Nadeje

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    103
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Nadeje

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag 09/01/1992

Profile Information

  • Status
    Er mamma

Recent Profile Visitors

742 profil visninger
  1. Yaaay hvor godt! Stort tillykke med hende, dejligt du fik lov at gå igang selv :D
  2. Ja det er da dejligt at kunne tage det stille og roligt, og bare glæde sig over at nu er det da igang.
  3. Fedt at høre fra dig. Godt du selv fik lov til at bestemme, når nu du har snakket med flere andre om det. Bliver spændende at se hvor lang tid det kommer til at tage, men ja nok meget god ide at være forberedt på lidt længere tid. Kan du mærke noget fra pillerne?
  4. Spændende hvornår hende lillesøster har tænkt sig at komme ud. Synes det er vildt vi havde termin samme dag, utroligt der er så stor forskel. Kan da ihvertfald godt forstå hvis du gerne snart vil have hende ud! Masser af vestøv herfra!
  5. Iih håber din igangsættelse er gået godt i dag centenary,og du nu er godt igang. Rigtig rigtig god fødsel!
  6. Ej hvor fedt for dig, det bliver da bare totalt spændende! Det skal nok blive godt! Det er en vild følelse når man kan se en ende på det i løbet af få timer/dage! :D
  7. Yay, krydser fingre for dig! Det er altså også dødsvært med baby i denne varme. Bettemanden er en varm lille fyr, men han VIL være fuldstændig puttet ind i sin dyne når han skal sove, han ligner vidst mig på det punkt. Men selvom han kun ligger i sin ble under dynen, så er han virkelig varm. Heldigvis virker han ikke til at være utilfreds med det.
  8. Åh hvor jeg tænker på jer da går rundt med store mavser i denne varme. Håber i kan holde det ud! Håber også i snart får lov til at møde jeres bebser! Bliver da spændende hvad lægen siger centenary, håber sådan du får en fantastisk god oplevelse med din fødsel!
  9. Yaaay, jeg tænkte nok det var i går, du var lidt mere stille end normalt. Stort tillykke med ham. Dejligt du har det godt.
  10. Vi har det godt. Den lille spiser godt og er bare dejlig veltilpas. Jeg synes det er lidt hårdt, der er så meget jeg ikke må, for at passe på aret, det er dødsvært hele tiden at gå at tænke på hvad man må og hvad man ikke må. Men det ser nu ud til at det heler pænt indtil videre. Og jeg har det sådan set også godt, skal bare vende mig til det. Skal nok komme med et billede, på et tidspunkt, glemmer det bare hele tiden :D
  11. Nej jeg vidste det heller ikke, men fik det at vide til fødselsforberedelse. Det var jeg ret glad for at vide, for mine trusser lugtede af sæd, så blev helt i tvivl om vi havde haft sex aftenen før, for det mente jeg ikke at huske, haha. Så måtte lige høre min mand ad :D Håber snart der sker noget!
  12. Har du prøvet at lugte til dine trusser. Hvis det lugter lidt som kartoffel vand eller sæd, så er det vandet. Og hvis det lugter ligesom din udflåd gør normalt så er det jo bare det. Skriver det bare fordi mit vand gik på samme måde, og jeg havde altså ikke noget i bindet bagefter.
  13. Tusind tak for jeres søde hilsener :) Vi fik lov at komme hjem i går, det var bare dejligt. Jeg har det rigtig godt efter ks, troede ikke det gik så hurtigt, så det er virkelig dejligt. Bettemanden er bare helt igennem skøn, og så god til at spise. Jeg fik stor ros for min mælkeproduktion af alle sygeplejerskerne, de var helt imponeret over det var kommet så hurtigt, men det begyndte jo allerede at rende meget omkring halvvejs i graviditeten. Ellers er det jo bare en helt fantastisk følelse at blive mor.
  14. En lille update herfra. Kom jo til tjek i tirsdags kl 14,efter jeg havde sivende vandafgang kl 11.30. Jeg blev undersøgt og fik sat vemåler på, var ikke udvidet men var begyndt at få veer. Kl 16 bliver jeg startet på ve drop for at sætte mere gang i veerne. Jeg bliver undersøgt hver anden time, indvendigt, men åbner mig overhovedet ikke. Ve droppet bliver stille og roligt kørt op på Max, men stadig intet sker, altså jeg har masser af rigtig gode veer, men jeg åbner mig ikke det mindste. Jordemoder snakker med en læge, og kl Ca 00 fortæller hun at de gerne vil give mig kejsersnit. Det vælger jeg at takke ja til. Kunne sagtens være blevet ved mange timer endnu, men havde det også bare sådan at jeg gad ikke og bruge min energi på en masse veer som nok ville ende med kejsersnit alligevel, og så være fuldstændig smadret. Kl 1.30 var han ude hos os, 3635 g og 52 cm. Han var noget større end de havde regnet med, men det synes jeg kun er dejligt. Så ja jeg endte med et august barn der kom præcis 2 uger inden termin.