Jensen86

Medlemmer
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jensen86

 1. Hej Min mand og jeg er på ferie med svigerfamilien. Dagen inden afgang tog jeg en test. Kontrolstregen viste sig hurtigt. Efter at jeg havde set på pinden i mange minutter, skulle jeg lige til at smide den ud. Men så anede jeg en streg nr. 2. Min mand kunne også se den, men den var meget svag. Jeg har ikke mulighed for at tage en ny test før jeg kommer hjem. Hvordan er det nu med de streger? Er der sikkert at jeg er/har været gravid? Jeg har ikke blødt. Jeg havde symptomer fredag, lørdag og søndag. Men søndag fik jeg lidt feber og jeg synes ikke jeg har haft gravid symptomer siden. Svigerfamilien må ikke vide noget før det er sikkert at jeg er gravid. Det er så svært at gå og tænke på i hemmelighed. Jeg er bange for at miste. Og jeg er også bange for at jeg tager fejl og jeg slet ikke er gravid. Jeg håber I kan berolige mig lidt eller komme med erfaring vedrørende Test. På forhånd tak ☺️
 2. Ja, den var positiv
 3. Jeg kommer ikke i nærheden af butikker. Så jeg må nok vente. Tak for jeres svar.
 4. Måske var det ikke mens. Du kan prøve at tage flere teste. eller ringe til lægen og bestille tid til blodprøve, for at få et sikkert svar.
 5. Min er også vokset en del de seneste 3-4 uger. Det siger andre i hvert fald.
 6. Her er en tråd til smalltalk:-)
 7. Skønt:-)
 8. Det var dejligt at se den lille bebs til md i dag:-)
 9. Jeg har været det i dag. Jeg er 19+6 idag.
 10. Hej Jeg har netop fået sommerferie og jeg satser derfor på at det danske vejr snart bliver helt fantastisk:-) Jeg har engang hørt at det ikke er så heldigt at få sol på sin gravide mave, men jeg kan ikke huske hvorfor. Jeg ved heller ikke om det bare er en myte. Er der nogen af jer der ved noget om dette? Bonusinfo: jeg er 16 uger henne, så babybulen er synlig, men ikke så stor endnu.
 11. Ok, så det er altså overvejende af skønhedsmæssige årsager. Jeg vil være ekstra opmærksom på at søge skygge og bruge solcreame denne sommer. Mange tak for jeres svar og god sommer til jer alle:-)
 12. Det lyder spændende med en kønsscanning, jeg kan godt forstå at du glæder dig:-) Vi er endnu ikke helt sikre på om vi vil vide kønnet, i så fald bliver det til md.
 13. Jeg tabte mig også lidt i starten, pga. Dårlig apetit. Jeg har siden taget lidt på igen og vejer nu nogenlunde det jeg startede ud med. Jeg tror at det er ret normalt at tabe sig lidt.(selvom der selvfølgelig er flere der tager et par kilo på) Jeg har også hørt om nogen der har tabt sig 5-7 kilo i den første del af graviditeten. Dog skal man prøve at spise normale mængder, sundt og varieret. Hvis du er bekymret for at tabe dig yderligere kan du prøve at spise flere sunde fedtstoffer, eks. Avocado, æg, mandler osv.
 14. Nu har jeg også været til nakkefoldsscanningen:-) alt så fint ud og baby lå og bevægede sig lidt. Det tog dog lidt ekstra tid, fordi babyen lå i en forkert position. Men det gik, og vi fik mulighed for at se babyen fra mange vinkler.
 15. Dejligt med et højt tal. Det må være skønt med veloverstået nf.Min er først sidst på ugen.
 16. Jeg syntes den ser fin ud. Jeg havde ofte lidt høje temperaturer de første 8-10 dage i hver cyklus. Der var dog ikke så mange udsving på mine kurver. Tager du temperaturen lige efter du er vågnet og på samme måde hver dag?
 17. Jeg har løs skjorte, en tætsiddende bomulds nederdel(som jeg placerer langt nede på maven) og gravid leggings på. Det er stort det det jeg har haft på på arbejdet de sidste 3 uger.Men jeg syntes stadig at det er svært at skjule maven og jeg ser frem til at det snart kan blive officielt at jeg er gravid.
 18. Det er jeg ked af at høre. Det må være forfærdeligt. :kram
 19. Men jeg tror ikke at det er noget problem at du ikke har taget det endnu. Jeg har selv kun taget det 8-10 gange, fordi jeg ofte har glemt den.Men det er selvfølgelig godt at tage fremadrettet.
 20. Det er vist ikke dem alle der indeholder jern. Du må hellere tjekke, for at være sikker.Edit: jeg fandt nedenstående på apovit hjemmeside. Jern, der indgår i gravid multivitaminer, medregnes ikke, idet jernet ikke absorberes optimalt i konkurrence med de andre stoffer i en multi-vitamintablet (Kilde: Sundhedsstyrelsen)
 21. Jeg krydser fingre og tæer for at alt er som det skal være. Heldigt at du skal til scanning i morgen, så du kan få vished.
 22. Jeg har det lidt på samme måde som dig lolo. Det er nok også derfor at jeg ikke har været så aktiv herinde de seneste uger. Held og lykke med nf til jer. Jeg skal selv til nf i slutningen af næste uge.
 23. Hej Jeg ved godt at jeg overhovedet ikke er ret langt henne, kun 7+. Men jeg syntes at det efterhånden mærkes mere og mere på min krop at jeg er gravid. I går var jeg nødt til at møde senere på arbejdet(½ til 1 time), fordi jeg havde det meget dårligt fra morgenstunden. Vi har meget travlt på mit arbejde de næste uger og under normale omstændigheder ville jeg arbejde over når der var travlt, således at opgaverne blev løst til tiden. Men jeg er usikker på om jeg kan holde til mere end en almindelig arbejdsuge. Jeg overvejer derfor om jeg skal fortælle min nærmeste leder om graviditeten allerede nu, således at han er klar over at jeg ikke kan arbejde 110% og at andre eventuelt skal hjælpe med mine opgaver. Men hvad er det nu ulempen ved at fortælle det tidligt er? Hvornår vil i fortælle om nyheden til jeres arbejdsgiver? Lidt om min situation: Min leder er meget forstående og han er allerede klar over at vi har været i fertilitetsbehandling. Jeg arbejder ved computeren det meste af dagen, og der er således ikke noget fysisk krævende ved mit arbejde. Jeg er fastansat. Jeg forestiller mig ikke at graviditeten vil få negative konsekvenser for hvilke opgaver jeg skal arbejde med indtil barsel. Ps. jeg håber at I alle har det godt og at det fortsat går godt med jeres graviditet :-)
 24. Hej til jer der venter en lille julebaby/decemberbaby Her er en tråd hvor I kan indskrive og opdatere lidt info om jer selv og graviditeten. MIT RIGTIGE NAVN: ALDER: BOPÆL: JOB: CIVILSTAND: TERMIN: FØDESTED: SCANNINGER: JM KONSULTATIONER: VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: MULIGE NAVNE: STØRRE SØSKENDE: TAGET PÅ I KILO: GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt) SÅDAN VIL JEG FØDE: HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: ANDET: