Gaarde

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    38
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Gaarde

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Hjerteligt tillykke med jeres skønne Karoline, kære ML. <3
  2. Krydser alt hvad jeg har for lille Karoline og ML. Mange tanker fra mig.
  3. Puha, da. Det lyder sørme ikke rart. Hvor var det godt at du kom ind og fik væske - og ikke mindst pillerne. :)
  4. Hvor herligt! :)
  5. Åh, nej dog. Det er jeg ked af at læse. Mange tanker til dig. Håber snart en spire finder vej til jer, og bliver i hulen i ni måneder. :kram
  6. NAVN: Rikke ALDER: 31 BOR I: Viborg UDDANNELSE/ARBEJDE: Folkeskolelærer, underviser 1. klasser i år. FRITIDSINTERESSER: Familien, kagebagning, haven, naturen, vandreture, venskaber. KÆRESTE / GIFT: Gift med min skønne mand d. 28. maj 2011. TERMIN: Sidst i maj - måske omkring d. 25. FØDESTED: Viborg DRENG/PIGE: Jeg tror det bliver en dreng, men ved det ikke. Håber at kunne se det til MD. MULIGE NAVNE: Hemmelige til lige efter fødslen. ANDRE BØRN: Karla fra 25. december '09. Født på min 30-års fødselsdag. VÆGTFORØGELSE: Ingen endnu. STRÆKMÆRKER: En del fra tidligere. KVALME: Den kommer snigende ØDEMER: Niks. PLUKVEER: Niks. RYGSMERTER: Niks. BÆKKENLØSNING: Niks. FØDSELSFORM: Vaginalt - jeg havde den skønneste fødsel med Karla, og drømmer om en ligeså. FRYGT FOR FØDSEL: Nej. HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: Min mand. SOVER DÅRLIGT OM NATTEN: Niks. Sover rigtigt godt! SJOVE SPISEVANER: Ikke endnu. SÅ LANGT HENNE VED SIDSTE OPDATERING: 6+2 (3.10.11) SCANNING: Niks - ikke endnu. NÆSTE LÆGEBESØG: 12. oktober. JORDMODER: Ingen tider endnu. ANDET:
  7. Herhjemme er vi noget påvirket af vores arbejdspladser begge to - skoler! Der er så mange navne der har relationer for os, så "Vi skal i hvert fald ikke have en ... og ..." osv. :blink Men vi har navne i tankerne, som nævnt før. Navne som vi ingen relationer har til - endnu... ;)
  8. Nogle har gavn af Seabandmod kvalmen. Og virker de ikke kan man bare få pengene retur. Hos mig virkede de dog ikke på kvalmen ved Karla.
  9. Min mand har stor forståelse for min træthed - og siger bare at sådan var det jo også sidste gang. Og han har helt ret. Vi ved jo begge det bliver bedre - og at der ikke er så meget at gøre ved det. :)
  10. Så har jeg også fået tid til lægebesøg. Onsdag om to uger. :)
  11. Mange gode tanker til dig.
  12. Nyder en uge i sommerhuset på Fanø...
  13. Sidst blev vores navn til Karla offentliggjort da vi ringede og fortalte at hun var født. Det samme denne gang. Altså er navnet tophemmeligt. Især fordi vi rigtigt gerne vil vide kønnet - så er der alligevel lidt hemmeligheder for verden, når baby kommer til verden. :) Men vi har en fin liste grå sidste gang, som nok en dag skal opdateres lidt. Men tror faktisk vi har et pigenavn og et drengenavn. :)
  14. Skønt. :loveshower
  15. Jeg har slet ikke ringet til lægen endnu - det tror jeg, at jeg vil gøre i næste uge. Prøvede to gang i forsommeren at ringe for at aflyse tiden igen. Så derfor venter jeg lidt. Jeg ved min læge vil have man kommer i 8. uge, så det er vel omkring uge 41/42. Men glæder mig til at komme afsted og sætte flueben ved 1. lægebesøg. :)