kejzer

Medlemmer
 • Content count

  1,614
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by kejzer

 1. Synes da det står ok tydeligt at man skal være obs på leveringstiden?
 2. Ser ud til han har gjort det mere tydelig??
 3. Ville købe str 25. Har købt 27 til Chanel. Tykke sokker kan også blive en mulighed i løbet af vinteren
 4. Vi mistede kejzer sidste år til en akut mavedrejning. Han blev 9½ . Der var Silke 5½. Hun endte faktisk med at være der under forsøget på at redde ham hos dyrlægen, da vi ikke lige havde andre valg. Men hun har også oplevet at miste sin Oldemor. Silke har måske en helt særlig anskuelse på det her med at miste. For de bor jo oppe i skyerne og når de er klar til det fødes de i et andet land (øøøh den har vi så ikke lært hende) og indtil det sker kan man se dem som flotte stjerner på himlen. Hun savner stadig kejzer, især når hun er træt og verden vælter. Men hun så hvor syg han var og sagde farvel til ham også, samt var med til at begrave urnen i haven, plante en rosenbusk osv. Tror det vil betyde meget at Sebastian får lov til at sige ordenligt farvel. Chanel dengang lidt over 2 spurgte slet ikke efter ham da han ikke var her mere.
 5. reima tec er med ekstra beskyttelse mod kulde
 6. Silkes nye reima tec gav jeg 1300 for. Chanel arver silkes. Der har jeg liggende i de næste størrelser.
 7. Hvis kuglerne er for voldsomme kan i evt prøve en granulatdyne :)
 8. Gode bud mam lou men det er : haman = banan Rahater= pirater
 9. "den i døvlen" "haman" "Rahater" "Raraf" "olade" kan I gætte dem?
 10. Chanel kom 12 dage over tid. Sad aldrig fast. Hun kom ud efter 3 dage efter igqngsættelse. Kom først ned i bækkenet den sidste time eller sådan noget. Sad ikke fqst, kom skævt eller lign
 11. Første tanke var også som laila
 12. Lpd hsr du været forbi en børne kiro mave/smerter kan være tegn på låsning.
 13. Ih hvor han ligner sin storebror loller!!
 14. Er der synlige blæner i munden, så køb noget der hedder: Aftex på apoteket til at putte på. Det danner en hinde over blæren, så det ikke gør ondt. Kan også bruges til når tænder bryder frem.
 15. Det tager omtrent en uges tid. Zink salve er godt at smøre på det lindrer kløe og tørrer ud. I skal ikke blive forskrækkede hvis neglene begynder at falde af om noget tid. Der kan godt opstå blærer under neglene, som man ikke kan se. Det skete for begge mine piger. Både på tæer og fingre.
 16. Bobbergobbi ( bubble guppies )
 17. Finfiiin ( pindsvin )
 18. Ja til ballon og bananer!! Sejt gætter. Sesser er næse ( kan godt sige det rigtigt nu ) så er det tak for msd må jeg gå fra og gulerødder :)
 19. Stort tillykke søde Loller med din store lille dreng <3 håber du snart genvinder dine kræfter !! glæder mig til at se ham.
 20. MERETE = Remee
 21. Chanel på 2½ har mange gode kan I gætte? Hallom Sesser Mamaaad mamafra Maner guguller
 22. kan desværre ikke hjælpe med special kort, men har maange af de almindelige. Mangler disse numre : 1, 2x2, 4x2, 5 29, 30x2, 31x2, 34x2 58x2, 60, 61x2 89x2, 90x2 114