Jensen86

Medlemmer
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

About Jensen86

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  17-12-2016

Recent Profile Visitors

855 profile views
 1. Ja, den var positiv
 2. Jeg kommer ikke i nærheden af butikker. Så jeg må nok vente. Tak for jeres svar.
 3. Måske var det ikke mens. Du kan prøve at tage flere teste. eller ringe til lægen og bestille tid til blodprøve, for at få et sikkert svar.
 4. Hej Min mand og jeg er på ferie med svigerfamilien. Dagen inden afgang tog jeg en test. Kontrolstregen viste sig hurtigt. Efter at jeg havde set på pinden i mange minutter, skulle jeg lige til at smide den ud. Men så anede jeg en streg nr. 2. Min mand kunne også se den, men den var meget svag. Jeg har ikke mulighed for at tage en ny test før jeg kommer hjem. Hvordan er det nu med de streger? Er der sikkert at jeg er/har været gravid? Jeg har ikke blødt. Jeg havde symptomer fredag, lørdag og søndag. Men søndag fik jeg lidt feber og jeg synes ikke jeg har haft gravid symptomer siden. Svigerfamilien må ikke vide noget før det er sikkert at jeg er gravid. Det er så svært at gå og tænke på i hemmelighed. Jeg er bange for at miste. Og jeg er også bange for at jeg tager fejl og jeg slet ikke er gravid. Jeg håber I kan berolige mig lidt eller komme med erfaring vedrørende Test. På forhånd tak ☺️
 5. Min er også vokset en del de seneste 3-4 uger. Det siger andre i hvert fald.
 6. Skønt:-)
 7. Det var dejligt at se den lille bebs til md i dag:-)
 8. Jeg har været det i dag. Jeg er 19+6 idag.
 9. Ok, så det er altså overvejende af skønhedsmæssige årsager. Jeg vil være ekstra opmærksom på at søge skygge og bruge solcreame denne sommer. Mange tak for jeres svar og god sommer til jer alle:-)
 10. Hej Jeg har netop fået sommerferie og jeg satser derfor på at det danske vejr snart bliver helt fantastisk:-) Jeg har engang hørt at det ikke er så heldigt at få sol på sin gravide mave, men jeg kan ikke huske hvorfor. Jeg ved heller ikke om det bare er en myte. Er der nogen af jer der ved noget om dette? Bonusinfo: jeg er 16 uger henne, så babybulen er synlig, men ikke så stor endnu.
 11. Det lyder spændende med en kønsscanning, jeg kan godt forstå at du glæder dig:-) Vi er endnu ikke helt sikre på om vi vil vide kønnet, i så fald bliver det til md.
 12. Jeg tabte mig også lidt i starten, pga. Dårlig apetit. Jeg har siden taget lidt på igen og vejer nu nogenlunde det jeg startede ud med. Jeg tror at det er ret normalt at tabe sig lidt.(selvom der selvfølgelig er flere der tager et par kilo på) Jeg har også hørt om nogen der har tabt sig 5-7 kilo i den første del af graviditeten. Dog skal man prøve at spise normale mængder, sundt og varieret. Hvis du er bekymret for at tabe dig yderligere kan du prøve at spise flere sunde fedtstoffer, eks. Avocado, æg, mandler osv.
 13. Nu har jeg også været til nakkefoldsscanningen:-) alt så fint ud og baby lå og bevægede sig lidt. Det tog dog lidt ekstra tid, fordi babyen lå i en forkert position. Men det gik, og vi fik mulighed for at se babyen fra mange vinkler.
 14. Dejligt med et højt tal. Det må være skønt med veloverstået nf.Min er først sidst på ugen.
 15. Jeg syntes den ser fin ud. Jeg havde ofte lidt høje temperaturer de første 8-10 dage i hver cyklus. Der var dog ikke så mange udsving på mine kurver. Tager du temperaturen lige efter du er vågnet og på samme måde hver dag?