BabyInTheMaking

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    20
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About BabyInTheMaking

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    28-02-2016
  1. Dejligt at høre jeg ikke er den eneste :blush Jeg prøver også at mærke efter, men er nu også mest overvældet over, hvor følsom jeg er denne gang ift. min sidste graviditet for 5 år siden. Men ok, jeg var alene under sidste graviditet, og skal nu også lære at man godt kan være to om tingene :) Vi glæder os helt enormt, og det er jo i bund og grund det vigtigste - så må vi tage et hormonanfald ad gangen :D
  2. Vi er blevet gravide, og endda i første hug efter pillerne var smidt :loveshower Det er helt vildt spændende, og især for min kæreste der ikke har prøvet det før :) Hvad han nok ikke lige havde forudset var, at mine hormoner allerede nu går fuldstændig bersærk. Det ene øjeblik er jeg ellevild og lykkelig, og det næste kan jeg sidde og være enten stiktosset eller bund-ulykkelig... :oops Jeg er heldigvis for det meste rigtig glad, for ikke nok med vi skal være forældre SAMMEN, så har vi også lige købt hus - så det kan ikke blive meget mere idyllisk :7himmel -Og jo da, en lille hund har vi også bestilt, haha :D Jeg har ikke meget at være utilfreds med, så jeg har det jo selvfølgelig rigtig skidt når jeg får snerret eller forventer han bare ved hvad der sker... :wacko Hvad gør I, hvis I kan fornemme der er "uvejr" på vej? Kan I undgå det, eller ved jeres mænd de må bide det i sig? :o
  3. Igen tak, det er rigtig sødt af jer :-)
  4. Nej det er nr 2 :-) har en skøn dreng fra 2011 - men man glemmer jo utrolig hurtigt hvordan det hele føles ;-) Og mange tak :-)
  5. Og tak for alle jeres søde hilsener :-) :-)
  6. Ja det er helt vildt overvældende, især at gå fra lille sammenbragt familie til fra den 1/8 at være (i min verden) kernefamilie, med hus og det hele :-)
  7. Ja det er helt vildt, men Sommerfuglene i maven viser jo man er spændt og glæder sig helt vildt :-) Jamen umiddelbart 28. februar, og næste år er skudår - så jeg håber datoen er lidt skæv og enten bliver før eller lidt efter ;-) Stort tillykke med din positive test også! :-) Haha jo tak, men tror nu ikke det bliver svært, vil gerne gøre det til en intim og romantisk overraskelse :-)
  8. Det skal forresten siges, at jeg tog den sidste ppille den 20. maj :-)
  9. Godmorgen piger :-) Jeg tror sørme der er bid! :-) Følelserne er lidt forvirrede nu, ikke på den dårlige måde, men nok mere fordi jeg SLET ikke havde forventet det ville gå så stærkt :-D Vi har lige købt hus og skal overtage 1/8, så vi havde jo satset på kroppen ville vænne sig til et liv uden ppiller og så kunne vi for alvor planlægge ;-) Men indtil videre, så har kroppen planlagt for os :P stadig en meget svag streg, men den er der!! Manden får intet af vide før lørdag, hvor vi skal ud og spise bare ham og jeg :-)
  10. Ja det er altså meget sjovt, som man pludselig opfanger alt der sker :) Jeg glæder mig bare til der rent faktisk er bonus :)
  11. Tak for håbet - jeg er også spændt på at se hvordan min cyklus arter sig :) Men det er vel positivt, at ÆL overhovedet har vist sig - så jeg håber jeg er lige så rolig som jeg føler mig :P
  12. Ja google er nok den side man skal holde sig længst væk fra :P Tak for tankerne, jeg har nu heller ikke de store forventninger - og håber da jeg kan huske fornemmelserne fra sidst - de holdt trods alt stik 3 gange :)
  13. Godmorgen til alle de friske :-) Jeg tror min hukommelse trænger til at blive finpudset, og så skal min krop vidst slappe lidt af med at mærke samtlige ting der foregår i min krop :-) Men, ikke desto mindre, så oplever jeg som overskriften siger - menstruationslignende smerter og træthed i underlivet. Min menstruation skal komme den 21. juni, så der er lidt tid at løbe på endnu. Testede positiv på ÆL op til weekenden, og så hurtigt sker forandringerne jo ikke ligefrem. Mon ikke min underbevidsthed blot spiller mig et puds :-)
  14. Jeg er kun lige stoppet på P-piller - tog den sidste pille den 20/5, fik min mens og startede så ikke på pillerne igen :-) men hvis min krop allerede har fundet cyklus, så er det da kun fantastisk ;-) jeg er spændt på den 24/6 1 om min mens kommer til tiden eller hvad der sker - vi har regnet nøje på sandsynligheden herhjemme, altså i forhold til frugtbarhed osv :-) Vi krydser :-) :-)
  15. Mange tak :-) har utroligt nok testet positivt på ÆL i dag, hvilket jo dårligt burde være muligt :-)