Ellen8

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Ellen8

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    Odense
  1. Min erfaring er at mange børn godt kan lide at nuller dynen med fingerne og det kan de ikke så godt i en sovepose. Derfor har vi givet vores børn en sovebamse og det har fungeret rigtig fint. Faktisk købte vi 2 af den samme for så har vi en nede i vuggestuen og en hjemme. For det blever lidt "farligt" hvis man glemmer den ;-) Mine børn ved så ikke at de har 2 af den samme, de tænker nok ikke så meget over hvordan den kommer frem og tilbage. Mine store børn soverstadigvæk med deres bamser, den dag i dag :-)
  2. Kan se at tråden er lidt gammel, men jeg er nu glad for den viden jeg har fået med mig - Tak for det :-)
  3. Jeg synes jeg har god erfaring med sleepybag, brugte selv Voksi til mine 2 første, men den fik de sparket af. Jeg kan specielt godt lide soveposen fra Sleepybag fordi mit barn bruger den nat og dag. Her i sommers ville jeg ikke investere i sommerdynen, så tog bare ulddynen ud og brugte betrækket, der var nogle dage hvor det var lidt kold, ja sikke en møg sommer, her gav jeg lille pigen mere tøj på i betrækket. Jeg har også et varmt barn, så jeg blev anbefalet at vælge ulddynen, da den er temperatur regulernede. Jeg synes mange gange at lille pigen er varm lige når hun falder i søvn, men så er det faktisk meget smart, så lyner jeg soveposen op forenden og når jeg så selv går i seng er hun kommet af med dagens varme og så kan jeg lukke soveposen. Vi er rigtig glade for de aftagelige ærmer for det vejr vi har i Danmark er der brug for at kunne bruge dem den ene dag og ikke den anden. Jeg synes også at den er lidt i den dyreende, men når jeg tænker på hvor meget vi bruger den og at det er i skønne materialer så er den bestemt pengene værd.
  4. Jeg har brugt Voksi til mine 2 første børn, men med min tredje prøvede jeg en sovepose. Jeg oplevede alt for mange gange da de var lidt større at de kunne sparke Voksi posen af, hvilket ikke var specielt godt om vinteren :-( Jeg købte den fra Sleepybag fordi den kan bruges når de sover udenfor og når de skal sove inde. Jeg ved at man kan vælge forskellige dyner, jeg valgte en ulddyne, da jeg selv er meget til uld. Jeg synes den er i den høje ende af prisskalaen, men den er godt nok også i en rigtig god kvalitet og materialer og har rigtig mange anvendelse muligheder. Der er også mange andre soveposer på marked, men kunne ikke lige finde en med ærmer.