lidt bekymret da jeg ikke plejer at have sådan en mens. Jeg har bare behov for at høre om andre har prøvet det? Sorry for de eventuelle klamme billeder i hovedet men tænker i kan klare det:)
  13. Hej alle sammen. En lille præsentation af os. Jeg er 26 i slutningen af min uddannelse som automatiketeknikker, blev gift med min "ungdomskæreste" i september 2015 han er 29 og arbejder som produktionsmedarbejder. Vi har været sammen i 11 år D. 5. Januar 2016 vi har prøvet at få en bebs sammen de sidste 7 år ca. Vi ved vi skal nok have hjælp men da jeg stadig er under uddannelse prøver vi lidt alternativ behandling via "Kanonkuren" indtil omkring april 2016 hvor vi skal videre i behandlings systemet. Så håbet om en skønne dag at få en bebs er der og vi skal nok også få en når vi kommer i behandling. (I hope) Jeg kommer nok til at bruge forummet herinde mere når vi begynder i behandling. Kommer nok en masse spørgsmål. MVH Fru Ratzeburg Hansen
  14. Jo tror det er sådan noget Har netop 28 dages cyklus Så må jo være derfor❤